sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 40.873
da.
samo sam mislio da ovde moze biti jedna beogradska tema. da se zna sta je problem, onaj ko salje malo dete u skolu zna o cemu je rec.
kad ono ja sam problem, a vi se zabavljate. mozda je ovo smesan forum.mozda
Mislim da ništa manje te koji šalju decu u školu ne treba da brine jer se u dvotištima tih škola okupljaju pijandure i narkomani.
A kao što sam rekla škole nemaju obezbeđenje.
U dvorištu škole preko puta ima čopor od oko 6-7 odraslih pasa od kojih ženkice malo malo pa imaju mladunce. Oni tamo u žbunju imaju svoje leglo.
Preko dana odu i to je to. Kad padne mrak opet se tu vraćaju. Da se kapija zaključava, nit bi se kučići skupljali tamo. nit male pijane i drogirane kučke i pseta koja urlaju tamo do 3-4 ujutro. Troje od njih tamo vodi i svoje kerove na s-ranje i y-banje. Lutalice se kriju u šiblju u dnu dvorišta ovi kreteni svoje kučiće dovode na fudbalske i košarkaške terene. Zašto tetkice moraju da skupljaju g-ovna po školskom dvorištu?
Da u školi postoji obezbeđenje, mogla bi da se zaključava kapija. Ali pošto ne može da se obezbedi obezbeđenje jer mame i tate neće da daju pare, kapija je - da je ne bi polomili uvek širom otvorena i danju i noću i može da uđe ko god i kad god hoće. Pa i lutalice.
Verujem da nije mnogo drugačije ni u drugim školama pa tako i u toj gde se to desilo.