Kucni poslovi

i da se razumemo, nisam ja neka ogromna čistunica, (svako ko ima kućne ljubimce to ne može da bude u patološkoj meri), ali ja biram koja prljavština mi odgovara- mogu da se grlim sa mojim psima (koji umeju i da smrde) ali mi smeta tuđ smrad

Svaka čast, ali meni se sve to čini preteranim......ne to da smrde psi, ko ih voli
njima ne smrde....o tome neću ni da pričam, volim ih i ja samo se sa njima ne
grlim...ali što se tiče pomoći u kući...kad god sam bila u prilici da mogu uzela
sam ženu....da odradi te teške kućne poslove, zašto bi ja izmicala krevete,
kuhinjske elemetne, veš mašinu kad može neko drugi....lepo kažem šta mi
treba.....ona radi, ja skuvam ručak...popijemo kaficu, ona ruča, odmori si, pa
ako je završila platim i ide kući.....ja odmorna kuća čista....a to dnevno, i to
suđe iz mašine....naravno da sama radiš..ali veš je ako sam znala da će
uskoro doći čekao nju.......od kad nemam ženu, već samo jednom mesečno
eventualno u dva meseca.....radim to sama, mogu da slobodno da kažem
rađe bih platila ženu nego što bih otišla kod frizera.....neka se cima neko
drugi sa tim krupnim stvarima.......pa svi imamo samo jedan život....:think:

Јој, данас сам баш рибала. А мој мужић на посао па у куповину!
Кад је дош’о, рек’о – ја мислио сутра све да очистим.
– Ма, не, зашто би? Ти само све испеглај.
И тако стално. Све делимо. И нема поделе посла. Мада су мени запали судови, али сам купила машину.
Кад год се вратим са неког пута дочека ме све чисто и скуван ручак.

Mm i ja zajednički spremamo stan jednom nedeljno. Ko šta stigne...
Pranje sudova je uglavnom moje, ali često me mm pretekne. Jedino što ne voli da pere tiganje, njih redovno ostavi meni, jednostavno ih preskoči...
I na peglanje imam ekskluzivu, on samo ponekad ujutru dopegla svoju košulju kad izvadi iz ormana...
I kuvanje je moje i to mi najteže pada...
Ali zato sve živo popravlja po kući. Čak i kad nije nikad u životu nešto popravljao, on se prihvati i najčešće mu uspe, a ako ne onda zovemo majstora. Što je skoro nikad!

Ali ne žalim se, zadovoljna sam naročito kad se setim mog tate. On ništa živo nije radio u kući. Išao je samo u prodavnicu i to je mama morala da mu napravi spisak, bacao je đubre i širio veš. Ali mu se moralo sve sto puta reći da bi uradio.

Bio je stvarno car i kralj. Sve što dohvati bi upropastio pa mu mama više nikad ne bi dala da uradi. Svaka mu čast na dosetljivosti!

U poređenju sa njim mm je sjajan. U stvari sjajan je svakako :heart:

Back