- Poruka
- 130

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dame,kako ste sa muzevima podelile kucne poslove?Da li isto kao i vasi roditelji?Koliko vasi muzevi rade po kuci?Delite li poslove na musko-zenske?Kod mene stvari stoje ovako:moj tata nista ne zna da uradi,ni ekser u zid da zakuca,nije ga to nikad interesovalo a nije imao ni vremena,ali zato je uvek imao para da plati majstora(i za najmanju sitnicu),mama sama radi sve one"zenske stvari",ja takodje,ali moj dragi nece nista,sve zna da radi ali kad nesto"crkne"on pozove svog tatu i nameste zajedno kao,tj.tata namesti,on mu pomaze...kako je kod vas?
![]()
I ja...
Ne, naravno.
Kupovine volim kao i pijacu, to mi nije problem.
Usisavam, brisem prasinu, perem sudove, kupam dete
nemamo neku rednu listu, prosto zavisi od situacije.
Na primer ako ja cuvam dete popodne, normalno je da sve to ja radim.
Mislim, bilo bi glupo da napunim sudoperu prljavim sudovima, ostavim sto sa sve sudovima i sl.
Retko peglam, samo ako moram i retko kuvam, tj spremam nesto za jelo.
Oko deteta sve znam i sve sam radio, bukvalno sve, a kupanje je i dalje samo moje zaduzenje![]()
I ja...
Ne, naravno.
Kupovine volim kao i pijacu, to mi nije problem.
Usisavam, brisem prasinu, perem sudove, kupam dete
nemamo neku rednu listu, prosto zavisi od situacije.
Na primer ako ja cuvam dete popodne, normalno je da sve to ja radim.
Mislim, bilo bi glupo da napunim sudoperu prljavim sudovima, ostavim sto sa sve sudovima i sl.
Retko peglam, samo ako moram i retko kuvam, tj spremam nesto za jelo.
Oko deteta sve znam i sve sam radio, bukvalno sve, a kupanje je i dalje samo moje zaduzenje![]()
Musko zenski poslovi?:shock::shock::shock:
Pa ja poslove delim na muske i zajednicke!![]()
Musko zenski poslovi?:shock::shock::shock:
Pa ja poslove delim na muske i zajednicke!![]()
Ja sam podelio tako da ne radim ništa...kad ne moram.
??????kad ne moram.
Naravno da delimo.
Ja mu proračunavam lančanike i zupčanike za motor, crtam iste, nalazim majstora.
Kupujem opremu za kupatilo i tražim majstora.
Šmirglala sam drvenu ogradu koju je on posle lakirao.
On samnom ide na pijacu da bi nosio sve teže od 2kg jer sam u poodmakloj trudnoći, inače mi samo kaže gde su ključevi od kola.
Kad smo postavljali ogradu na terasi on držao daske, a ja sa druge strane bušila na licu mesta.
Nije ni reč rekao kada se jednog dana vratio sa posla i zatekao sudomašinu ispred vrata jer on ne može da pere sudove, tako da je veoma brzo i priključio istu.
Kada sam ga jednog zimskog dana po kijametu dva puta slala u prodavnicu po hleb odmah popodne nas je izveo u šetnju i kupio mini pekaru.
Sam se seti da usisa kuću.
Pa nek neko kaže da ne delimo kućne poslove.
??????
Delite! Priznajem!
Samo nemoj se tako robovlasnički ponašati prema čoveku, pošalji ga češće na vazduh! Po kijametu!![]()
Ne brini se. Naredne nedelje počinje lovna sezona, pa će se sit našetati svojevoljno, ma kakvo vreme bilo.
Par puta sam i ja išla sa njim. Onda mu je neki lovac u šali opsovao ženu i od tad ame više ne vodi. A išla sam i pre braka sa ocem u lov i niko ništa nije rekao. Ćerku voditi je OK, ali ženu... kakav užas. Ovo ne spada u kućne poslove ali smo barem imali pokušaj da i to delimo. Ipak ne treba baš sve deliti po svaku cenu.
Jes vala. Ni ti njega ne vodiš kod frizera. A i on se ne otima da ide sa tobom, pretpostavljam...![]()
Tja! Daj šta daš...nije ti baš neka korist, osim da da'neš dušom...
i da te se zaželi...
A ja sam mislila na one šetnje po čistom vazduhu radi rekreacije, tipa : po hleb, po majstora, po nešto što bi tebi baš dobro došlo....
![]()
![]()
Dame,kako ste sa muzevima podelile kucne poslove?Da li isto kao i vasi roditelji?Koliko vasi muzevi rade po kuci?Delite li poslove na musko-zenske?Kod mene stvari stoje ovako:moj tata nista ne zna da uradi,ni ekser u zid da zakuca,nije ga to nikad interesovalo a nije imao ni vremena,ali zato je uvek imao para da plati majstora(i za najmanju sitnicu),mama sama radi sve one"zenske stvari",ja takodje,ali moj dragi nece nista,sve zna da radi ali kad nesto"crkne"on pozove svog tatu i nameste zajedno kao,tj.tata namesti,on mu pomaze...kako je kod vas?
![]()
i ja i muz vrlo uspesno izbegavamo kucne posloveDame,kako ste sa muzevima podelile kucne poslove?Da li isto kao i vasi roditelji?Koliko vasi muzevi rade po kuci?Delite li poslove na musko-zenske?Kod mene stvari stoje ovako:moj tata nista ne zna da uradi,ni ekser u zid da zakuca,nije ga to nikad interesovalo a nije imao ni vremena,ali zato je uvek imao para da plati majstora(i za najmanju sitnicu),mama sama radi sve one"zenske stvari",ja takodje,ali moj dragi nece nista,sve zna da radi ali kad nesto"crkne"on pozove svog tatu i nameste zajedno kao,tj.tata namesti,on mu pomaze...kako je kod vas?
![]()