Kućni laserski epilator

a vidi, moja kolegica isto tako
+ je otisla na laser, a ne na ipl i nije bila zadovoljna rezultatima
ja nisam ocekivala previse, niti trajan rezultat, ali sam se vrlo ugodno iznenadila
Ја ни не очекујем трајни резултат. Али ово колико споро расте, и како расте, ми задовољава потребе. Ређе, тање, нема боцкања, више паперјасто, нема иритације. Ја сам баш задовољна.

А и ја треба да одем да видим за две флеке на лицу. Једна испод ока као кружић, а друга већа на челу, уз косу. Није да ми смета, али зашто да не решим ако могу. Само не знам где и чиме. Шта је поуздано а није сувише агресивно.

I ja imam fleke po licu, grozozo su, ne znam uopšte šta bi bilo učinkovito :-/
Ако се видимо, нађемо када Квинси буде трчала, показаћу ти шта сам видела. Али морам проверити да није шарена лажа. Мада ово стварно ради др која улива поверење.
Можда окачим после па и да Софија да суд :heart:

Е, ово сам нашла...

Prilozi

• Screenshot_20210611-100740_Instagram.jpg
    Screenshot_20210611-100740_Instagram.jpg
    81,6 KB · Pregleda: 135
zato sto im cesto ne zele reci otvoreno da je zahvat zapravo nepotreban, cak ce se i nagrditi
tj ne predstave rizike i benefite dovoljno jasno
solidan broj ljudi se navuce na te zahvate
a ljekare boli dupe da ukazu na tu pojavi kao problem
rade na kolicinu, takoreci

Ja sam se prenerazila kad sam saznala da moje kolege prave lažno pozitivne rez testa na hwd. ******, posle tu životinju mesec dana truješ antibioticima, min 6 mes protiv samog crva, uzimaš pare i zabole te uvo zbog toga.. užas.
Zato me i ovi svi lekari nerviraju, kad ideš državno ništa ti ne fali, kad ideš privatno svi bi da te muzu koliko god mogu.
Meni juče opet vrteli glavom na štitnu, kažem ali ništa se ne menja već dve godine - pa da, ali znate najbolje je da je izvadimo, naš saradnik to radi minimalnim rezom, ostavlja bar jedan režanj paraštitne, nemate nikakve brige.
Nemam baš nikakve, osim minimum 1500e za operaciju i posle konstatne kontrole i suplementaciju do kraja života :roll:
Al sad ja odoh ko broj jedan na neku sedmu priču, ako kaniš pobijediti ne smiješ izgubiti :lol:

Ja sam se prenerazila kad sam saznala da moje kolege prave lažno pozitivne rez testa na hwd. ******, posle tu životinju mesec dana truješ antibioticima, min 6 mes protiv samog crva, uzimaš pare i zabole te uvo zbog toga.. užas.
Zato me i ovi svi lekari nerviraju, kad ideš državno ništa ti ne fali, kad ideš privatno svi bi da te muzu koliko god mogu.
Meni juče opet vrteli glavom na štitnu, kažem ali ništa se ne menja već dve godine - pa da, ali znate najbolje je da je izvadimo, naš saradnik to radi minimalnim rezom, ostavlja bar jedan režanj paraštitne, nemate nikakve brige.
Nemam baš nikakve, osim minimum 1500e za operaciju i posle konstatne kontrole i suplementaciju do kraja života :roll:
Al sad ja odoh ko broj jedan na neku sedmu priču, ako kaniš pobijediti ne smiješ izgubiti :lol:
pa nije to sedma prica
nego bukvalno ista

Back