Krvi i čast, srpski sinovi i SRPSKA POLICIJA

Kakva je policija prema neo-nacistima?

• Policija ih prećutno podržava - sličan se sličnom raduje

• Trebalo bi da ih kažnjava MNOGO strožije

• Kažnjava ih upravo koliko treba

• Kažnjava ih koliko može

• To pitanje treba rešiti ZAKONOM o zabrani neo-nacista

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zašto misliš da je to kod njih popularnije nego ovde? Video sam da su i tamo hteli da ih biju, samo je bilo više policije, pa nisu mogli.
Za Ljubu, fizički napad je uvek kršenje zakona.

Zašto se vi svi uopšte potresate zbog toga? Oni vole drugačije, njihova stvar. Nikog ne ugrožavaju, a sa sobom mogu činiti što im je volja.

Зато што и друге људе уче таквом понашању!!! Својим примером!!! Нисам рекао за физички напад! Ја сам био на једној утакмици и ухапсили су ме зато што сам наводно изазивао расну, националну и верску нетрпељивост и мржњу!!! И после кажу да нема репресије према патриотама а сад можда нећу моћи да напустим земљу!

Ljuba UF:
Зато што и друге људе уче таквом понашању!!! Својим примером!!!
Tome mogu da nauče jedino one koji nisu sigurni u svoje ubeđenje. Mene ne mogu.
Ljuba UF:
Нисам рекао за физички напад! Ја сам био на једној утакмици и ухапсили су ме зато што сам наводно изазивао расну, националну и верску нетрпељивост и мржњу!!! И после кажу да нема репресије према патриотама а сад можда нећу моћи да напустим земљу!
Zašto bi napuštao zemlju ako si patriota? Kako si to izazivao netrpeljivost?

Na utakmici Rad-Novi Pazar tvrde da sam pevao Noz zica Srebrenica! Идем на Србску Свету гору у манастир Хиландар. Знао сам да ћеш то питати! И пар дана у Грчку... Да ли мислиш да они намеравају да тебе ил неког клинца наговоре да постане педер?

Ljuba UF:
Na utakmici Rad-Novi Pazar tvrde da sam pevao Noz zica Srebrenica!
Ako si pevao kriv si.

Ljuba UF:
Идем на Србску Свету гору у манастир Хиландар. Знао сам да ћеш то питати! И пар дана у Грчку... Да ли мислиш да они намеравају да тебе ил неког клинца наговоре да постане педер?
Pa ne bih baš rekao da oni tako nagovaraju. Svako neka radi sa svojim telom šta mu je volja. Samo bez mene.
Za ljude poput tebe nadležna je 3. uprava BIA.

Buduca_Srbija:
Kako ocenjujete odnos policije u Srbiji prema neo-nacističkim organizacijama?

Ne znam brate, nisam neonacista, ali odnos policije prema svekolikim siledzijama i majmunima je mnogo blag... Zasto? Jer su policajci pi*ke nevidjene i qurve najvece u ovoj zemlji i izivljavaju se na nama samo zato sto nose oruzje a meni ne daju da nosim oruzje
i ja cu da im porucim njima pandurima da nikada nece da nas pokoriti
NIKADA! NIKADA! NIKADA!

jomini:
Autobus, imaš ozbiljnih problema sa logikom. Pominješ rodoljube? Jesi normalan?
Brane prava pe***a? Ili ih spasava od maloumnika, dokonih previše?

I za kraj: Policajac ometa srbe prilikom napada na homoseksualce???

Nema te više.
Sta reci....
a075.gif

a075.gif

a075.gif

Podrzava ih. . . Kad uhvate onog ko je bacio suzavac na Expolited-u, kad pronadju sve koji organizuju naci zabave, kad pohvataju sve one koji redovno prave gluposti posle punk svirki poverovacu da ih policija ne brani, a do tad A.C.A.B.
Pre par godina je organizovana proslava 10 godina krvi i casti u Novom Sadu u brvnari i policija nije uradila nista da ih spreci u tome, na doticnoj "privatnoj zabavi" (kako su oni rekli) nalazila su se lica sa Interpolovih poternica koja je policija MORALA da hapsi, ali ona nije preduzela nista povodom toga. Kao i povodom svi ostalih okupljanja koja su imali. Mozda tu i tamo nesto urade ali to je sitno i eto tako malo da ispadne da i to rade. A to da "imaju" podrsku od strane vlasti, kako policije tako i pravosudja, najbolje govori slucaj iz 2005 kada je policija pohapsila likove iz Nacionalnog Stroja. Kad su ih malo pritisli u roku od par dana sve su ih pronasli i strpali u zatvor (malo da se zadovolje mediji i javnost je li) a onda kasnije umesto da sekazne najstrozije moguce svi su kaznjeni nesto jako malo. . . Sto se moze tumaciti kako podrska vlasti. . . U ostalom zakon kaze da je sirenje rasne, verske i nacionalne mrznje zabranjeno i da se za to krivicno odgovara, ali da to nije slucaj ovde govori i taj podatak o tome koliko postoji naci udruga u srbiji. . . I sto je jos najbolje od svega, kako se policija "trudi" da ta udruzenja spreci i privede pravdi. . .
I samo da dodam, Skinheads-i nisu nacisti!

Sve ekstremiste treba zabranjivati i hapsiti.

Ja sam bila zgrožena pre godinu-dve-tri...kada je to bilo, ako ima neko da me podseti, kada su se pojavile slike madjarske neo-naci-fašističke organizacije, sa sedištem , mislim da je u Novom Sadu...i to su im bili glavni matorci koji su naše, bar mog, pradedu ubijali, ubili u Drugom sv. ratu... :roll:

I koliko znam ni oni nisu zabranjeni...ne mogu da se setim kako im je tačan naziv...možda neko može da me podseti..? :?

Back