Kućni inventar ili desna ruka?

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja bih se samoubila da su mom mužu bitne rese na tepihu :rumenko:

nemoj da me pogrešno razumeš;), samoubila bih se, jer verujem da bi to onda očekivao i od mene, a ja sad razmišljam i ni ne znam da li naši tepisi imaju rese :think:

Е видиш у томе се разликујемо. Што је и нормално, нисмо сви исти.;)

Мој отац не придаје никаквог значаја сређивању куће. Зна да кува, опере суђе, иде на пијацу, качи завесе и то је отприлике то.(Надам се да сам нешто заборавила) И да, усиса с времена на време-кад му мама каже.
То мене ужасава.

Када сам упознала мм и схватила да је врло педантан, то ме одушевило. Што ће он сам узети усисивач, неће чекати да му ја кажем.

Што се тиче реса, рекла бих да је он тип: који шта год да ради, ради квалитетно и до краја! ;) (Боже, како ли је ово звучало:rumenko:) Не воли половичност.

Да га видите кад пегла кошуљу-буде као нова.:lol::lol::lol:

Поззз
:bye:

nisam pristalica da muskarac radi ´´zenske´´ poslove... pa kakva bi ja zena bila da dozvolim da on kuva, pegla, brise prasinu, usisava... ajde ok je da ode u nabavku i usput izbaci smece, jedino bi dozvolila da oko dece ucestvuje u svim aktivnostima. pa i ja znam da promenim ulje na autu, da kosim travu,zamenim slavinu... ali zna se ko to ´´treba´´ da radi... to je neki moj stav...

nisam pristalica da muskarac radi ´´zenske´´ poslove... pa kakva bi ja zena bila da dozvolim da on kuva, pegla, brise prasinu, usisava... ajde ok je da ode u nabavku i usput izbaci smece, jedino bi dozvolila da oko dece ucestvuje u svim aktivnostima. pa i ja znam da promenim ulje na autu, da kosim travu,zamenim slavinu... ali zna se ko to ´´treba´´ da radi... to je neki moj stav...

BRAVO! :worth:

Ti si jedina ovde kako treba...

Bila bi pametna žena!

mislim da je malo neukusno komentarisati da li je neko pametan ili ne, na osnovu toga kakve stavove podrzava na forumima. za mene je pametna zena ona koja je samostalna, nezavisna i sposobna za sve. ne sedi kuci za kompom, cekajuci da muz donese platu, pa jos i da kuva, pere, pegla....

Znala sam da sam trebala da se ogradim, da ne mislim da si glupa. Ne mogu po tvom stavu o podeli kućnih poslova da donosim takve zaključke, niti mi je bila namera da te vređam, pošto ja nisam taj tip - što ti tkđ. ne možeš znati jer se ne znamo.
Poenta je bila da bi bilo pametnije, po tebe samu, da imaš drugačiji stav i ništa drugo.

Poslednja izmena:
Spontano smo podelili poslove prema afinitetima, ali nema posla koji IZ PRINCIPA ne bi uradio on ili ja. Nas odnos je fer u svim aspektima, pa tako i u ovom slucaju niko nikoga ne izrabljuje. Naravno niti mi je mm kucni inventar niti desna ruka, niti sam ja predsednik suda koji odlucuje ko ce sta da radi i ko je uspesno obavio zadatak, a ko nije - on je moja ljubav, partner i saveznik, ali da ne ponavljam sve je vec receno....bezbroj puta...u bezbroj istih tema...

nesto lepse vec dugo vremena nisam procitao. u mom braku to nazalost nije bio slucaj.
zelim vam dugi sretan zivot!
pozdrav

mislim da je malo neukusno komentarisati da li je neko pametan ili ne, na osnovu toga kakve stavove podrzava na forumima. za mene je pametna zena ona koja je samostalna, nezavisna i sposobna za sve. ne sedi kuci za kompom, cekajuci da muz donese platu, pa jos i da kuva, pere, pegla....

E da je vise takvih... :ok: Ali ovde ti najbolje uspeva balkanski tip - balkanusa. :thumbdown:

Back