Redmond
Elita
- Poruka
- 17.514
ima toga, nisi umislila. Ima čak i metoda da se kuća "pročisti".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima toga, nisi umislila. Ima čak i metoda da se kuća "pročisti".
triput ovo citam i malo sam skeptican jer kamen citam ko kashiku.Kod mog pokojnog druga kad udjes u stan,obuzme te neki mir i opustenost,kao da si bacio kamen sa ledja...
Pa ok,malo sam lose rekao,dok je bio ziv i dok smo se posecivali,njegov stan je bio takvo mesto...triput ovo citam i malo sam skeptican jer kamen citam ko kashiku.
ma zaebavam sta mislis da se meni ne omakne cesto takoPa ok,malo sam lose rekao,dok je bio ziv i dok smo se posecivali,njegov stan je bio takvo mesto...
Ja sam jedno vreme ziveo u stanu gde mi je groblje bilo pogled preko terase...Nikad mirniji komsiluk nisam imaoma zaebavam sta mislis da se meni ne omakne cesto tako
inace ne moras da osetis mir u nekom prostoru da mislis kako je u njemu spokojno
odes na groblje pa osetis mir... znas kad bi tamo stanovo ako ne moram![]()
dok ne dodju satanisti na onaj praznik pa kolju kokoske i lepe celu noc svece naopakoJa sam jedno vreme ziveo u stanu gde mi je groblje bilo pogled preko terase...Nikad mirniji komsiluk nisam imao![]()
Pa dobro , ja sam bila tipa 3-4 godine.E, sad mi je ovo zanimljivo. Kad se preselis tipa za stalno, na neodredjeno ili uopšte, ako promeniš lokaciju na neki odredjeni period, potpuno ti se menjaju ti zivotni putevi (da to tako nazovem, ne razumem se u materiju)?
Pa dobro , ja sam bila tipa 3-4 godine.
Kad se budem za stalno naselila negde to ce morati da bude nesto na potezu Spanija-Svajcarska-Svedska- tu mi ide jedna dobra relokacijska linija.
Imas one mape na astro.com.
Meni kroz Srbiju prolazi linija Neptuna.