Ктстарица вртић

• Začetnik teme Začetnik teme zx16
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

zx16

Elita
Banovan
Poruka
18.580
Гледам, у приказу нових порукама, 14 клиначких тема. Од тога ,8 разноразних азбука с остало исти клише али други назив теме.
Ја сам то играо у пре пубертета па отуда наслов ове теме.
Да ли крстарица има намеру да одрасте или ће јој заштитни знак бити дечије игрице у 100 варијација.
Ако то доноси профит, онда шта рећи?
Толико неодраслог света говори да смо млада земља или нешто друго?

Гледам, у приказу нових порукама, 14 клиначких тема. Од тога ,8 разноразних азбука с остало исти клише али други назив теме.
Да ли крстарица има намеру да одрасте или ће јој заштитни знак бити дечије игрице у 100 варијација.
'ajde, 'lebati, samo nešto zanovetaš. :lol:
Nije Rusija i Ukrajina, nisu obrisani postovi, nisu srodne teme, sada su 'neozbiljne teme'!?
Šta te muči?
Hoćeš li da se uključiš u teme a ne znaš kako?

Какве везе има твој бесмислени коментар са мојим питањем? Вероватно зато што си се препознала у тим темама? Нема друге.
Ima veze: besmislen komentar na 'smisleno' pitanje.

Naravno, prepoznala sam se. I? :lol:

Igraću se, naravno :)

Nadam se da ćeš ti za to vreme urediti svetski poredak i postaviti stvari na svoje mesto :kiss:
Не, немам ту могућниост али бар нећу гутати пропаганду и у истој учествовати као појединци. Зашто прекидаш своје игрице пишући мени?
Узми крпице и луткице и уживај.

Pa ne,ima interesantnih tema.
Kad tražim nešto u pretrazivacu iskoce teme sa ovog foruma ALI ni jedna tema se ne moze procitati od spamera.
Ima par njih koji svaku temu spamuju i još što je najgore pridruže im se moderatori,administrator i ne vredi dalje citati a ima onih koji imaju šta pametno reci na zadatoj temi ili problemu ali se povuku pred spamerima :confused:
Kvantitet je keva. Cuvaj kevu da ti duze traje.
Ako zelis kvalitet zanovi svoju biblioteku.

Pamtim dane kada je ovde bio samo kvalitet, nije se tolerisao ni offtopic, kamoli spam.
Aorist.

Sviđaš mi se, Macane. :maca:

Edit: ne pišem tebi, pišem u temama.
Previše sebi daješ na značaju.
Превише себи дајем до значаја зато што имам своје мишљење? Интересантно? Можда треба да будем без мишљења па да будем подобан, оно, према твојим критеријумима?
Не знам шта би друго могао закључити из твог коментара?

Ај бре не свирај к, такве назови теме колико видим постоје скоро две деценије!
Па зато и постављам питање, да ли крстарица има намеру да одрасте. Није никакво истеривање него обично питање.
Нисам знао да на форуму има толико деце. Више ми је све то личло на фарму и парове. Али, ако су деца у питању, онда ок.

Превише себи дајем до значаја зато што имам своје мишљење? Интересантно? Можда треба да будем без мишљења па да будем подобан, оно, према твојим критеријумима?
Не знам шта би друго могао закључити из твог коментара?
Ti ne znaš moje kriterijume
Naravno, daješ sebi na značaju misleći da se neko bavi tobom.
Brani svoje stavove tamo gde treba ne od mene i ne u ovako besmislenoj temi.
I citiraj koliko hoćeš, tvoj odgovor me ne zanima.

Ti ne znaš moje kriterijume
Naravno, daješ sebi na značaju misleći da se neko bavi tobom.
Brani svoje stavove tamo gde treba ne od mene i ne u ovako besmislenoj temi.
I citiraj koliko hoćeš, tvoj odgovor me ne zanima.
Полако, нисам се ја теби обратио него ти мени и још ми качиш адолесценте поруке, типа мацане...?
Зашто у опште мислиш да ме интересују твоји критеријуми и да ми је битно то што си се узјогунила?
Рекох, нисам ти ја крив зато што си се препознала.
Уживај, тема је бенигна.

Полако, нисам се ја теби обратио него ти мени и још ми качиш адолесценте поруке, типа мацане...?
Зашто у опште мислиш да ме интересују твоји критеријуми и да ми је битно то што си се узјогунила?
Рекох, нисам ти ја крив зато што си се препознала.
Уживај, тема је бенигна.
Uživam, naravno, moj Mačak :rotf:

na Forumu svako moze da nadje ono sto ga zanima i da preskoci ono sto ga ne zanima

odgovor dat, tema se zakljucava

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back