KRVAVO: Masovna tuča na sred ulice, ima i povređenih!

RickRoss

Buduća legenda
Poruka
32.698
U Novom Sadu noćas oko 2.50 došlo je do masovne tuče ispred ugostiteljskog objekta "Baroko", a u njoj su učestvovali Demaci Tezgana (21), Alijaj Arijana (21), Karsnići Sedata (21) i Krasnići Ljadimeta (19) sa jedne i Živanov Save (29), Knežević Darka (29), Kovačević Marka (29), Novaković Dejana (31) i Pjetlović Nemanja (26), sa druge strane

U Novom Sadu noćas oko 2.50 došlo je do masovne tuče ispred ugostiteljskog objekta “Baroko“, saznaje “Blic”.

U tuči su učestvovali Demaci Tezgana (21), Alijaj Arijana (21), Karsnići Sedata (21) i Krasnići Ljadimeta (19) sa jedne i Živanov Save (29), Knežević Darka (29), Kovačević Marka (29), Novaković Dejana (31) i Pjetlović Nemanja (26), sa druge strane.

Teške povrede je zadobio Darko Knežević u vidu preloma desne šake, dok su ostali učesnici tuče zadobili lakše povrede.

http://www.telegraf.rs/vesti/1325227-krvavo-masovna-tuca-na-sred-ulice-ima-i-povredjenih

nije fer... siptarki je bilo cak 4, a ovi Srbi bili sami

Да се није постављач ородио с арнауткињама?

tako je... moji isli dole da se kolju sa njima, a ja eto nemam pametnija posla

- - - - - - - - - -

glupa tema, gluplja, najgluplja

obicna patka, velika patka, zuta patka

hronika covece, hronika

mozda su Srbi zeleli da osvete Marka Ivkovica, a nama su Turci, siptari, Bosnjaci isto, pa eto

rece mi covek sa 40 000 komentara

- - - - - - - - - -

onda nek su ih i tukli
To je sasvim OK, tema je ionako ko da ju je postavila osoba pod medicinskim nadzorom, ili arnaut.

- - - - - - - - - -

rece mi covek sa 40 000 komentara

- - - - - - - - - -

onda nek su ih i tukli
To je sasvim OK, tema je ionako ko da ju je postavila osoba pod medicinskim nadzorom, ili arnaut.

Masova tuča ispred noćnog kluba "Baroko"

U Novom Sadu je rano jutros došlo do masovne tuče ispred kluba "Baroko", na Bulevaru Mihajla Pupina.

od600

Potukli su se Tezgan D. (21), Arijan A. (21), Sedat K. (21) i Ljadimet K. (19) sa jedne i Sava Ž. (29), Darko K. (29), Marko K. (29), Dejan N. (31) i Nemanja P. (26) sa druge strane.

Darko K. je zadobio prelom šake, dok su ostali učesnici tuče zadobili lakše povrede. Tuča se dogodila oko 2.50h.

http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Masovna-tuca-ispred-Baroka.html

Poslednja izmena:
Masova tuča ispred noćnog kluba "Baroko"

U Novom Sadu je rano jutros došlo do masovne tuče ispred kluba "Baroko", na Bulevaru Mihajla Pupina.

od600

Potukli su se Tezgan D. (21), Arijan A. (21), Sedat K. (21) i Ljadimet K. (19) sa jedne i Sava Ž. (29), Darko K. (29), Marko K. (29), Dejan N. (31) i Nemanja P. (26) sa druge strane.

Darko K. je zadobio prelom šake, dok su ostali učesnici tuče zadobili lakše povrede. Tuča se dogodila oko 2.50h.

http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Masovna-tuca-ispred-Baroka.html

Ауууу, па то је још горе.

Овако би бар могли да се ваде да су их пустили јер су жене :zcepanje:

Ауууу, па то је још горе.

Овако би бар могли да се ваде да су их пустили јер су жене :zcepanje:

Не пише у вестима како је прошла супротна страна, а овај "тешко повређени" се у самоодбрани повредио, бранио се само десном песницом;)

Back