Kuba uvela obaveznu vakcinaciju dece od 2 do 11 godina

Schrodinger

Elita
Poruka
15.981
Nije stvar u tome što imaju svoju vakcinu nego što su diktatura.

Eto i da Srbija ima svoju vakcinu sa ovim političkim sistemom ne bi mogla to.

Ma koliko da Srbija i nije baš demokratija opet nije kao Kuba.

Dakle Kuba je SFRJ.
Demokratija je upravo najgora diktatura koju uživamo danas. Imaš da biraš vakcinu al prvo da potpišeš papir.

Samo da znate da verovatno nijedna država procentualno ne ulaže u zdravstvo kao Kuba, lekara po glavi stanovnika ne znam da li ko još ima kao oni, pomagali su mnogima, pa neka je i diktatura, ali prosečan čovek koji se razboli kod njih ima mnogo bolju šansu nego u Americi.
Bilo nekad, sad se pripoveda. Kubanski lekari bili su izvozni shlager Kube, u 40 zemalja sveta drzali su zdravstvo, ali za
pare koje je KUba dobijala od UNO. Danas ljudi po Kubi umiru na ulici.

Korona virus i Kuba: Zemlja koja je slala lekare u inostranstvo, a sad joj preti kolaps zdravstva zbog Kovida-19​

https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-58169862

Da, ali i tu piše da ih je do sada od korone umrlo 3000, pri čemu imaju 11 miliona stanovnika. U Srbiji je na manje od 7 miliona već umrlo preko 7000.
I to umanjeno kod nas, imali smo i izbore i pobedu nad koronom... Ko zna koliko je ljudi ustvari umrlo od posledica.
A ostali koji su umirali od neblagovremenih operacija i pomoci se tek ne racunaju.
Mi smo u dubokom cabru....

I to umanjeno kod nas, imali smo i izbore i pobedu nad koronom... Ko zna koliko je ljudi ustvari umrlo od posledica.
A ostali koji su umirali od neblagovremenih operacija i pomoci se tek ne racunaju.
Ne znamo ni za Kubu, a u Srbiji je po nekim statistikama koje vode grobljanske ustanove samo prosle
godine umrlo 14.000 ljudi od korone.Ove godine ce neki "visak" umrlih biti i 24.000. Da li su sada ti umrli stvarno
od korone umrli ili od nekih drugih bolesti, niko nece znati, ali je visak umrlih tu, a manjak novorodjenih takodje je evidentan.

Dobro, postoji sumnja da su umanjivali i oni, teško je sad to utvrditi. Zato sam naveo zvanične podatke.
Nema sada veze sa Kubom, ali recimo sa Egiptom konkretno ( nemacki mediji), Juce je u Egiptu bilo samo 360 zarazenih
i petoro umrlih,a Egipat ima 100 miliona stanovnika. Da li oni uopste testiraju, da li Afrika uopste testira i broji mrtve, ziv
covek ne zna.

Bilo nekad, sad se pripoveda. Kubanski lekari bili su izvozni shlager Kube, u 40 zemalja sveta drzali su zdravstvo, ali za
pare koje je KUba dobijala od UNO. Danas ljudi po Kubi umiru na ulici.

Korona virus i Kuba: Zemlja koja je slala lekare u inostranstvo, a sad joj preti kolaps zdravstva zbog Kovida-19​

https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-58169862
Isto tako su pisali da po kini ljudi padaju mrtvi i pretvaraju se u šišmiše. Isto danas pišu i za rusiju a narod zabole stojko najnormalnije žive i uživaju. Sad je pravo vreme da se dobije korona ako je uopšte ima i miran si par godina. Uostalom ko i svaki drugi grip.

Nije stvar u tome što imaju svoju vakcinu nego što su diktatura.

Eto i da Srbija ima svoju vakcinu sa ovim političkim sistemom ne bi mogla to.

Ma koliko da Srbija i nije baš demokratija opet nije kao Kuba.

Dakle Kuba je SFRJ.

SFRJ je valjda blaga diktatura, mada je ja nisam tkao doživljavala kolko sam je malo zakačila
ali svakako je blaga u odnosu na neke druge tadašnje npr

Isto tako su pisali da po kini ljudi padaju mrtvi i pretvaraju se u šišmiše. Isto danas pišu i za rusiju a narod zabole stojko najnormalnije žive i uživaju. Sad je pravo vreme da se dobije korona ako je uopšte ima i miran si par godina. Uostalom ko i svaki drugi grip.

ha, pa te onda smlati u jednom cugu, ono što pričaju o koroni :D

Главу могу дати да се број страдалих од грипа надувао. Не само код нас, свуда. Ишло им је у прилог да пумпају бројке и оправдају оно што се оправдати не може.
О осталим случајевима који су извисили због ширења панике, параноичног тестирања и одбијања указивања помоћи док тестови не буду негативни, не бих. Претужно је.

Back