DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
kuća vs stan
pro et kontra
sa ženskog stanovišta
hvala
pro et kontra
sa ženskog stanovišta
hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Стан зими, кућа лети.
Kuca konfornaDa se zivi
A stan da se odrzava
Стан зими, кућа лети.
samo stan, nikad kuća
i jel ti ne bi dosadile stalne sezonske seobe ?
i jel ti ne bi dosadile stalne sezonske seobe ?
kuća vs stan
pro et kontra
sa ženskog stanovišta
hvala
A muz da rinta i da sve to finansira.
Cime mislite da ste samo zasluzile sve to da mi je znati...![]()
sto bi mi dosadilo...imam namestaj i u stanu i u kuci, samo pokupim garderobu.
Kuca samo zbog dvorista ali samo sa onim bedemom od zida ne neke tarabice da mi viri ko god prodje...inace stan po mogucstvu sa terasom koja gleda na krovove starih zgrada.
Kuca u smislu lepote zivljenja, a stan u smislu bezbriznosti zivljenja... kuca, pogoto velika je rupa bez dna koja stalno trazi neka ulaganja... hbga ne mozes naguziti grad da ti sredjuje krov.
Da mogu da biram, mala kuca u nekoj pripizdini gde mi je prvi komsija na deset km minimum.
Ako vec moram da zivim u civilizaciji, stan definitivno. Manje boli glava.
s ovim se slažemI kuca da bi se zivelo udobno kao u stanu zahteva vrhunsko grejanjr, izolaciju i generalno ulaganje kad je materijal u pitanju... nikako da se sklepa od najjeftinijeg bloka.
Ma idi bre ja sam ti bas taj tip sponzoruse![]()
Ja glasam za kucu jer zivim poslednjih 8 godina u kuci i presrecna sam.
Sve ima svoje prednosti i mane. Kuca je prelepa za zivot, to sto si 6 meseci godisnje napolju, napolju jedes, imas dvoriste, ne treba ti poseban razlog da izlazis a na vazduhu si, nema cenu.
ja tvoje životno opredeljenje nisam vređala![]()
Nisi...ali si kao i vecina drugih zena. Muz ipak obezbedjuje vecinu sredstava i duzan je da vodi brigu o nekim stvarima. OK je to...ali da me drkas i da ne odem u SAD zato sto je tebi malo 10 dana godisnjeg - e to vec ne bi proslo kod mene.
Da, ali samo pod uslovom da ne delis kucu sa njegovim roditeljima ili sa tvojim. Te zajednice su najvece g*vno, gore od stana.
Izvini, duso. Kuca i stan ipak nisu tako velike stvari da bi se nazivali zivotnim opredeljenjem.![]()