Krvavi okršaj oca i sina iz Srbije na plaži u Grčkoj

Redmond

Elita
Poruka
17.137
Krvavi okršaj oca i sina iz Srbije na plaži u Grčkoj

Mladić (21) iz Srbije hospitalizovan je u bolnici u Poligirosu, nakon što ga je njegov otac, takođe Srbin, upucao u Haniotiju, u grčkoj regiji Halkidiki.

U izveštaju lokalne policije navodi se da je muškarac (39) pucao u svog sina (21) koji se u tom trenutku odmarao sa majkom u Grčkoj.

Otac i majka su inače razvedeni, a kod oca je pronađena manja količina kokaina, kako su preneli grčki mediji.

Sukobu je prethodila svađa između oca i sina, da bi u jednom trenutku Srbin izvadio pištolj, udario njime svog sina u glavu, a potom ga ranio u desnu butinu.

Otac je ubrzo uhapšen, dok je mladić prevezen u bolnicu.
1187399

https://www.krstarica.com/vesti/hro...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Eh, tako je to kad svaka budaletina reši da pravi decu pa se vodi onim: Ja sam te rodio ja mogu i da te ubijem...

Temperamentan, strastan ko što reče onaj u sivi kamion crvene boje. Takvi su i mediteranski narodi generalno, ovi severni su hladni, oni i kada ubijaju to rade kao Brejvik, hladnokrvno. Mediteranci i Balkanci to rade uglavnom u svadji.

Ne bih se slozio. Ovo nasilje je konstatno kod Srba. Klanje zena, sacekuce makljaze itd...Za evropske prilike u samom vrhu po nasilju
Pogledaj npr Slovence. Ko deca u poredenju sa Srbima

Nije na razini srednje i juzne amerike ali to je samo radi manje brojcanosti

Temperamentan, strastan ko što reče onaj u sivi kamion crvene boje. Takvi su i mediteranski narodi generalno, ovi severni su hladni, oni i kada ubijaju to rade kao Brejvik, hladnokrvno. Mediteranci i Balkanci to rade uglavnom u svadji.

"Srbi lazu da bi obmanuli sebe, da uteše drugoga; lažu iz samilosti, lažu iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno”, rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike ..."

Dobrica Cosic, otac srpske nacije

Ne bih se slozio. Ovo nasilje je konstatno kod Srba. Klanje zena, sacekuce makljaze itd...Za evropske prilike u samom vrhu po nasilju
Pogledaj npr Slovence. Ko deca u poredenju sa Srbima

Nije na razini srednje i juzne amerike ali to je samo radi manje brojcanosti
Slovence ja baš i ne svrstavam u južnije nervozne narode, oni su bliži Austrijancima nego recimo Balkancima ili Italijanima.

Back