KUĆA UŽASA U PREDGRAĐU Otkrivena jazbina sa bludnim sveštenicima koji su zlostavljali

Istorija je i ono što se desilo pre 5 godina pa se priča o tome. Odgovornost crkve za naše današnje stanje nije pitanje koje je stvoreno pre tri dana.

Ja ti kažem da ovo nije pdf alternativna istorija nego pdf politika. Ma jok stvoreno je pre pet dana i to najčešće na bazi praznih priča i nepostojećih dokaza koje ni istorijska nauka ne može da raspozna.

Pa naravno da ne stoji ( paralela). Uostalom i kod protestanata ima toga. U Ruskoj pravoslavnoj crkvi ( a isgurno i u grckoj) ima strasnih slucajeva pedofilije, ali
se to zatashka. Ne shvatam zasto bi katolicki svestenik per se bio odvratniji od nekog pravoslavnog ili protestantskog.

О томе се и ради кад су у питању православне помесне цркве, о случајевима. Код римокатолика се ради о читавој организацији.

Misliš kao vest da je Vatikan platio više od pola milijarde dolara odštete žrtvama zlostavljanja i to samo u procesuiranim zločinima u Americi.

- - - - - - - - - -

Daj linkove.

ta nick je pisao svasta o srbima , nije joj prvi put.

malo se ispraksirala, ali sustinu ne menja

doduse tema je sjajan dokaz da cro dlaku menja ali cud nikada jer na temi o katolickoj pedofiliji u dva posta stize do pljuvanja po spc. bedno bednicki

Poslednja izmena:
Misliš kao vest da je Vatikan platio više od pola milijarde dolara odštete žrtvama zlostavljanja i to samo u procesuiranim zločinima u Americi.

Kao što sam napisao, broj zločina je srazmeran veličini organizacije. SPC aktivno zataškava kamoli da isplati nekome nešto. Vama ljudi mora da bude jasno, niko vam ne brani da verujete u bilo šta ali popovi su ljudi kao i svi drugi. Neki su izvitopereni i to što nose mantiju ne sme da spreči sprovođenje pravde.
Siguran sam da je većina pravoslavnih sveštenika sasvim normalna i primerna ali kao i svugde bitange vode kolo.

- - - - - - - - - -

Ja ti kažem da ovo nije pdf alternativna istorija nego pdf politika. Ma jok stvoreno je pre pet dana i to najčešće na bazi praznih priča i nepostojećih dokaza koje ni istorijska nauka ne može da raspozna.

Alternativna istorija, smešan si. Da je to alternativna istorija danas bi Srbija bila od Rijeke do Đerdapa i od Baranje do Ohrida sa Srbima tri vere.

Kao što sam napisao, broj zločina je srazmeran veličini organizacije. SPC aktivno zataškava kamoli da isplati nekome nešto. Vama ljudi mora da bude jasno, niko vam ne brani da verujete u bilo šta ali popovi su ljudi kao i svi drugi. Neki su izvitopereni i to što nose mantiju ne sme da spreči sprovođenje pravde.
Siguran sam da je većina pravoslavnih sveštenika sasvim normalna i primerna ali kao i svugde bitange vode kolo.

Vatikan ima zvanično preko milijardu vernika a tu količinu novca su isplatili samo u Americi, verovatno bi bankrotirali da moraju da isplate sve seksualne zločine njihovih sveštenika u svetu. Daj link za onu tvrdnju za Srpsku pravoslavnu crkvu da zataškava sve te zločine. Tačno je sveštenici su ljudi kao i svi ostali ali je simptomatično da se u okviru jedne verske organizacije dogodi toliko takvih zločina i da se isplaćuju astronomske sume novce za zataškavanje. Postavi se pitanje da li se takva crkvena lica u rimokaličkoj crkvi pojavljuju slučajno ili sa namerom zbog toga što Vatikan "vodi računa" o svojim ljudima.

Alternativna istorija, smešan si. Da je to alternativna istorija danas bi Srbija bila od Rijeke do Đerdapa i od Baranje do Ohrida sa Srbima tri vere.

Alternativna istorija ti je drugi pdf ovo je pdf politika.

Vatikan ima zvanično preko milijardu vernika a tu količinu novca su isplatili samo u Americi, verovatno bi bankrotirali da moraju da isplate sve seksualne zločine njihovih sveštenika u svetu. Daj link za onu tvrdnju za Srpsku pravoslavnu crkvu da zataškava sve te zločine. Tačno je sveštenici su ljudi kao i svi ostali ali je simptomatično da se u okviru jedne verske organizacije dogodi toliko takvih zločina i da se isplaćuju astronomske sume novce za zataškavanje. Postavi se pitanje da li se takva crkvena lica u rimokaličkoj crkvi pojavljuju slučajno ili sa namerom zbog toga što Vatikan "vodi računa" o svojim ljudima.

Kakve liknove hoćeš? Šta ti nije jasno kod reči "zataškavanje"? Mislim da o tome pišu u službenom glasniku?

Alternativna istorija ti je drugi pdf ovo je pdf politika.

Dosta sam gubio vreme na tebe, zbog takvih što kao ti Srbija se svela na istorijski prcvoljak. Posledice SPC su nesagledive.

Pa naravno da ne stoji ( paralela). Uostalom i kod protestanata ima toga. U Ruskoj pravoslavnoj crkvi ( a isgurno i u grckoj) ima strasnih slucajeva pedofilije, ali
se to zatashka. Ne shvatam zasto bi katolicki svestenik per se bio odvratniji od nekog pravoslavnog ili protestantskog.
Zato što "naše " ***** manje smrdi iako je bliže što je paradoks . :mrgreen:

Kakve liknove hoćeš? Šta ti nije jasno kod reči "zataškavanje"? Mislim da o tome pišu u službenom glasniku?

Rođen si da budeš političar demagogija ti je na nivou.

Dosta sam gubio vreme na tebe, zbog takvih što kao ti Srbija se svela na istorijski prcvoljak. Posledice SPC su nesagledive.

Gubiš ti vreme sa tvojim životom idi malo na vazduh, prošetaj do parka ili reke ako je ima u tvojoj blizini ovakve diskusije ti ne idu od ruke. Ovo nije pdf alternativna istorija nego pdf politika.

Poslednja izmena:
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/53000...dnim-svestenicima-koji-su-zlostavljali-decake

KUĆA UŽASA U PREDGRAĐU Otkrivena jazbina sa bludnim sveštenicima koji su zlostavljali dečake

Jutarnji list | 28. 01. 2015. - 07:49h | Foto: Jutjub | Komentara: 2
Desetorica španskih sveštenika optužena su u utorak za seksualno zlostavljanje dece u postupku pokrenutom nakon što je papa Franja nazvao žrtvu zlostavljanja kako bi joj uputio izvinjenje u ime Katoličke crkve, pokazali su sudski dokumenti.

Danas 24-godišnji muškarac pisao je Papi kako bi ga izvestio da je bio zlostavljan u vreme kad je bio ministrant, piše "Jutanji list".

Papa ga je nazvao u avgustu kako bi mu se ispričao, objavio je u novembru španski portal Religion Digital, što je kasnije potvrdio i sam papa, koji je istovremeno rekao da je naredio provođenje istrage unutar Crkve o tom događaju.

Nadbiskup Granade Francisko Havijer Martinez oslobodio je dužnosti nekolicinu sveštenika povezanih s tim slučajem.

Žrtva je rekla da je zlostavljanje trajalo godinama, od njegove 14. do 17. godine, u kući u predgrađu Granade koju su unajmili zlostavljači, dooznaje se iz suda.

Vatikan je prošle godine sopštio da je između 2004. i 2013. iz službe uklonio oko 850 sveštenika koji su bili optuženi da seksualno zlostavljanje maloletnika.

.......

Ovo prevazilazi i najgore nocne more. RKC je sastavljena od pedofila i pedera.

Sent from my SM-T805 using Tapatalk

Vidi se da nemaš pojma nego kao jao seks van crkvenog shvatanja
u stvai... nema veze...

Vatikan je izbacio 850 a SPC jednog dok je provaljenoj trojici rekao da se malo smire

p.s. sem sujete sve im je ostalo čitavo, po meni je užas ono što su radili za potrebe hora "bečkih dečaka"

- - - - - - - - - -

a ionako vernicima upravljaju nagoni...
žene na religiji odmah tražile da se zatvori tema
molim lepo

Inače ovakve teme su baš super za dokazivanje dela Sigmunda Frojda
pljuvanog kako od licemernih savremenika tako i svoje verske zajednice zbog činjenie da nad njim nije obavljen verski užas odsecanja imunološko-nervnog dela tela

o kako je zajednica bila ljuta, ni dan danas mu nisu oprostili...

- - - - - - - - - -

Zigi je rekao da svi muškarci prolaze kroz gej fazu tokom puberteta
i da imaju kretensku maštu tokom masturbacije
kao i da je to kod većine prolazna faza

šta kažete na ovo?
može i preko tapa-tapa...

- - - - - - - - - -

Naravno, mene po običaju zabole vršnjak za periferne vesti na seksualnoj bazi a pogotovo ako su se desile u p.m.
mene više zanima zašto mediji ne smeju da pišu o socijai običnog sveta

kažu da je teorija zavere da su urednici medija zapravo ti koji za šaku para vrše mentalno zagadjenje od realnih problema

ajmo dragi forumaši, napišite šta ste pomislili kad ste pročitali ovu vest za zapanjujuće debilnim naslovom?
Opišite sliku u svojoj glavi...

- - - - - - - - - -

i zamišljenu sliku možete preko tapa-tapa

e ja bi jedno poredjenje....

tema od 21.01 UMRO KEMAL MONTENO (postavljena ovde na hronici umesto na religiji pa sad svako u svom dvorištu) ima 950 pregleda
a ova tema od 28.01 PEDOFILIJA ima 550 pregleda za 24 sata

nije pogana crkva nego narod...

- - - - - - - - - -

"Pustite Velicanstvenog" i ne "ispunjavajte mu sve zelje k`o da mu je danas rodjus" ...:D
Neka ide kod "Cizmice na njegov pdf , pa neka tam` sedi i gledi vesele slikice i tete koje tesko disu" ...:hahaha:

baki... ne kaki... :lol:

a čitulje prebacuj na religiju, tamo brinu za dušu a ovde za u gušu :rotf:

- - - - - - - - - -

Verujem da ne pišeš napamet, jer bi to bilo laganje, već iz ličnog iskustva?

mogla bi policija da proveri dal su učenici imali ličnu kartu, baš kao za bus turčina plus što mu pomažete za harač
jel da da je lična karta svetinja?
a ne daju mobilni za dinar ako imaš ličnu kartu i par dinara
ovo je van tvojih moždanih kapaciteta
:bye:

Back