malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
Jaooo, sad me podseti, jos sam uletela i u dozvoljeni minus. Uskoro necu imati ni za internet.
Iskreno, odavno nisam ovako zaglibila, zaista sam preterala. Ne znam sta mi bi.
desava se......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaooo, sad me podseti, jos sam uletela i u dozvoljeni minus. Uskoro necu imati ni za internet.
Iskreno, odavno nisam ovako zaglibila, zaista sam preterala. Ne znam sta mi bi.
Kako jednostavno neko da ne trosi vise nego ima?
ovo je potpuno tacno....ja isto volim da gledam u dosadi kolica i sta kupuju ljudi i uvek se zapanjim kolike su to kolicine pasteti,parizera,kojekakvih testastih preradjevina od keksa preko krofni,kiflica ma ne znam vise ni ja cegaps. kad iz ove perspektive zvirnem u kolica na kasi i vidim sta sve ljudi kupuju...stvarno mi sve to izgleda suvisno, uopste mi ne nedostaju stvari kao sto su razni keksovi, salame i ostale preradjevine pune aditiva, velike kolicine mesa i razne druge stvari...desilo mi se npr. da je jedan moj poznanik kupio Medeno Srce koje je nerealno skupo, a posle se zalio celim putem kako se nema para i primecujem slicnu pojavu kod mnogih svojih prijatelja...kao, naruce tri kile kolaca za subotu popodne iz neke poslasticare i puknu bar hiljadu dinara na to, a onda kukaju kako je sve skupo ili drugarica koja na kile kupuje majice kod Kineza i nikad joj nije dosta, a onda se cudi kako joj odu pare kad kupuje sve jeftino; zar to nije bezveze?
ovo je potpuno tacno....ja isto volim da gledam u dosadi kolica i sta kupuju ljudi i uvek se zapanjim kolike su to kolicine pasteti,parizera,kojekakvih testastih preradjevina od keksa preko krofni,kiflica ma ne znam vise ni ja cegapa onda grickalice,sokovi u konzervama,instant hrana i tako...nit ima nekakvu nutritivnu vrednost,niti je jeftino pa aj da kazes mora od necega da se zivi
nego sve ona krs hrana,od koje se gojis i talozis holesterol u krvi i tako....ok,tupim i ja sad jer realno volim da jedem kvalitetno i za dobru i zdravu hranu mi nije zao da dam...al brate za 3 kile raznih grickalica,specenog keksa, litre gazirane,zasecerene vodice i cega sve ne ne dam![]()
Ja sam ona kategorija da uvek znam gde mi je koji dinar otisao. Imam cak i spisak sta cu od koje plate da kupim (spisak trenutno ide i 3 plate unapred)
Desi mi se da sam na nuli (cesto) neki dan pred platu, ali nemam minus (trazila sam da mi ukinu i dozvoljeni minus), dosta kupujem, volim kvalitetne stvari pa sam u stanju da stekam i tri meseca da bih kupila bas to sto zelim.
Najbitnije da uvek znam cime raspolazem i koji su mi limiti. U stvari, ja sam savrsena za programiranje troskovaBas sam promasila vokaciju...