Kuca puna negativne energije

ја бих ти дао могући одговор:
провери да ли имате у близини стана, високонапонске далеководе или трафо станице..
, зови рашљара да види има ли магнетних поља које пролазе кроз стан (које могу да буду последице терена на коме се градила зграда..)

Ja ne verujem u madjije i i slicne stvari ali verujem da radi relokacija.

Naime u mom slucaju- ja se dosta lose osecam i lose prolazim u mestu rodjenja. Ja zapravo nikad nisam uspela ni da se zaposlim u Srbiji- ne samo u mestu rodjenja. Moja natalna je prilicno ugurana u svega nekoliko kuca sa 2 planete u 12- od kojih je jedna Merkur koji mi vlada i poslom i drugim kucama.

Kada sam recimo u drugim drzavama osecam se mnogo bolje i sve mi lakse ide. Posebno u onima gde taj Merkur izbije u prvu kucu- (kad se preselis cela natalna se istumba).Kao da me neko baci kao ribu u vodu.

Ja sam za to da ako se negde lose osecas- pa makra to bila i kuca , treba menjati. Obavezno.

Kada sam recimo u drugim drzavama osecam se mnogo bolje i sve mi lakse ide. Posebno u onima gde taj Merkur izbije u prvu kucu- (kad se preselis cela natalna se istumba).Kao da me neko baci kao ribu u vodu.

Ja sam za to da ako se negde lose osecas- pa makra to bila i kuca , treba menjati. Obavezno.
[/QUOTE]

E, sad mi je ovo zanimljivo. Kad se preselis tipa za stalno, na neodredjeno ili uopšte, ako promeniš lokaciju na neki odredjeni period, potpuno ti se menjaju ti zivotni putevi (da to tako nazovem, ne razumem se u materiju)?

E, sad mi je ovo zanimljivo. Kad se preselis tipa za stalno, na neodredjeno ili uopšte, ako promeniš lokaciju na neki odredjeni period, potpuno ti se menjaju ti zivotni putevi (da to tako nazovem, ne razumem se u materiju)?
Pa dobro , ja sam bila tipa 3-4 godine.
Kad se budem za stalno naselila negde to ce morati da bude nesto na potezu Spanija-Svajcarska-Svedska- tu mi ide jedna dobra relokacijska linija.

Imas one mape na astro.com.

Meni kroz Srbiju prolazi linija Neptuna.

Pa dobro , ja sam bila tipa 3-4 godine.
Kad se budem za stalno naselila negde to ce morati da bude nesto na potezu Spanija-Svajcarska-Svedska- tu mi ide jedna dobra relokacijska linija.

Imas one mape na astro.com.

Meni kroz Srbiju prolazi linija Neptuna.

Sad ću malo offtopic, kad si već pomenula relokaciju, koliko imaš iskustva sa tim? Ne znam da li ima posebna tema, zanima me baš pošto kod sebe nisam posebno pratila a iz praktičnih razloga bi trebalo :lol: a opet nema mnogo ljudi koji su se time posebno bavili (a da ih ja znam).

Back