Крвопролиће у Кани - срамота Израела !

marlоn:
stavi baliju u dzak i sedi na njega..... pitaj srbe iz bosne pagane...ja ti necu pričati...licemer si...

Pa sta ima da se pitaju Srbi iz Bosne, ko da je Bosna na Arktiku...........
Yebote, pa ja sam imao supet poslovne i licne prikane , muslimane.........po Sarajevu se zayebavao svetski, da ne pricaomo sada o Olimpijadi.........
Letovao u Istri , gde je stalno dolazila ekipa muslimana iz Prijedora, svetski momci.......

Yebiga sada........nece bas biti da je raja iz Bosne bila ono........mudzahedini i slicne fore..

Tu vec ne moram da se oslanjam na razne "izvore" .......to znam i sam...

pa kategorizacija je jasno uspostavljena cinom napada na izrael i branjenjem ubijanja libanske dece i neosudjivanjem jevrejske dece koja pisu poruke na bombama....znaci dva lica medalje. niko ne generalizuje...barem ja ne...ti prvi prozivas svojim postom ko je kriv i stavljas se na jednu stranu. ko sto billy lepo rece imao prijatelje...imam i ja i dan dabnas...pa sta zar zbog toga treba da budem ko noj i da se pravim da ne znam sta je bilo. uostalom pusti ti mene sa balijama iz bosne...znas...

marlоn:
pa kategorizacija je jasno uspostavljena cinom napada na izrael i branjenjem ubijanja libanske dece i neosudjivanjem jevrejske dece koja pisu poruke na bombama..QUOTE]

sta znam,mislim da izrael radi pravu stvar i da celo civilizovano chovecanstvo treba ovoga puta da im da podrsku...inace nas mozda nece biti...ako nedzad napravi bombu...

Alekasandar2:
Nemoj da se nerviraš, to je veliki poen za nas.
Ehud Olmert je izjavio "Evropa je napala Kosovo i ubila 10,000 ljudi a da na nju nij eispaljena ni jedna raketa"
On nije spomenuo Albance, naprotiv, već evropu optužio da je ubila 10,000 ljudi. Da su to Albanci priča novinar a ne Ehud Olmert. Na izraelskom sajtu gde je objavljena vest odmah su se pojavili Šiptari koji kažu da Olmert nije informisan već da nije Evropa ubila 10,000 ljudi nego Srbi.

Znači optužena je Evropa a ne Srbi.

Odliično je i objašnjenje novinara koji ne piše o ubijenim nego umrlim Albancima. "10.000 Albanaca je umrlo (stradalo) u Srbijanskom anti-gerilskom ratu, nakog čega su sledile optužbe za nasumičnu brutalnost sa obe strane"

1. Srbija je vodila anti-gerilsi rat
2. Nije bilo genocida nad Albancima već su stradali u tom ratu
3. Novinar iako stavlja u usta reči Olmertu koje on nije izrekao, u stvari poistovećuje SRPSKU akciju sa Izraelskom.

Aco,

Ja mislim da si ti toliko fasciniran Izraelom da jednostavno ne vidis ono sto je toliko ocigledno.
Pazi sad: >>"Ne kazem da je bilo pogresno intervenisati na Kosovu.<< - kaze Olmert.
Dakle, ako nije bilo pogresno - znaci da je bilo ispravno, drugim recima. E, pa sad ti vidi te tvoje velike prijatelje, koliko nas vole...
Osim toga, zaista ne mogu da im oprostim ovoliku "kolateralnu stetu" - iako oni izbegavaju da upotrebe tu cinicnu frazu.
I to narod koji ZNA sta znaci stradanje, da se ponasa ovako neljudski - pa to je vec cist greh, po meni.

Pozdrav :)

slusam danas da su ''pobedili'' i izraelci i hezbola
pa to je nemoguce :shock:

daj ljudi da se urgira nesto,da se nadje veza
da se proglasi pobednik,stvarno

pa nisu valjda za dzabe ,ratnici i kacusa-gerilci,pobili onolike civile,srusili svaki most,autoput,bejrut,....
da bi sad dosao UN i proglasio remi,
jevreji bolji u I poluvremenu,a mudzahedini u II ???????

ma pricao sam ja da je to namestaljka,mutna posla,zavera...
ali malo ko je verovao

ps. cekamo revans za 3-4 godine,na moju zalost na istom stadionu(liban)
pozdrav svim ''navijacima''

Back