KUĆA SNOVA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A odakle ste vi gospojo...svaki od vas koji živi u Bgd-u je sa nekog sela došao u Bgd da živi...i vas su nekada špiditerima dovozili i naseljavali u Bgd...sad ste svi vi veliki i pravi beograđani :sad2: ...ne lupaj takve gluposti više,gade mi se takvi ljudi :otkacio:

Odakle sam ja potpuno je nebitno i znam mnoge ljude iz unutrasnjosti koji dele moje misljenje. Jer znas, sad je in ziveti u Beogradu. Pa pogledaj samo Divnu i ZOrana... Imaju kucu u Zlotu al "oni u beogradu a zlot u srcu"... Ne bi ni sekundu razmisljali dal da ostanu u svom seli kad bi dobili kucu... A kucu recimo iznajmljuju sto bi im puno vise donelo u zivotu... I onda svi fino seljaci u bgd, snalazljivi kao i uvek, sve hvataju na patetiku, zavrse fax, zaposle se i? Beogradjani izvise. Ajde na trenutak da kazemo da je ok sto neko dodje da studira u BG... Ajde recimo nema gde drugde... ALi mislis da ce da se vrati u svoje selo kad zavrsi fax? A neeeeee. Bg je bg, on je dosao da studria u bg i sad je Beogradjanin.. Nije ni cudo sto u autobusu vise ne moze da cujes beogradski akcentat. A ni na ostalim mestima...
Niko ne kaze nista lose o ljudima iz unutrasnjosti ali cinjenica je da ce oni rado da zajebu Beogradjane zarad svog dupeta i "zivota medju elitom"(tako na zalost misle oni a ne Beogradjani).
A sad sto si se ti nasao prozvanim u celoj prici, zalim ali to je istina. A ona boli... Nauci da zivis s tim.
I ne znam sta vam svima smetaju psi? Umesto da kazete "kako humani ljudi jedva sastavljaju kraj s krajem a pomogli su psma da ne ostanu na ulici" vi ih pljujete zbog toga. Jadno. I puno govori o vama kao licnostima.

Zasto mi onda postavljas pitanje od cega ce da zive,da odrzavaju bazen i to... kada znas da su im roditelji imucni...naisao si na 'corsokak' poceo si sam sebe da lazes.....
A ti mislis da je to zivot kakav treba da zapocnu mladi ljudi? Kuca padne s neba a mama i tata izdrzavaju... Divno.

I neko je pitao kako bi Pedja i Dragana izdrzavali kucu. Pa dragi moji Pedja je magistar a Dragana ima dva fakulteta... U nasoj drzavi na zalost to ne znaci mnogo i samo u nasoj drzavi takvi ljudi mogu da se nadju na ulici ali on ima posao, ona ima posao i plus moze da radi privatno sto verovatno i radi a svi znamo da se od privatnih casova dobro zaradjuje. Tako da eto odgovora za sve vase nedoumice.

Odakle sam ja potpuno je nebitno i znam mnoge ljude iz unutrasnjosti koji dele moje misljenje. Jer znas, sad je in ziveti u Beogradu. Pa pogledaj samo Divnu i ZOrana... Imaju kucu u Zlotu al "oni u beogradu a zlot u srcu"... Ne bi ni sekundu razmisljali dal da ostanu u svom seli kad bi dobili kucu... A kucu recimo iznajmljuju sto bi im puno vise donelo u zivotu... I onda svi fino seljaci u bgd, snalazljivi kao i uvek, sve hvataju na patetiku, zavrse fax, zaposle se i? Beogradjani izvise. Ajde na trenutak da kazemo da je ok sto neko dodje da studira u BG... Ajde recimo nema gde drugde... ALi mislis da ce da se vrati u svoje selo kad zavrsi fax? A neeeeee. Bg je bg, on je dosao da studria u bg i sad je Beogradjanin.. Nije ni cudo sto u autobusu vise ne moze da cujes beogradski akcentat. A ni na ostalim mestima...
Niko ne kaze nista lose o ljudima iz unutrasnjosti ali cinjenica je da ce oni rado da zajebu Beogradjane zarad svog dupeta i "zivota medju elitom"(tako na zalost misle oni a ne Beogradjani).
A sad sto si se ti nasao prozvanim u celoj prici, zalim ali to je istina. A ona boli... Nauci da zivis s tim.
I ne znam sta vam svima smetaju psi? Umesto da kazete "kako humani ljudi jedva sastavljaju kraj s krajem a pomogli su psma da ne ostanu na ulici" vi ih pljujete zbog toga. Jadno. I puno govori o vama kao licnostima.

A ti mislis da je to zivot kakav treba da zapocnu mladi ljudi? Kuca padne s neba a mama i tata izdrzavaju... Divno.

I neko je pitao kako bi Pedja i Dragana izdrzavali kucu. Pa dragi moji Pedja je magistar a Dragana ima dva fakulteta... U nasoj drzavi na zalost to ne znaci mnogo i samo u nasoj drzavi takvi ljudi mogu da se nadju na ulici ali on ima posao, ona ima posao i plus moze da radi privatno sto verovatno i radi a svi znamo da se od privatnih casova dobro zaradjuje. Tako da eto odgovora za sve vase nedoumice.

Ako bih ti sada odgovorio na ovu tvoju "enciklopediju gluposti" naši postovi bi se nabijali do beskonačnosti...stavljam tačku ovde a ti sejo slatka živi u tom tvom uverenju kako vama beograđanima naseljenim iz kojekakvih zabiti pre mnogo godina pripada Bgd.i stvarajte vaš beogradski pašaluk jer takve sa tvojim imbecilnim razmišljanjem i treba ostaviti zatvorenim...nažalost,moraćeš da slušaš po gradskim autobusama kako ljudi sve više gigu-gugu-gagaču jer će te ti odjeci podsetiti odakle ustvari potičeš.

I onda svi fino seljaci u bgd, snalazljivi kao i uvek, sve hvataju na patetiku, zavrse fax, zaposle se i? Beogradjani izvise. Ajde na trenutak da kazemo da je ok sto neko dodje da studira u BG... Ajde recimo nema gde drugde... ALi mislis da ce da se vrati u svoje selo kad zavrsi fax? A neeeeee. Bg je bg, on je dosao da studria u bg i sad je Beogradjanin..
ne verujem da ovo citam :shock: pa jesi ti mutava ili glupa ili sta, ako te neko ko je tek tako dosao iz unutrasnjosti moze potisnuti? ako jesi, onda ti treba da ides u selo! shvati, jaci opstaju! ja sam beogradjanka ali se ne osecam ugrozenom :roll: a iskreno sto bi neko sa zavrsenim fakultetom gajio stoku u svom selu? evo ja prva ne bih! mada pre bih zivela u NS-u kad bih vec mogla da biram, ali ni ovde mi nije lose (BG).
draga moja, ako vec mogu da zaradjuju od privatnih casova i ako imaju posao oboje, kako do sad nisu nesto ustekali? da su stekali tih 200 evra mesecno *za odrzavanje kuce* za vise od 10 godina bi skupili poprilicno! plus kamatu! jel sad razumes? kad nisu do sad imali viska para, odakle im sad?

Ehhh moja 'Look,izgleda da je tvoj mozak toliko mali da od njega ne bi moglo da se napravi teglica 'ajvara'.Ljudi zavrsavaju fakultet,a vi ste zapeli ko ludi na brasno.....posao,pa posao PLS,,,,a ovo za pse nije vredno komentara! ! !

Sve tacno

Pa dobro, onda pitanje upucujem i tebi ;)
ako vec mogu da zaradjuju od privatnih casova i ako imaju posao oboje, kako do sad nisu nesto ustekali? da su stekali tih 200 evra mesecno *za odrzavanje kuce* za vise od 10 godina bi skupili poprilicno! plus kamatu! jel sad razumes? kad nisu do sad imali viska para, odakle im sad?
nema sanse da bi mogli da placaju kucu...

ne verujem da ovo citam :shock: pa jesi ti mutava ili glupa ili sta, ako te neko ko je tek tako dosao iz unutrasnjosti moze potisnuti? ako jesi, onda ti treba da ides u selo! shvati, jaci opstaju! ja sam beogradjanka ali se ne osecam ugrozenom :roll: a iskreno sto bi neko sa zavrsenim fakultetom gajio stoku u svom selu? evo ja prva ne bih! mada pre bih zivela u NS-u kad bih vec mogla da biram, ali ni ovde mi nije lose (BG).

draga moja, ako vec mogu da zaradjuju od privatnih casova i ako imaju posao oboje, kako do sad nisu nesto ustekali? da su stekali tih 200 evra mesecno *za odrzavanje kuce* za vise od 10 godina bi skupili poprilicno! plus kamatu! jel sad razumes? kad nisu do sad imali viska para, odakle im sad?

SLUSAJ GLUPACO.

Prestani da se ponasas maloumno. Nema tu najjaci opstaju (nauci gramatiku). kako ne mozes da shvati da 90% njih koji su dosli u Bg imaju mamu i tatu na selu koji im salju meso, jaja, i ostalu hranu koju mi beogradjani moramo da kupimo. Sam zivot u Beogradu je postao toliko skup zbog svih dosljaka koji su u njega i dosli. Do pre 10-15 godina u BG-u je zivelo oko 1,5 miliona ljudi, a sada ima preko 3 miliona. Da li ti to govori nesto, sto vlada prica da fali Beograd oko 200.000 stanova?

Ne osecas se ugrozeno, trebalo bi?

A sto se tice ovog drugo dela posta, reci mi i da su stekali 10 god 200€ to ti je tricavih 24.000€. Koja crna kamata. Ta izjava o kamatama mi je potvrdila da si samo klinka koja nije krocila u pravi zivot. Da li znas kolike su kamate u bankama na deviznu stednju? 5 do 7% godisnje. Sto znaci da su sumu od 24.000€ ulozili sada, kamata bi bila negde oko 1.700€ minus porez od 18% na tu kamatu koji ide drzavi.Ala bi se usrecili s kamatom.

Rossi tvoj mozak moze da sane na vrh igle koliki je. Zivot je mnogo komplikovaniji nego sto vama deci izgleda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back