KRVNE GRUPE

Zna li neko za neki link ili poseduje knjigu u kojoj su opisane kombinacije mamine i tatine krvne grupe? Imam knjigu gde je opisana ponaosob svaka krvna grupa ali mi ona nije dovoljna.

Dete moze imati tatinu ili maminu krvnu grupu.

Ali ne moze imato grupu koju nema ni jedno od roditelja.

Primer: Mati AB ...Otac ...A

Dete NE MOZE imati 0 grupu!

Mozda se nisam dobro izrazio. Znam za ovaj ABO sistem. Svaka krvna grupa poseduje odredjene karakteristike. Ja sam B , a mama mi je O. B je praksa, a nulta krvna grupa je predodredjena za fizicku aktivnost. Interesuje me za sta su predodredjene ostale krvne grupe i gledano iz tog ugla na kombinaciju mamine i tatine krvne grupe. Znam da je A predodredjena za ucenje i da se sa tom grupom radjaju inteligentna deca.

Mozda se nisam dobro izrazio. Znam za ovaj ABO sistem. Svaka krvna grupa poseduje odredjene karakteristike. Ja sam B , a mama mi je O. B je praksa, a nulta krvna grupa je predodredjena za fizicku aktivnost. Interesuje me za sta su predodredjene ostale krvne grupe i gledano iz tog ugla na kombinaciju mamine i tatine krvne grupe. Znam da je A predodredjena za ucenje i da se sa tom grupom radjaju inteligentna deca.

Ovo za sta je koja predodredjena (fiz.aktivnost, ucenje......) je po meni cista glupost :roll:

:roll:
Nauka nije dokazala da sa krvnom grupom dolazi predodredjenost za neku aktivnost, niti da su ljudi sa B grupom inteligentniji.. Ali ako hoces veruj u to.
U gugl sam nasao http://www.stil-magazin.com/clanak/broj-260-27-februar-2012/krvna-grupa-i-temperament
i http://zdravljemdobogatstva.wordpress.com/2014/05/27/krvna-grupa-a-glavne-odlike-i-zdravlje/ (tu imas i za ostale)...
Znam da neka hrana vise prija drugacijim krvnim grupama, ali da uticu na licnost i inteligenciju coveka, nije dokazano

Dete moze imati tatinu ili maminu krvnu grupu.

Ali ne moze imato grupu koju nema ni jedno od roditelja.

Primer: Mati AB ...Otac ...A

Dete NE MOZE imati 0 grupu!

ne za boldovano
dete uzima po jedan alel od oboje

ako je mama AB a tat A (tata moze biti AA ili A0)
ako je tata AA onda dete moze biti AB + AA = AA, AA, BA, BA, u prevodu dete moze biti A ili AB krvna grupa
ako je tata A0 onda dete moze biti AB + A0 = AA, A0, BA, B0 u prevodu dete moze biti A, AB ili B

sto se postavljaca tice to se uci u srednjoj iz biosa, uzmi tu knjigu sve je lepo objasnjeno, konkretno za prirodnomatematicki smer gimn 4 razred

- - - - - - - - - -

a ti bi te sarlatanske fore, onda zaboravi moj predlog za knjigu
ne znam de to da nadjes niti me zanima ta glupost

Back