Miki 75
Ističe se
- Poruka
- 2.933
Nisam , ali realno ko yebe Golijske orke i njihove ovce.
Realno, ko yebe i beogradske fićviriće što bi se uneredili da vide vuka uživo, a da nije zatočen.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam , ali realno ko yebe Golijske orke i njihove ovce.
dolazi kazna smrti za ove ljudeТрагедија . угледах фотографију Европљана како се кези са пушком поред мртвог тела српског вука , српске вучице заправо ,
мајке чија су деца негде у неком жбуну и чекају да она дође да их нахрани а ње нема јер је неко дозволио страним туристима да долезе и лове српске вукове и да се онда сликају поред њихових беживотних тела .
Pogledajte prilog 642114
ужас и страхота ..
онда неки тупави мумла на тв како је то супер развијен туризам , то што бели Европејци убијау српске вукове .
Ко је њима дозволио да убијају вучице и мале вукове остављају без мајке ?
Nikako nisam pristalica da strani drzavljani dolaze i love nasu divljac,pa ma kolike pare ostavljaju.To je kretenizam.Inace nasi lovci su dobri i treba da paze na stoku stocara u nasim krajevima,gde je povecan broj vukova i divljih pasa,koji su mozda i vece stetocine,od vukova.Inace ipak mora da se pripazi i na nase stocare,vecinom ovce,mada jaci i krupniji vukovi napadaju i telad.Ipak nije ni to u redu.Трагедија . угледах фотографију Европљана како се кези са пушком поред мртвог тела српског вука , српске вучице заправо ,
мајке чија су деца негде у неком жбуну и чекају да она дође да их нахрани а ње нема јер је неко дозволио страним туристима да долезе и лове српске вукове и да се онда сликају поред њихових беживотних тела .
Pogledajte prilog 642114
ужас и страхота ..
онда неки тупави мумла на тв како је то супер развијен туризам , то што бели Европејци убијау српске вукове .
Ко је њима дозволио да убијају вучице и мале вукове остављају без мајке ?
Jesi li ti normalan?
Porediš predatora koji uništava stoku i vrapca?
Kinezi su trebili vrapce jer im ovi jeli useve.
Pod izgovorom da ti divlje životinje nanose štetu bi mogao da istrebiš svu faunu van svog tora i kokošarnika, kao i da spališ i posečeš svu floru sem one u saksijama, jer što bi tamo neko drveće i žbunje zauzimalo prostor kad tu može da se posadi nešto što će da donosi novac.
Svako nekontrolisano uništavanje flore i faune, koje ti podržavaš, je zločin koji bi trebalo najstrožije kažnjavati.
I sigurno postoji sezona, a ovi dembelji sa fotke su debelo platili svaki ispaljeni metak. Komuniatkinja podmeće i izmišlja, tako da i to treba imati u vidu.Vuk je zaštićena vrsta samo na teritoriji Vojvodine.
A ove budalaštine o srpskim vukovima najbolje da ispričate seljacima u zapadnoj Srbiji.
Jedan vuk može da zakolje pola stada domaćinu na Goliji, a da nijednu ovcu ne pojede - iz čiste obesti.
I sigurno postoji sezona, a ovi dembelji sa fotke su debelo platili svaki ispaljeni metak. Komuniatkinja podmeće i izmišlja, tako da i to treba imati u vidu.
Protivnik sam inače lova, al to nije važno u konk. alučaju.
Realno je tako.Ni ja nisam lovac, ali u ovom slučaju sam protiv laprdanja o vukovima od osoba koje su ga videle samo na posteru.
I sigurno postoji sezona, a ovi dembelji sa fotke su debelo platili svaki ispaljeni metak. Komuniatkinja podmeće i izmišlja, tako da i to treba imati u vidu.
Protivnik sam inače lova, al to nije važno u konk. Slučaju. Verovatno bi mi neki gorštak rekao, ako voliš vukove pred vratima ti bili.
Значи ако плати у реду је да убије ?
страшно