Kucici, dzukele, ili deca??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Cpt Algren

Domaćin
Banovan
Poruka
3.706
Sve vise mladih zena se odlucuju da cuvaju kucice nego decu.

Generaracija Rex.
2-photosdogs.jpg

'radije bi imala psa nego dete' kaze Sara foster stara 30 godina. 'njen buldog joj donosi vise zadovoljstva nego dete'.

'“It’s just less work and, honestly, I have more time to go out. You . . . don’t have to get a baby sitter.”
bas radi lepo. imam vise vremena ne moram da budem bejbji siterka...

dalje ovde

http://nypost.com/2014/04/10/more-young-women-choosing-dogs-over-motherhood/

Ludilo mozga,,sta dr, reci,,, ako se misli na usvajanje psa pre nego nekog napustenog deteta,,, nije normalno,,mada ja sam i za usvajanje i zivotinja i dece... e sad ima svako pravo na izbor,,ali ne valja ako je veci procenat usvojenih pasa od dece npr.

A ko brani muskarcu da ima potomstvo?

zena.
ko drugi, osh ti objasnim kako zena ima prava da abortira, da stavi dete na usvajanje da oduzme po automatizmu dete? jel si ti nova na ovom forumu?

- - - - - - - - - -

Covek ce sve da uradi zbog malo ljubavi,posto se covek otudjio od coveka,okrenuo se zivotinjama u ovom slucaju psima....

chovek?
ovde je o zenama post

zena.
ko drugi, osh ti objasnim kako zena ima prava da abortira, da stavi dete na usvajanje da oduzme po automatizmu dete? jel si ti nova na ovom forumu?

- - - - - - - - - -

chovek?
ovde je o zenama post

Zena brani muskarcu da ima potomstvo? hahah.Ti ako imas devojku prirodno je da posle nekog perioda pricate o detetu (ako osecate da ste spremni za ulogu roditeljstva)
Ako ona ne zeli dete ona ce odmah da ti to stavi do znanja ,a ako zeli sigurno nece da abortira.

Zena brani muskarcu da ima potomstvo? hahah.Ti ako imas devojku prirodno je da posle nekog perioda pricate o detetu (ako osecate da ste spremni za ulogu roditeljstva)
Ako ona ne zeli dete ona ce odmah da ti to stavi do znanja ,a ako zeli sigurno nece da abortira.

prati topik, procitaj naslov, pizvrsi svoje istrazivanje kao recimo da zemlja srbija od 7.5 miliona stanovnika ima 200 000 abortusa godisnje.
stavljaju do znanja? urade bre po svom nahodjenju jer je fetus po zakonu deo njenog tela.

sva sreca, za par godina dolazi vestacki uterus, tako da sem za perverzije i shalter, chemu ce zene biti potrebne? pogledaj oko sebe, sve je muskarac izgradio i napravio .
o ne, ne krivim ja sve zene, nego feministkinje tvog tipa.

Tema je zlonamerna.....i po psiholoskom sagledavanju bas je slicna sebicnim zenskim osobama kakve postoje a cilj su da se sve zene sa ljubavlju prema psima ubroje u takav psiholoski profil od strane autora teme.
Dakle takav psiholoski profil "ja sam retko pogresiv i pogresiva, a krivi su drugi"
je odmah prikazan i na muskom modelu....ne samo na zenskom....

Da ne ispadne da je ovo hejt post o hejt temi i hejt autoru....mnoge zene ce lagati kao pas o pravim razlozima svojih odluka, a kucni ljubimci su najpodobniji najhumaniji oblik opravdanja posle nemogucnosti da ostvare vezu sa M, jer je karijera prilicno nehuman razlog za posvecenost necemu iz njihovog ugla...

Nije svako za roditelja, nije svako za ulogu supruznika, nije svako stvoren za vezu sa ljudima i ljudi koji to spoznaju i odluce da nabave dzukelu koja ce im glumiti decka/devojku, dete itd. su bar iskreni prema sebi i drugima. Za mene bi bio teror da mi se dzukela ili macka vucaraju po stanu, za dvoriste je vec druga prica.

prati topik, procitaj naslov, pizvrsi svoje istrazivanje kao recimo da zemlja srbija od 7.5 miliona stanovnika ima 200 000 abortusa godisnje.
stavljaju do znanja? urade bre po svom nahodjenju jer je fetus po zakonu deo njenog tela.

sva sreca, za par godina dolazi vestacki uterus, tako da sem za perverzije i shalter, chemu ce zene biti potrebne? pogledaj oko sebe, sve je muskarac izgradio i napravio .

Po pitanju abortusa, svaki muskarac koji odgovorno razmislja ce biti za slobodu abortusa jer ako se neko ne oseca spremnim da bude roditelj, ne treba ga forsirati da bude to....
Greska , ako postoji neka netrpeljivost prema deci je ucinjena ranije i na drugom mestu a ne omogucavanjem medicinske procedure da se tragicna situacija nezeljenog deteta ucini sto laksom za prevazilazenje mladoj zenskoj osobi..

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:
Tema je zlonamerna.....i po psiholoskom sagledavanju bas je slicna sebicnim zenskim osobama kakve postoje a cilj su da se sve zene sa ljubavlju prema psima ubroje u takav psiholoski profil od strane autora teme.
Dakle takav psiholoski profil "ja sam retko pogresiv i pogresiva, a krivi su drugi"
je odmah prikazan i na muskom modelu....ne samo na zenskom....

Da ne ispadne da je ovo hejt post o hejt temi i hejt autoru....mnoge zene ce lagati kao pas o pravim razlozima svojih odluka, a kucni ljubimci su najpodobniji najhumaniji oblik opravdanja posle nemogucnosti da ostvare vezu sa M, jer je karijera prilicno nehuman razlog za posvecenost necemu iz njihovog ugla...

zasto je tema zlonamerna, fakti su fakti pa kako se kome svidja je njegova stvar

zena.

- - - - - - - - - -

chovek?
ovde je o zenama post

sto se tice usvajanja ne seri i iscitaj malo porodicni zakon..
sto se tice abortusa,ako zelis dete onda ga pravi sa nekim ko bi da ga rodi,a nosi zastitu kad se heftas bez takvih namera...

- - - - - - - - - -

Generaracija Rex.
2-photosdogs.jpg

'radije bi imala psa nego dete' kaze Sara foster stara 30 godina. 'njen buldog joj donosi vise zadovoljstva nego dete'.

'“It’s just less work and, honestly, I have more time to go out. You . . . don’t have to get a baby sitter.”

dalje ovde

prvo ovo je malo karikirano...
drugo ima ljudi muskaraca i zena koji ne zele decu vec samo muza i zenu...nije svaciji san gomla dece,svako je drugaciji...
i da ako zena sa decom moze pride da ima i kucnog ljubimca sto ne bi mogla i ova sa muzem bez dece...

Po pitanju abortusa, svaki muskarac koji odgovorno razmislja ce biti za slobodu abortusa jer ako se neko ne oseca spremnim da bude roditelj, ne treba ga forsirati da bude to....
Greska , ako postoji neka netrpeljivost prema deci je ucinjena ranije i na drugom mestu a ne omogucavanjem medicinske procedure da se tragicna situacija nezeljenog deteta ucini sto laksom za prevazilazenje mladoj zenskoj osobi..

- - - - - - - - - -

200 000 abortusa godisnje na populaciji od 7.5 miliona i muskarac treba odgovorno da razmislja?
i treba slazem se, ali ne na nacin koji ti predlazes. vidis, ti svu krivicu svaljujes na muskarce ko da su zene neke krave i lli ovce.
jer to ti prejudiciras da su nase zene ko siptarke i ne znaju za obicnu kontracepciju, ili u braku tajno odu na ciscenje jer ih mrzi da uzmu antibejbi dok urla svrsi u men svsri u mene?
degradiras zene ovde a da nisi ni svestan.

Ti si trebao da otvoris temu sa naslovom ZENE SU ZA SVE KRIVE ,i da udaris po njima na svim mogucim poljima.Svako radi ono sto voli i tu nema mnogo matematike.Ja ako necu dete necu i gotovo i ti sam tim nemas aman bas nista.Moja stvar,a ako hocu da kupim bou constrictor ja cu da je kupim i da je setam na povodcu ako mi se cefne,razumes?Vi umesto sto gledate sta drugi rade krenite da se bavite svojim zivotom.Ti od tih 7,5 miliona stanovnika ne mozes da nadjes 1 devojku koja zeli dete?Okej,da kazemo da si nasao?Ostale devojke/zene ne trebaju da te zanimaju.

Ma ja se nadam da ce i za par godina da se omoguci da muskarci radjaju pa da budete svi zadovoljni.I ovako sam kazes da je muskarac sve sam izgradio i napravio,nadam se i da cete da se trpate medjusobno.

sto se tice usvajanja ne seri i iscitaj malo porodicni zakon..
sto se tice abortusa,ako zelis dete onda ga pravi sa nekim ko bi da ga rodi,a nosi zastitu kad se heftas bez takvih namera...

- - - - - - - - - -

prvo ovo je malo karikirano...
drugo ima ljudi muskaraca i zena koji ne zele decu vec samo muza i zenu...nije svaciji san gomla dece,svako je drugaciji...
i da ako zena sa decom moze pride da ima i kucnog ljubimca sto ne bi mogla i ova sa muzem bez dece...

kao prvo - na osnovu chega mislis da je karikirano. naveo sam izvor, idi se zali njima
kao drugo, ako imas bolje ili druge informacije izlozi ih ovde ili9 mi ne spamuj topik molim lepo.

svi danas imaju misljenja..... pljuc

200 000 abortusa godisnje na populaciji od 7.5 miliona i muskarac treba odgovorno da razmislja?
i treba slazem se, ali ne na nacin koji ti predlazes. vidis, ti svu krivicu svaljujes na muskarce ko da su zene neke krave i lli ovce.
jer to ti prejudiciras da su nase zene ko siptarke i ne znaju za obicnu kontracepciju, ili u braku tajno odu na ciscenje jer ih mrzi da uzmu antibejbi dok urla svrsi u men svsri u mene?
degradiras zene ovde a da nisi ni svestan.
Hvala sto si im ukazao da su same degradirane, ne degradiram ih ja....

Generaracija Rex.
2-photosdogs.jpg

dalje ovde

Pre bih izabrao da mi društvo prave moja dva psa nego ove dve sa slike.

Dobro , vi bestijalci ste pokazali sta volite, ali i covek treba da ima svoj minut slave.....
Ja mislim da tema nije dobro postavljena i prestavlja prikaz autorske uskomisljenosti, samoljublja bas kao i najekstremnije zene koje su pokusane da budu prestavljene, ali daleko od toga da ne treba da ima prostor i za ovakve teme..

Na zenama ima na hiljade glupljih tema gde se glupost uzdize na nivo drustvenog trenda....da bi posto postanu trend , postale i autoritet za vaspitanje i vrednost u drustvu...

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back