Кућица, цвеће, Маршал.

Taj geostrateski prostor je izgubio znacaj bas sa padom CCCP-a. Zasto bi je rasturali? Rasturili su je njeni gradjani, koji posle toga kukaju za Titom vise nego ikad.

Ako je izgubio značaj, zašto su se naselili u Makedoniju, BiH i Kosovo? Ne misliš valjda zato da sprečavaju naša međusobna klanja!?:D
Osim toga, trebalo se osigurati da kada ( ne AKO) ponovo ojača Rusija, ne stavi ona svoju šapu na ovaj komad Kugle.....

Građani, tj. oni kojima je bilo dobro, su budale ili nesposobnjakovići jer nisu to mogli sprečiti!
A tek oni koji su išli to rasturati, misleći da će im biti bolje, ili NEMISLEĆI, srljali u svoju bananu:D

Građanski rat se vodio na teritorijama sadašnje Hrvatske i BiH......Za Dedinje treba takav rat U SRBIJI!?[/QUOTE]

cccccc...koliko mržnje u zagrebačkom 'ercegovcu...al' navikli smo mi na tak'e, a ako ti je do rata , prozivaj ga u svojoj kući !:evil::roll::thumbdown:

Pitanje za sve one koji obožavaju Tileta:
Šta je prvo napravio kada je došao na vlast?
1) Pobio/proterao sve svoje neprijatelje
2) Oduzeo 'višak' imovine

On nije čekao da 'četnici' i 'ustaše' pomru prirodnom smrću, on nije dozvoljavao bogaćenje preko noći grupici ljudi......
Ako ne želite što pre krenuti u bolju budućnost, sedite i čekajte....

Cekali su da napuni skoro 90 da ga likvidiraju? Objasni smisao i razloge zbog cega bi neko Tita "doveo" na vlast, pomogao mu da sagradi drzavu, a onda ga iz cista mira likvidirao skupa sa drzavom? Nakon 35 godina? Jel se mozda zainatio s njima? Da jeste ne bi onda bilo nikakvih dugova zar ne? Ne bi onda bilo nikakvih poseta, jel tako? Niti bi on makao bilo gde van. A na sahranu mu ne bi dosli ni ambasadori zemalja, a ne kraljevi, predsednici, premijeri...

I taj dug se posle raspada SFRJ visestruko povecao u svakoj od bivsih YU republika, plus sto im je privreda, negde vise negde manje, unistena, infrastruktura unistena, i sve ostalo...i to nije delo onih koji su Jugoslaviju navodno stvorili. Nisu ni Churchill ni Elizabeta glasali na izborima za nacionaliste niti su kasnije ratovali po Balkanu.

To je istina kakvu bi ti voleo da je bila, samo sto je stvarnost posve drugacija. Ti i svi ostali koji mrzite Tita i Jugoslaviju, ne mozete da se pomirite s tim da ga je cenio ceo svet, da su mu drzavnici i poznate svetske, licnosti ne samo iz politike, stalno dolazili u posetu, na odmor...kod prijatelja.

Ti i takvi pripadate onima sto su po inostranstvu pripremali teroristicke akcije protiv vlastitog naroda, napadali ambasade, ubijali ambasadore, postavljali bombe u avionima i po aerodromima, ubacivali teroriste u zemlju da dizu bioskope u vazduh i postavljaju explozive po plazama punih stranih turista, i kad se zemlja konacno raspala u extazi se vratili u nju.

Опет све изврћеш и скрећеш воду на твој млин. Зашто кад тако мислиш да су га сви волели, зашто се није послужио са онима који су га вилели, него сазва све из иностранства у које је имао више поверења него у своје институције, војне и здравствене? Ако прегледаш историју болести, можеш видети да се правила грешка за грешком док се није постигао циљ, неизљечивост. А погледај ко је то све радио и како и онда можеш видети и зашто. Америка му је плаћала 600 милиона долара годишње да одржава Несврстане, а Он је од њих правио нове комунисте. Помагао је Северној Кореји, Северном Вијетнаму, Алжиру, Египту, Етиопији, Грчкој, Мађарској и ко зна коме све није да успоставе или одрже левичарску власт. И то је уништило Њега и СФРЈ. И где овде видиш мржњу? Ово је истина. Отиди у библиотеку и читај новине тог времена и видећеш како се ситуација развијала. А не знам где си прочитао да му је Елизабета Друга долазила у посету. Черчил јесте, али зар га Черчил није и довео на власт? За све ово имаш доказе у свакодневној штами из Његовог времена. И није потребно да мени продајеш комунисте за Србе. Комунисти немају ни нацију ни веру. А Срби су Нација православне вере, а они други су држављани Србије а не Срби. Ти све ово знаш боље него ја, а зашто пишеш тако како пишеш то је твоја ствар. И буди пристојан да ме не сврставаш тамо где се ја сам не сврставам, нити сам се било када бавио тим пословима које си ми приписао. Како се Јерох изражавао, буди ти мени поздрављен и уживај у својим теоријама.

Јосип Броз је највеће зло које је задесило Србе. Надам се када изумру његови последњи "партизани", да ће неко Србију коначно очистити од овг загађења, које је горе од радиоактивних бомби које су бацали Амери. Чујем да је у Србији у току акција која се зове "Очистимо Србију". Можда је и то прилика да друга Тита врате у родно Загорје.:gace:

Опет све изврћеш и скрећеш воду на твој млин. Зашто кад тако мислиш да су га сви волели, зашто се није послужио са онима који су га вилели, него сазва све из иностранства у које је имао више поверења него у своје институције, војне и здравствене? Ако прегледаш историју болести, можеш видети да се правила грешка за грешком док се није постигао циљ, неизљечивост. А погледај ко је то све радио и како и онда можеш видети и зашто. Америка му је плаћала 600 милиона долара годишње да одржава Несврстане, а Он је од њих правио нове комунисте. Помагао је Северној Кореји, Северном Вијетнаму, Алжиру, Египту, Етиопији, Грчкој, Мађарској и ко зна коме све није да успоставе или одрже левичарску власт. И то је уништило Њега и СФРЈ. И где овде видиш мржњу? Ово је истина. Отиди у библиотеку и читај новине тог времена и видећеш како се ситуација развијала. А не знам где си прочитао да му је Елизабета Друга долазила у посету. Черчил јесте, али зар га Черчил није и довео на власт? За све ово имаш доказе у свакодневној штами из Његовог времена. И није потребно да мени продајеш комунисте за Србе. Комунисти немају ни нацију ни веру. А Срби су Нација православне вере, а они други су држављани Србије а не Срби. Ти све ово знаш боље него ја, а зашто пишеш тако како пишеш то је твоја ствар. И буди пристојан да ме не сврставаш тамо где се ја сам не сврставам, нити сам се било када бавио тим пословима које си ми приписао. Како се Јерох изражавао, буди ти мени поздрављен и уживај у својим теоријама.

Jel trebao da ratuje sa Amerima pa da ga se slavi? Zameras mu dobre odnose sa svetom, svasta!

tacno tako, naslov je malo ..onako

i drugo, kuca cveca je, po predanju, postojala dok je tito jos bio ziv, on ju je koristio

kucacveca.jpg

i ovo je oznak da su platio ulaz, pre mesec dana bilo 200 dinara

kucacveca2.jpg

Како постојала? Зар није направљена по наруџбини? И у какву сврху и за какве потребе је прављена? Мени изгледа на Холандске топле леје за Тулипе. Зато ме то и интересује.

Ako je izgubio značaj, zašto su se naselili u Makedoniju, BiH i Kosovo? Ne misliš valjda zato da sprečavaju naša međusobna klanja!?:D
Osim toga, trebalo se osigurati da kada ( ne AKO) ponovo ojača Rusija, ne stavi ona svoju šapu na ovaj komad Kugle.....

Građani, tj. oni kojima je bilo dobro, su budale ili nesposobnjakovići jer nisu to mogli sprečiti!
A tek oni koji su išli to rasturati, misleći da će im biti bolje, ili NEMISLEĆI, srljali u svoju bananu:D

Pa kaže: Nekima u svetu je odgovaralo da se mi na Balkanu pobijemo, potrošimo silno naoružanje koje je Tile nagomilao, rascepkamo se na komadiće kako bi lakše mogli proturati svoje interese i bla, bla.....A oni su samo slali posmatrače i glumili zabrinutost!:D

I kada smo mi sve to lepo napravili, TEK onda su udarili na Srbiju i oslobodili se Crnog Slobe..dalje znate!

Back