kuća stan

nije bre, ovo je bilo manje

rekla bih velicine crnog duda

119401631020582389781561-1.jpg

- - - - - - - - - -

pa sta cemo posle, zajedno da vristimo tako popeti :lol:

nasla sam krivca :zskace: nije miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis, nije pacooooooov!!!! :srecna:

evo ga krivac:heart:

119364421020588640761832-1.jpg

119893351020588640609828-1.jpg

Мали мишић! :heart:

Што су ти добре столице...
e jesu, i preudobne su

da ja iam taki fensi prostor i da se meni matchka iskenja nasred parketa letela bi ko kufer iz brzi voz

ok, sad može lock

- - - - - - - - - -

(šalim se :sad2: )

gde bre dilajt fensi i gde parket
obican laminat kome je vreme za zamenu, jer imam isti problem sa njim kao smokva

eto, sad sam dobila jos jednog ljubimca
sami mi dolaze :heart:

Dive, da zar ne zasluzujem javnu pohvalu sto sam ti okacila sliku i rekla da je macka???? :p

zasluzujes bre, kako ne zasluzujes :zag:
javno hvalim sokvisnjicu :)

- - - - - - - - - -

Proveri mu unutrašnje očne uglove, ukoliko su mu malo navučeni kapci, očisti ga od glista, vrh repka deluje blago očupkano.

ebogapatak, sad i o njemu da vodim racuna :)
ima samo dve sike na stomaku, jel to ima neke veze?

ebogapatak, sad i o njemu da vodim racuna :)
ima samo dve sike na stomaku, jel to ima neke veze?

Naravno da ćeš da vodiš računa o njemu, pa vidiš da te je usvojio :D
Nema nikakve veze, to je sve ok.
Ukoliko nije kastriran, odradi i to, da ne počne da ti obeležava prostor, posle ga niko neće oprati :)))))
I očisti ga od glistonija, zarad njega i zarad svih vas.

Naravno da ćeš da vodiš računa o njemu, pa vidiš da te je usvojio :D
Nema nikakve veze, to je sve ok.
Ukoliko nije kastriran, odradi i to, da ne počne da ti obeležava prostor, posle ga niko neće oprati :)))))
I očisti ga od glistonija, zarad njega i zarad svih vas.

hocu, a onda cu da ga uvalim mom ex posto on hoce ljubmca, al se sve necka zbog obaveza..nece ono da mora da ga seta, hoce plavu rusku macku
darling, kazi dragicka - evo plave ruske macke:heart:

Nema nista lepse kad ujutru udjemo u vocnjak i beremo voce i jedemo onako iz ruke...
Ili kad sedim na terasi, pijem kafu i gledam njih dvoje kako trce padaju valjaju se po travi, bez da razmisljam o tome hoce li se poseci na neku flasu, nabosti na neko smece, zaraziti se, kao sto bi razmisljala da ih vodim po parkovima...
Pustim ih da idu bosi i goli celo leto, napunim bazencic i uzivaju...
Sredjujem cvece, travu, zalivam... oni mi pomazu...
Uz sve to i pas, koji je srecom flegma pa ga mogu jahati da hoce, on se samo izvali a oni ga maze...

Kuca je ogromna prednost.
Jeste da je vise posla oko odrzavanja, tu nema govora... ali u ovom periodu zivota nezamenljive prednosti ima...

Ja nekoliko meseci u godini nisam kod "kuce", moj muz mozda i duze. Postoje porodice, situacije, ljudi, radna mesta, zivoti, gde jednostavno nije moguce
da se ima vocnjak u dvoristu jer preko celog dana i cele godine i ne provodis dan kod "kuce".
A postoji i lepi, suncani stanovi sa terasama od po 70-80 kvadrata.;)
Ti si sigurno u pravu , a narocito sto se dece tice da ne moras s njima da lovis zelenila, i svakako da su deca najsrecnija u kuci i dvoristu, ali je svaka
situcaija razlicita.
Kad bi mi se macka pokakila na parket tu bi joj bio kraj, nego valjda zato i nemam macke a i ne zelim da ih drzim kao
zivotinje u zooloskom vrtu.
Macka sme da zivi samo u kuci i da ulazi i izlazi kad i kako zeli.

Back