_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
A odakle ste vi gospojo...svaki od vas koji živi u Bgd-u je sa nekog sela došao u Bgd da živi...i vas su nekada špiditerima dovozili i naseljavali u Bgd...sad ste svi vi veliki i pravi beograđani...ne lupaj takve gluposti više,gade mi se takvi ljudi
tkacio:
Odakle sam ja potpuno je nebitno i znam mnoge ljude iz unutrasnjosti koji dele moje misljenje. Jer znas, sad je in ziveti u Beogradu. Pa pogledaj samo Divnu i ZOrana... Imaju kucu u Zlotu al "oni u beogradu a zlot u srcu"... Ne bi ni sekundu razmisljali dal da ostanu u svom seli kad bi dobili kucu... A kucu recimo iznajmljuju sto bi im puno vise donelo u zivotu... I onda svi fino seljaci u bgd, snalazljivi kao i uvek, sve hvataju na patetiku, zavrse fax, zaposle se i? Beogradjani izvise. Ajde na trenutak da kazemo da je ok sto neko dodje da studira u BG... Ajde recimo nema gde drugde... ALi mislis da ce da se vrati u svoje selo kad zavrsi fax? A neeeeee. Bg je bg, on je dosao da studria u bg i sad je Beogradjanin.. Nije ni cudo sto u autobusu vise ne moze da cujes beogradski akcentat. A ni na ostalim mestima...
Niko ne kaze nista lose o ljudima iz unutrasnjosti ali cinjenica je da ce oni rado da zajebu Beogradjane zarad svog dupeta i "zivota medju elitom"(tako na zalost misle oni a ne Beogradjani).
A sad sto si se ti nasao prozvanim u celoj prici, zalim ali to je istina. A ona boli... Nauci da zivis s tim.
I ne znam sta vam svima smetaju psi? Umesto da kazete "kako humani ljudi jedva sastavljaju kraj s krajem a pomogli su psma da ne ostanu na ulici" vi ih pljujete zbog toga. Jadno. I puno govori o vama kao licnostima.
A ti mislis da je to zivot kakav treba da zapocnu mladi ljudi? Kuca padne s neba a mama i tata izdrzavaju... Divno.Zasto mi onda postavljas pitanje od cega ce da zive,da odrzavaju bazen i to... kada znas da su im roditelji imucni...naisao si na 'corsokak' poceo si sam sebe da lazes.....
I neko je pitao kako bi Pedja i Dragana izdrzavali kucu. Pa dragi moji Pedja je magistar a Dragana ima dva fakulteta... U nasoj drzavi na zalost to ne znaci mnogo i samo u nasoj drzavi takvi ljudi mogu da se nadju na ulici ali on ima posao, ona ima posao i plus moze da radi privatno sto verovatno i radi a svi znamo da se od privatnih casova dobro zaradjuje. Tako da eto odgovora za sve vase nedoumice.