Kuca piva

Ja pa ja:
Znam da je negde bila tema Klub ljubitelja piva, ali ne mogu da je pronadjem, pa sam otvorio novu temu.
Mozda neko od vas bandita koji navracaju ovde zna gde je kuca piva.

I nemoj da mi dajete uputstva tipa:

"Ma to ti je negde ne Crvenom Krstu"
"To ti je kod Kuce Chaja"
"ma negde na Vracaru"

:D

Zna li neko tacno gde se nalazi?

E pazi kag i ja trazim to! Kolko se secam bila je na svastari!

Hmm Crveni krst ! rado bih svratio malo mi daleko i nema sanse ja da se snadjem na crvenom krstu bas ga lose poznajem !!! Znali neko koji tu u blizini bus staje ? Hvala unapred na pomoci !

trole- 21, 22, 29, 19
autobus- 83 ili malo dalje ako ti odgovara, tj ne znam iz kog pravca dolaziš 25 i 26...
imaš i neke tramvaje na bulevaru, 7, 14, 5 i mozda 10 nisam sigurna..

Khm, kad smo kod kuce piva... Da li je neko dovoljno hrabar da ode u pomenutu, sedne i naruci koktel koji slobodno moze da se svrsta kao specijalitet kuce. Inace koktel se zove "Graves Spirits" a sastojci su......spremite se dobro....
0,03cl Vodka
0,03cl Tequila
0,03cl Gin
0,03cl Tripple Sec
0,03cl Scotish Whiskey
0,03cl Burbon
sve se to sipa lepo u kriglu zapremine 0,5l pa se preko svega toga do vrha dolije Guinness.

Ko prezivi pricace.
P.S. Nije za mladje od 18. (a ni za starije od 40 :) )

.........ovo moram da probam........

Kuca Piva, Optimist (na pocetku 29tog) i Kornjache, Black Thurtle Pub (kod Tasha i ispod francuske ambasade) su lokali od istog gazde. Svi imaju istu ponudu (ta "vocna" piva, npr) i imaju domace tocno, ali domace koje sami prave i meni je to pivce skroz dobro.
Inace... Jejen i Laf od domacih i Becks i Tuborg od stranih na domacem trzistu. U inozemstvu preferiram Amstel.

Najbolje pivo je bilo PECKO pivo, dok je moglo da se nabavi. Nasa piva su generalno losa u poredjenju sa holandskim, belgijskim i ceskim. Cak i ta strana piva za koja znamo ovde , npr.FOSTER'S, australijski, u Australiji se kotiraju veoma lose i oni ga smatraju jednim od losijih piva.
A kako objasniti da se nasa navodno najbolja piva, Jelen i Lav, prave u ravnicarskim predelima, gde je voda ocajnog kvaliteta? Pa jos u plasticnoj ambalazi ?! Kakva degradacija jednog fenomenalnog napitka ! Kao kad sam video vino u tetrapaku!!!!!! Uzas !

Ljudi Tamo je ziva katastrofa!!!!!!Mislim lep je lokal i sve to ali atmosfera NULA!!!!!!Raj za penzose!!!!!Ako ste za neku spiku uz pratnju slagera u pozadini u sred subote onda ok!!!!Sve ostale varjante ne dolaze u obzir!!!!ALO bre sad sam bila i nikad vise prvo nisu ljudi uopste ljubazni!!!Narucivali smo pice celo vece a pritom nismo ni klinci!!!!Katastrofa pozelala bih ovo da nekog mrzim s obzirom da to nije slucaj ne zelim to zlo nikom onda nista!!!!Tramvaj koji je od istog gazde kolko sam cula daleko je bolji i zabavniji!!!!!!!!!!Ovde je atmosfera za penzose!!!!Domacini neljubazni!!!!Ja sam se bas razocarala!!!!!

Back