giravaru
Primećen član
- Poruka
- 634
Da li je neka zenica operisala kubitalni kanal.? Nerv ulnaris se zaglavi u laktu. Trnu mali i domali prst
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel možete da napišete sta ste čuli. Niko iz mog okruzenja nista ne zna o tome. Ni roditelji a imaju po 80 god.Чула сам за то, али не мора увек операција.
А после физикалне ти је било боље?Da išla sam. Radila sam enmg, i zaglavljen je nerv u laktu. Imala turu fizikalne. Pijem vitamin. B.
Ja nemam bol...imsm blagu utrnulost 1/2domslog prsta i to je to. Mali prst ok... Drzim predmete normalno tj imam snagu u ruci.
Да, то сви кажу. Нешто као за кичму.Operisao pre 3 god
Neka ti to bude zadnja opcija
Da bilo mi je bolje.А после физикалне ти је било боље?
Можда треба да се понови, пробај све пре операције.
Kako lošije?Mali prst i donju polovinu domalog regulise taj nerv. Tebi je mali prst ok, znaci zakrcenje nerva nije veliko. Pise na enmg koliko je procenta zakrcen protok nerva
Meni je bilo 30%.
Operacija mi nije pomogla, cak je postalo losije
Taj osecaj iz prstiju se prosirio duz ruke do lakta. Pocesem se na odredjen deo ruke a osetim tokom citave povrsine podlakticeKako lošije?
Jel funkcionišete normalno.. Sta vam je rekao dr koji vas je operisao?
Mozda je to samo trenutno ostecenje. 99% ce uz Neuronal da se oporavi. Nece ni trebati operacijaMeni je ovo pocelo oko 1 maja. Nerv nije za sada ostećen. Ali fizijatar mi je rekao da ne diram nista i da će proći samo od sebe. Nisam pametna. Ja sam se baš udarila u taj lakat. Sad ste me baš uplašili i to lepo.![]()
Ne zelim da nagadjam. Neću da se igram sa zdravljem. Moram da radim. Moram da koristim tu ruku. Zelim da spavam kao čovek. A ne ispruzenih ruku kao debil.Mozda je to samo trenutno ostecenje. 99% ce uz Neuronal da se oporavi. Nece ni trebati operacija
Moja koleginica ima taj problem, ne pada joj na pamet da operise iako je jako cesto muce grcrvi i trnjenje malog i domalog prsta. Nama je ceo posao u prstima, tako da izuzetno smeta kad te bas ti isti prsti s kojima radis i bole i trne. Ali njoj ne pada na pamet da ide pod noz jer zna da je oporavak gori nego sto je sad situacija, to su joj i dr rekliMeni je ovo pocelo oko 1 maja. Nerv nije za sada ostećen. Ali fizijatar mi je rekao da ne diram nista i da će proći samo od sebe. Nisam pametna. Ja sam se baš udarila u taj lakat. Sad ste me baš uplašili i to lepo.![]()
Da, za sada je nerv ok. Ali ne sme dugo nerv da bude zaglavljen u laktu. Dolazi do atrofije mišića šake, gubi se snaga, predmeti ispadaju iz ruke, ruka postaje "kandza"..., i ako do toga dodje onda ni operacija neće puno značiti.Moja koleginica ima taj problem, ne pada joj na pamet da operise iako je jako cesto muce grcrvi i trnjenje malog i domalog prsta. Nama je ceo posao u prstima, tako da izuzetno smeta kad te bas ti isti prsti s kojima radis i bole i trne. Ali njoj ne pada na pamet da ide pod noz jer zna da je oporavak gori nego sto je sad situacija, to su joj i dr rekli
Ja imam iste simptome ko ti ali kod mene je problem u vratu, tu mi ostecenje diska pritiska nerve. Pod noz da idem ne pada mi na pamet jer je to pakao posle za oporavak. Ni dr nije za to da me sece ako bas ne mora....Nek trne ko ga sisa....
Svaki savestan neurohirurg ce ti reci da je odlazak pod noz uvek samo zadnja opcija i kad se bas dogura do faze da bas mora, pre toga nikako.
Cim ti nemas ostecen nerv nema za sta da panicis i umisljas neke operacije, nisi ti ni u ideji za operaciju kod neurohiruga.... Radi fizikalnu i uzivaj....
Treba da probas kiriorakticaraDa, za sada je nerv ok. Ali ne sme dugo nerv da bude zaglavljen u laktu. Dolazi do atrofije mišića šake, gubi se snaga, predmeti ispadaju iz ruke, ruka postaje "kandza"..., i ako do toga dodje onda ni operacija neće puno značiti.
Svi sajtovi govore da je izlečenje brze i lakse ako je "problem svez". Evo, momak čekao 2 godine i opet problem sa rukom.
Jeste oporavak dug, to je nerv.....
Svaka čast koleginici. Ja ne bih mogla da funkcionišem sa takvom rukom. Iskreno!!!!
Vrat se nikad ne operise osim ako zivot od te opeeacije ne zavisi. I znam da je doktor rekao, dobro sto nije vrat, tu nema operacije.Moja koleginica ima taj problem, ne pada joj na pamet da operise iako je jako cesto muce grcrvi i trnjenje malog i domalog prsta. Nama je ceo posao u prstima, tako da izuzetno smeta kad te bas ti isti prsti s kojima radis i bole i trne. Ali njoj ne pada na pamet da ide pod noz jer zna da je oporavak gori nego sto je sad situacija, to su joj i dr rekli
Ja imam iste simptome ko ti ali kod mene je problem u vratu, tu mi ostecenje diska pritiska nerve. Pod noz da idem ne pada mi na pamet jer je to pakao posle za oporavak. Ni dr nije za to da me sece ako bas ne mora....Nek trne ko ga sisa....
Svaki savestan neurohirurg ce ti reci da je odlazak pod noz uvek samo zadnja opcija i kad se bas dogura do faze da bas mora, pre toga nikako.
Cim ti nemas ostecen nerv nema za sta da panicis i umisljas neke operacije, nisi ti ni u ideji za operaciju kod neurohiruga.... Radi fizikalnu i uzivaj....