Kuća dvorac

Pogledajte prilog 1236142Pogledajte prilog 1236142

Zdravo
Moram reci koliko sam srećna da sam nasledila nešto nikad nisam mislila da će vredeti a vidite sad kad nam se sprema neimaština seoska je kuća raj i sopstveni zamak možeš zemlju da obrađžujes i sadiš povrće imaš voćke da brineš o kokošima i blagu imaš sve nije više bogatstvo da živiš u centru grada u stanu oni šta su po stanovima moraju da brinu oče li da imaju za plin oče li biti vode oče biti para da kupe štogod za jelo a kad imaš seosko domaćinstvo imaš sve zato ne prodajte ono šta je vaše neka vaša zemlja bude i ostane vaša

BBE06006-B889-4B76-BC1B-21C32F92A08C.jpeg

Bebo , ovde se raduju kad prodaju nešto što je ostavio njihov ded Solunac , koji je gladovao, majka koja je gladovala da bi njeni unuci se zaposlili u gradu i završili neku školu ili fakultet.
Deca masiraju roditelje da sve sve prodaju , pare, pare, pare, volim ih i ja ali nemam.
I ne bih prodao ništa što nisam JA kupio .
Odakle prava naslednicima da prodaju ono što ONI nisu kupili već nasledili.
Zakonski uvesti zabranu prodaje nasledjene imovine. . tačka.

Pogledajte prilog 1236142Pogledajte prilog 1236142

Zdravo
Moram reci koliko sam srećna da sam nasledila nešto nikad nisam mislila da će vredeti a vidite sad kad nam se sprema neimaština seoska je kuća raj i sopstveni zamak možeš zemlju da obrađžujes i sadiš povrće imaš voćke da brineš o kokošima i blagu imaš sve nije više bogatstvo da živiš u centru grada u stanu oni šta su po stanovima moraju da brinu oče li da imaju za plin oče li biti vode oče biti para da kupe štogod za jelo a kad imaš seosko domaćinstvo imaš sve zato ne prodajte ono šta je vaše neka vaša zemlja bude i ostane vaša
Izgleda da tački i zareza nema. Čestitam na dvorcu. Lepo je to. Ali nismo svi za selo kao što nismo svi za grad. Kao što nije idealno na selu tako nije ni i u gradu.

Bebo , ovde se raduju kad prodaju nešto što je ostavio njihov ded Solunac , koji je gladovao, majka koja je gladovala da bi njeni unuci se zaposlili u gradu i završili neku školu ili fakultet.
Deca masiraju roditelje da sve sve prodaju , pare, pare, pare, volim ih i ja ali nemam.
I ne bih prodao ništa što nisam JA kupio .
Odakle prava naslednicima da prodaju ono što ONI nisu kupili već nasledili.
Zakonski uvesti zabranu prodaje nasledjene imovine. . tačka.
Slažem se odlično ste ovo napisali niste mogli bolje. Jedna moja komsinica je htela novo auto i prodala kuću šta je nasledila i sin joj polupao auto. Sad nema ni kuću ni auto živi u stanu i stalno se žali kako joj je sve skupo a mogla je da ima svoj vrt istina nije lako da se razumemo ali danas je mnogo vredno

Back