N nesko101 Elita Poruka 20.741 25.04.2012. u 21:41 - KRVAVI OBRAČUN U KOSOVSKOJ MITROVICI #26 Halix: Teško da ćeš ti bilo šta javno da objaviš što bi tebe kompromitovalo. Kliknite za proširenje... Dobro je to kad misliš sve što nije jer to znači da sam ostavio dubok trag u tebi.he,he
Halix: Teško da ćeš ti bilo šta javno da objaviš što bi tebe kompromitovalo. Kliknite za proširenje... Dobro je to kad misliš sve što nije jer to znači da sam ostavio dubok trag u tebi.he,he
N nesko101 Elita Poruka 20.741 25.04.2012. u 21:44 - KRVAVI OBRAČUN U KOSOVSKOJ MITROVICI #27 Rock live: Ma ja sam tvoj fan, i tvoje spektakularne akcije kada si napao Nato bazu Kliknite za proširenje... čuš napao ja je brale razvalio....i to desetine apača.he,he
Rock live: Ma ja sam tvoj fan, i tvoje spektakularne akcije kada si napao Nato bazu Kliknite za proširenje... čuš napao ja je brale razvalio....i to desetine apača.he,he
Rock live Obećava Banovan Poruka 51 25.04.2012. u 21:46 - KRVAVI OBRAČUN U KOSOVSKOJ MITROVICI #28 nesko101: čuš napao ja je brale razvalio....i to desetine apača.he,he Kliknite za proširenje... Nego nisi do kraja razjasnio ono sa padobranom ..kako se to zaista desilo?
nesko101: čuš napao ja je brale razvalio....i to desetine apača.he,he Kliknite za proširenje... Nego nisi do kraja razjasnio ono sa padobranom ..kako se to zaista desilo?
Halix Elita Poruka 16.204 25.04.2012. u 21:48 - KRVAVI OBRAČUN U KOSOVSKOJ MITROVICI #29 nesko101: Dobro je to kad misliš sve što nije jer to znači da sam ostavio dubok trag u tebi.he,he Kliknite za proširenje... Da li umeš da nam prevedeš ovo što si nalupao?
nesko101: Dobro je to kad misliš sve što nije jer to znači da sam ostavio dubok trag u tebi.he,he Kliknite za proširenje... Da li umeš da nam prevedeš ovo što si nalupao?
Halix Elita Poruka 16.204 25.04.2012. u 21:48 - KRVAVI OBRAČUN U KOSOVSKOJ MITROVICI #30 nesko101: čuš napao ja je brale razvalio....i to desetine apača.he,he Kliknite za proširenje... Pa ti si bre kamenjar?
nesko101: čuš napao ja je brale razvalio....i to desetine apača.he,he Kliknite za proširenje... Pa ti si bre kamenjar?
N nesko101 Elita Poruka 20.741 25.04.2012. u 21:56 - KRVAVI OBRAČUN U KOSOVSKOJ MITROVICI #31 Halix: Pa ti si bre kamenjar? Kliknite za proširenje... ja mislio da voliš po crnogorski a ti tako.DŽaba što vam priznadoše državu.
Halix: Pa ti si bre kamenjar? Kliknite za proširenje... ja mislio da voliš po crnogorski a ti tako.DŽaba što vam priznadoše državu.