ks ks, mali...

Da li volite da vam devojka prva pridje?
koje metode preferirate?
Shta vas odbije u startu kod starta?
:cmok2:

nemamo ništa protiv
pa najviše da mi ga izvadi i gatja i počne da mamla....šala mala....sve je ok....kako god ona želi....osim da nisu neke nebuloze, recimo da prospe piće po meni, da ja ne bi nešto drugo prosuo po njoj......:per:
može samo užasavajuća ružnoća i glupoća. ako nemam interesa lepo joj se zahvalim and goodbye.....:bye:

Ja nisam nikom prva prišla. Padalo mi je na pamet da kao ispustim knjige ispred nekog i pogledi nam se sretnu i ondak živimo srećno do kraja žifota, al ništa. :neutral:

Ne bih kao prosipala piće, to je baš bzv:confused:

ja u tramvaju sedim i kako ima ono sedishte koje gleda na pozadi, a ja bila pozadi i neki vojnik klinac u uniformi me gleda i ja njega pravo u ochi..malo meni neprijatno pa gleam kroz prozor..pa malo njemu..i odjednom mi vruce bilo..morala sam da otkopcham kaput..znam da nije to tema..nego te ochi kakve su bile ludilo..neka chudna boja neshto do bolaa ybt i ja krenem da izadjem i kazzem mu imash mnogo lepe ochi..on kazze hvala..i smeje se..jao brate..shto nije sishao na Trgu bemu zzivot..mislim da bih imala mooda da mu trazzim broj..ma chuj broj, na konja bih se popela..pretvorila bih se u mushko i pravac kasarna

Back