Kucica iz mojih snova

4TeiCl.gif

Pronasla sam viziju moga sna:
kucica iz mojih snova
okruzena zelenilom cela,
negde na pustom mestu
romanticna i bela...

I gledam je, ocima ne verujem svojim,
zar je neko zavirivao u moje snove?
Ispred nje je klupa
ispred klupe reka...
stoji tako sama i na mene ceka...

Okolo mi samo ptice drustvo prave,
priroda snovima okupana stoji...
Sve je na svom mestu
bas kako sam htela ja da je obojim.

Nigde puta nema,
od nje se ne ide...
toliko sam srecna
sto je danas videh...

Mislim da bih u njoj
ceo zivot bila...
jos da si ti sa mnom
ne bih iz nje izlazila!

viewer.aspx

Nigde zive duse, samo ptice poje
nek mi ove slike u secanju stoje...

viewer.aspx

Ovaj raj na zemlji, bio je moj san
dok mi stvarnost nije pokvarila dan...

viewer.aspx

Imate li vi vasu viziju?

Mislim da je to uz jednog sela u Holandiji.Imam taj email.Ne znam da li može da se pošalje porukom,nemam iskustva sa tim.Možda bi te oni nagradili za ovu pesmu,skočile bi im cene nekretnina,Poz.

zxy;bt68922:
Mislim da je to uz jednog sela u Holandiji.Imam taj email.Ne znam da li može da se pošalje porukom,nemam iskustva sa tim.Možda bi te oni nagradili za ovu pesmu,skočile bi im cene nekretnina,Poz.
Vrlo moguce...to mi na njih i lici...Ovde gde sam je nasla ne pise mesto, samo fascinacija:bez automobila...selo bez ceste...
Sto se tice poruke, moze, na mail koji je dostupan ali nema potrebe jer meni ne treba nagada, dovoljno je sto sam je pronasla...i nije pisamo u markentiske svrhe...;):bye:

gagili48;bt68930:
Vrlo moguce...to mi na njih i lici...Ovde gde sam je nasla ne pise mesto, samo fascinacija:bez automobila...selo bez ceste...
Sto se tice poruke, moze, na mail koji je dostupan ali nema potrebe jer meni ne treba nagada, dovoljno je sto sam je pronasla...i nije pisamo u markentiske svrhe...;):bye:
Ali nema sunca.Ne znam kako bi ti bez sunca.Znaš kako se osećala Isidora Sekulić u Norveškoj.

gagili48;bt68941:
E to je vec veliki, veliki problem...znam, citala sam Pisma iz Norveske...:(
Nego, ja bih nju izmestila negde u....npr Spaniju..:D;)
Baš sam to hteo da ti predložim a onda pomislih šta ako ti kao slavuj možeš da pevaš i bez sunca.Isidora nije imala tvoju vedrinu.Španija..da.Tamo bi ti On sa kojim inače imaš problema,manje nedostajao.Možda bi ga i zaboravila kad bi upoznala nekog toredora naprimer.Ni Karmen nije odolela.Ali gde ja odoh..Poz.

zxy;bt68955:
Baš sam to hteo da ti predložim a onda pomislih šta ako ti kao slavuj možeš da pevaš i bez sunca.Isidora nije imala tvoju vedrinu.Španija..da.Tamo bi ti On sa kojim inače imaš problema,manje nedostajao.Možda bi ga i zaboravila kad bi upoznala nekog toredora naprimer.Ni Karmen nije odolela.Ali gde ja odoh..Poz.
;):zcepanje:do Karmen...:D
E bas si me nasmejao...:Dhvala za osmeh. :bye:

gagili48;bt68970:
;):zcepanje:do Karmen...:D
E bas si me nasmejao...:Dhvala za osmeh. :bye:
Stizale bi nam vatrene pesme posle flamenka i špaskog vina.Zbilja,ne znam da li su oni imali neku pesnikinju.Ali prekidam više da se ovo ne otegne kao Pepeljuga.A treba da pripremaš i žurku.Da li će biti pita sa bundevom i višnjama?.Poz

zxy;bt68976:
Stizale bi nam vatrene pesme posle flamenka i špaskog vina.Zbilja,ne znam da li su oni imali neku pesnikinju.Ali prekidam više da se ovo ne otegne kao Pepeljuga.A treba da pripremaš i žurku.Da li će biti pita sa bundevom i višnjama?.Poz
Ma Spanija je divna...Asocira me odmah na Kianu Rivsa i film: Hodanje po mesecini, koji obozavam! A zurka je...skoro spremna...;)bez pite, ovog puta...:ok:bice drugih stvari...:ok: vidimo se...

Back