Kućna arhiva

ova ysl je sminkala ali ja sam sama mrzelo me da cekam na red
da i ja sam u plusu al ne bas tolikom :lol:
ako uspem dnevnu sifru imam 20€ vise na platu(20 dnevno) a ako uspem tromesecnu onda jos 10% vise a ako ne trosim previse za potrepstine(deterdzenti hemijske papir i to) onda u martu jos 100 do 400e sve zavisi i u januaru jos jedan bonus za decembar
s tim sto je ovih 20 dnevno u decembru duplirano
al nije dosta majke mi:lol:

Dobro keša nikad dosta, nije to - nego fer je totalno...
Gle kolko je to njesra, da se oladiš od posla... Bilo bi stvarno glupo da se qrče, dovode ovog i onog i prave neka ludila a da vas zaobiđu, što bi ovde bila uobičajena pojava :roll:

pa da nije prvenstveno prodavacica pa onda nas malih menadzera pa na kraju i direktorica ovi iz sedista se ne bi leba najeli;)
znaju oni ,nisu dobri u dusi nego svesni
imas ti neke fotke?

hanibaI77:
naravno da hocem beki
cupavka da to je on :lol: inace je ozenjen jednom lezbejkom za papire koja radi u klanici mozes misliti muz a parfimeriji a zena u klanici:lol:
JAo, koja cool vartijanta za brak...e, aj' ako cujes za nekog pedera da oce da se zeni za papire, javi mi...doduse, kad malo razmislim, moze i lezbejka :p :)

Ma jok bre viši je od mene a pokušao je da me nasmeje dok nas je drug slikao a ja sam baš htela da se mrštim taj dan pa je ispalo bezvezno malo :lol:

Eevo ti jedna imbecilno izobličena, al' i ta fotka mi je draga - to sa mnom je moja Ana
:lol: :lol: :lol:

gotivne su te fotke s emocijom :D
ovo su Kaja i Laza, oni kad mi ušetaju u sobu rastopim se i pretvorim u magare
zaizradu3834kg.jpg

Back