- Poruka
- 4.442
vecina bosanaca muslimana...bili normalni ljudi,*ebalo im se i za proroka muhameda i da zene oblace u krpe...Kohen:Ko. bre??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vecina bosanaca muslimana...bili normalni ljudi,*ebalo im se i za proroka muhameda i da zene oblace u krpe...Kohen:Ko. bre??
serb_pagan:jbg,oni nisu bili islamisti...ni fanatici do izbijanja rata...a nisu ni dan danas...
serb_pagan:vecina bosanaca muslimana...bili normalni ljudi,*ebalo im se i za proroka muhameda i da zene oblace u krpe...
marlоn:stavi baliju u dzak i sedi na njega..... pitaj srbe iz bosne pagane...ja ti necu pričati...licemer si...
marlоn:stavi baliju u dzak i sedi na njega..... pitaj srbe iz bosne pagane...ja ti necu pričati...licemer si...
marlоn:pa kategorizacija je jasno uspostavljena cinom napada na izrael i branjenjem ubijanja libanske dece i neosudjivanjem jevrejske dece koja pisu poruke na bombama..QUOTE]
sta znam,mislim da izrael radi pravu stvar i da celo civilizovano chovecanstvo treba ovoga puta da im da podrsku...inace nas mozda nece biti...ako nedzad napravi bombu...
Alekasandar2:Nemoj da se nerviraš, to je veliki poen za nas.
Ehud Olmert je izjavio "Evropa je napala Kosovo i ubila 10,000 ljudi a da na nju nij eispaljena ni jedna raketa"
On nije spomenuo Albance, naprotiv, već evropu optužio da je ubila 10,000 ljudi. Da su to Albanci priča novinar a ne Ehud Olmert. Na izraelskom sajtu gde je objavljena vest odmah su se pojavili Šiptari koji kažu da Olmert nije informisan već da nije Evropa ubila 10,000 ljudi nego Srbi.
Znači optužena je Evropa a ne Srbi.
Odliično je i objašnjenje novinara koji ne piše o ubijenim nego umrlim Albancima. "10.000 Albanaca je umrlo (stradalo) u Srbijanskom anti-gerilskom ratu, nakog čega su sledile optužbe za nasumičnu brutalnost sa obe strane"
1. Srbija je vodila anti-gerilsi rat
2. Nije bilo genocida nad Albancima već su stradali u tom ratu
3. Novinar iako stavlja u usta reči Olmertu koje on nije izrekao, u stvari poistovećuje SRPSKU akciju sa Izraelskom.