hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.156
niko bre nesrecna je...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda da se obradujemo smrti
Jako jos zeli neku inertnu domacicu koja ce mu posle radnog dana gundjati jer se smorila kucnim poslovima
pazi ti ova test pitanja za blaže retardirane adolescente...Je l biste voleli da vam sadašnja žena ili hipotetička žena sedi kući dok vi idete na posao (pretpostavimo da zarađujete dovoljno), ili biste više voleli da radi? Zašto jedno ili drugo?
Ili nemate stav po ovom pitanju?
Zanimljivo je da kod kod vecine kucanstava di muško dobro zarađuje ... žena -< unajmi dadilju za dicu i provodi vrime kupujuci namještaj , ispijajuc kave sa prijateljicama , organizira obiteljske puteve , frizeraj i ostale SPA divote .
One imaju završen fakultet .. manjina ne - al NE RADE .
Možda se ubace u neki biznis sa nekim kreatorima kao poluosnivacice jer financiraju projekt..al to je to.
:smajlikojisisapalac:
pazi ti ova test pitanja za blaže retardirane adolescente...
...onaj ko od žene očekuje da sedi kući a da sam pritom radi, je idiot koji ne zaslužuje da ima ženu pored sebe...
mrzi me da obrazlažem zašto, jer i ti i ja znamo zašto...
jel sam položio...?![]()
Je l biste voleli da vam sadašnja žena ili hipotetička žena sedi kući dok vi idete na posao (pretpostavimo da zarađujete dovoljno), ili biste više voleli da radi? Zašto jedno ili drugo?
Ili nemate stav po ovom pitanju?
Najradije bih da JA sedim kuci i odrzavam kucu,sadim cvece,spremim rucak,blejim po ceo dan itd, a ona nek ide i zaradjuje. Ne vidim problem u tome nikakav
Da radi jer ce manje biti nervozna i zvocati a i da ne dobije celulit
Da bude odlicna domacica. Kad sam ja ispeglan i opran, lako cu da zaradim lovu...
Najradije bih da JA sedim kuci i odrzavam kucu,sadim cvece,spremim rucak,blejim po ceo dan itd, a ona nek ide i zaradjuje. Ne vidim problem u tome nikakav
I RAZUMIJEM TEa zashto zene pa vole da rade?
ko josh normalan to vooli ako ne mora
eto samo pokazujete kolko ste glupe i ko deca
chim vam neko neshto kao fol "zabrani" odma glavom kroz zid
PA shta bi ja dao da ozenim bogatashicu i izlezavam se po ceo zivot