Kućna gospoja

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Je l biste voleli da vam sadašnja žena ili hipotetička žena sedi kući dok vi idete na posao (pretpostavimo da zarađujete dovoljno), ili biste više voleli da radi? Zašto jedno ili drugo?

Ili nemate stav po ovom pitanju?
pazi ti ova test pitanja za blaže retardirane adolescente...:per:

...onaj ko od žene očekuje da sedi kući a da sam pritom radi, je idiot koji ne zaslužuje da ima ženu pored sebe...

mrzi me da obrazlažem zašto, jer i ti i ja znamo zašto...

jel sam položio...? :per:

Zanimljivo je da kod kod vecine kucanstava di muško dobro zarađuje ... žena -< unajmi dadilju za dicu i provodi vrime kupujuci namještaj , ispijajuc kave sa prijateljicama , organizira obiteljske puteve , frizeraj i ostale SPA divote .
One imaju završen fakultet .. manjina ne - al NE RADE .
Možda se ubace u neki biznis sa nekim kreatorima kao poluosnivacice jer financiraju projekt..al to je to.

:huh:

Je l biste voleli da vam sadašnja žena ili hipotetička žena sedi kući dok vi idete na posao (pretpostavimo da zarađujete dovoljno), ili biste više voleli da radi? Zašto jedno ili drugo?

Ili nemate stav po ovom pitanju?

Svejedno je to njima dokle god obavlja kućne poslove i brine o djeci .. :aha: ..dok oni mogu da se zavale na kauč i gledaju tv kad dođu sa posla, odn. imaju pravo na svoje neobavezujuće vrijeme prema porodici unutar svoje rodne uloge ...

To dobro zvuci , ali u praksi samo 1 % zena bi opravdalo to ukazano poverenje na pravi nacin .
Vecina zena i pored toliko slobodnog vremena bi sigurno bile zapushtene ,udebljale bi se prebrzo , po kuci bi bilo prljavshtine i nereda , ujutro ne bi ustajale pre 11 sati , bile bi vazda umorne od camenja po netu i pracenja svih mogucih sapunica i sigurno bi ih pre cesto bolela glava ili zvocale kad bi ih pohebo ...iju pa tebi se samo to vrzma po glavi ...a o jadikovanjima kako je njima teshko ,kako su one zrtve i kako je njima najteze necu ni da govorim ...Uzas...

Najbolje je da taka zena shvati i pre svega zeli da joj je jedini posao dom , porodica i najvaznije od svega, muz , koji jelte rmba ko konj za opshtonarodno blagostanje ,pa treba ga u kuci tetoshiti ko cara ...

Ako je prva slika koju vidim ujutru da voljena navlaci najlon carape na haltere sa tangama ispod bademantila ,sprema dorucak , budi decu svom toplinom ...i krece u radni dan , gde ce kuca biti tip top , deca nahranjena ,opeglana ,ushushkana , i sve u tom stilu ... i kad se vratim s posla da me ceka najukusnija domaca slow food klopa , a pre toga mi je izula cipele ,carape i izmasirala stopala .....i tako dalje i tako dalje ...i zadnje, ona strpljivo i spremno ceka ljubavne igrarije , nikada ali nikad je ne boli glava ... nisu joj strane sve tajne sexualnog zivota i iskreno voli sve shto vole mladi ... JA GLASAM ZA !!!

Ma Lexo samo ti zhimi uchi, nemo da se brinesh, karijera donosi novac a novac donosi mushkarce.

Elem nebitno mi je sasvim dal tje zhena da sedi kutji il da radi, kako stvari stoje u Srbiji (a i shire) postaje nemogutje da zhena ne radi. Mada kad se malo pocheshem, ipak bi voleo da radi, zamisli kolko su dokone te shto ne rade, iz toga nishta dobro ne mozhe da izidje.

Back