Kuba

Ali te niko nece uhapsiti, ako tebi neko da eure. Sta se pravis lud? Niko tamo ne kupuje dolarima u prodavnicama. Oni tamo imaju neke kupone.

Jа се правим луд....па пре би то рекао за тебе...пре него што одеш у неку државу распиташ о валути коју користе...Јел би у Хрватску отишла са динарима...? :D
Људи тамо мрзе доларе, јер их САД држи под санкцијама годинама, не дозоваљава им интернет и још много тога...да нема Русије амери би их до сада вероватно претворили у своје робове...

Imas internet po hotelima. Kastrova politika ne dozvoljava kompjkutere po kucama. Ne znam kako je sada. Ali mrze dolare?! :eek:

Ma то је лаж да Кастро не дозвољава....САД га не дозвољава њима...Рачунара има...користе само Линукс.....Има интернет у свим школама и унверзитетима и у неким министарствима, и некаквим клубовима за младе...Пошто им САД неда интернет направили су антене али то је слабо па тако да за сада домаћнинства немају интернет...ускоро ће имати...добијаће интернет преко Венецуеле и биће довољно добар да могу људи и кући да га имају....
Мрзе доларе...да шта је ту чудно ?...Имају да једу, бесплатно им је образовање и здравство, одећа им скоро па ни не треба...Васпитани су комунитички...а не распинички ко Амери и ми Европљани који бацамо храну и боримо се за права животиња док је скоро трећина људи на свету гладна....

Poslednja izmena:
Idi na Kubu, pa komentarisi onda. Zivot nije crno-belo. Zivot nije Zvezda i Partizan.

Kaд будем имао новца сигурно да хоћу....сигурно нећу закључке о земљи доносити на основу тога шта САД-е износи....САД који прави ратове по свету зарад своје користи....

Иначе колико кошта пут до Кубе...Чуо сам да до САД треба издвојити око 2000 $ и да се преседа у Лондону...

Zastava Kube
800px-Flag_of_Cuba.svg.png

Back