Krvavi forum

Težak dan. Teških nogu stižem kući. Presvlačim se u nešto komotnije. Džezva vode, dve kašike šećera, malo kapućina. Gotovo za minut. Umoran sedam za kompjuter. Dvoklik na Operu. http//forum.krstarica.com.LjiS.‘’Slike forumašica i forumaša’’.Listam par stranica unazad. Stajem.Ostajem bez daha.Ona.Njene oči. Plave. Prelepo. Nikad ništa slično nisam video. Jednostavno božanstveno.Tu se zaustavljam, ne idem dalje. Ne interesuje me niko više na temi. Ni lepša, ni sladja. Samo ona. Osmeh. Beli zubi. Prelepa kosa. Slika u učionici. Klinka je. Šaljem privatnu poruku. Uzvraća. Krenulo je dopisivanje. Krenula je još jedna moja opsesija. Šta voli, šta ne voli, ima li momka, koliko je razočarana u muškarce i ostalo. Upoznao sam je veoma brzo, već posle par poruka. Usamljena. Slomljena. Sama. Razočarana. O meni sam joj dosta pričao, nisam lagao , ali nisam ni sve rekao. Pitala me je kako mi izgleda soba. Rekao sam joj obično. Maske, figure, crteži, sve to sa motivima Afrike. “Sa moje desne strane je diploma hirurga ”, napisah joj. Šta se nalazi sa leve strane zida sam prećutao. I to sam joj izričito naglasio da joj necu reći. Nekoliko puta je pitala, ali sam odbio sa par smajlija. Posle par dana i stotina privatnih poruka, razmenili smo brojeve. Kad-kad dodjem s posla kasno uveče, te je iznenadim nekom finom, prijatnom porukom. Ujutru kad se probudim, takodje me sačeka sms za dobro jutro. Posle nekog vremena, i steknutog poverenja, slagao sam da idem u njen grad zbog posla, pa sam joj ponudio piće. Naravno, odbila je, kao i svaka fina devojka, ali posle par poruka ubedjivanja i kratkog razgovora, pristala je. Ono što ona ne zna je da sam bio u tom gradu puno puta.

Sedam u auto i krećem. Crni Volvo XC70, zatamljena stakla. Dok polako vozim, zamišljam je. Zamišljam taj prvi momenat. Da l' se predstaviti? Da l' je poljubiti u obraz? Ma, neka bude spontano. Stižem. Vidim je, vidim njene oči. Prelepa je. Polako parkiram, kupujem sebi još malo vremena. Izlazim iz auta. Prilazim joj. Samo je u oči gledam. Hipnotiše me. Sirena!!! Moj pogled je prekinuo auto koji me je umalo pregazio. Ona se uplašila. Hvala tom u kolima, kao da mi je pomogao. Pretrčava ulicu, zabrinuta. Pita kako sam, je l sam uplašen. Pomislih u sebi: „Uplašen od prvog upoznavanja da, a od auta ni najmanje.“ Namerno sam glumio žrtvu, da bi mi više pridavala paznje.

Konačno smo zajedno, konacno te oči . Otisli na piće. Ja kapućino i Šveps, a ona duži espreso i sok od borovnice. Krenulo je dalje upoznavanje. Posle par naručivanja, krenuli smo na nesto jače, konkretnije. Ona tekilu, ja Jelen pivo. Smeh, pričanje, poverivanje. Svidela mi se puno, jedva sam se kontrolisao. Ne želim da se zaljubim. Znam kako se to zavrsavalo do sad. Posle par sati, pripiti, skupljam snage za pitanje. Konačno, pitao sam je: “Hoćemo li u iznajmljenu kuću van grada, koju sam iznajmio zbog posla?” Nećkala se, ali je pristala. Hvala tekili. Ljubazno plaćam račun od 2800 dinara. “Izvoli tri hiljade, u redu je”. Konobar se ljubazno zahvaljuje. Krećemo. Kao svakoj dami, otvaram joj vrata. Ulazi. Ulazim. Vozim ka tom selu, ka toj kući. Sa glavnog puta, na nekih 20km od grada , skrećem na loš put, kroz šumu. S razlogom je i takav auto, za takve puteve. Nisam tu prvi put. To je moja kuća . Ne, nisu mi je iznajmili sa posla. Da, na odmoru sam, kakav posao. Fina kuća, mešavina blokova i drvenih greda. Unutra sve od drveta. Izgleda toplo i fino. Ulazimo. Ljubazno uzimam njen kaput. Sedamo na krevet. Sipam konjak. Pijemo. Gledam je. Celo veče je gledam u oči . Očaravaju me. Krećem poljubac.

Ne odbija. Njen jezik u mojim ustima. Nežno ruka kroz njenu kosu. Druga ruka na njenom vratu. Ljubimo se lagano. Kad-kad vadim jezik iz njenih usta i ližem joj usne. Osećam miris alkohola u njenom dahu. Hvatam je obema rukama za vrat i polako i nežno ga ližem. Njene oči su poluzatvorene. Ljubim po vratu. Iza uva. Usne. Jezik opet u usta. Nikako da se oslobodim, nikako da krenem dalje. Hrabro i polako preko majice je hvatam za grudi . Ne odbija. Dublje mi gura jezik u usta. Ponekad mi usnama uhvati jezik i sisa ga. Gorim u sebi. Ruka dole, izmedju njenih nogu. Prestajem da je ljubim. Gledam je u oči. Gledam u njene oči. Želim ih. Želim da budu samo moje. Nastavljam da je ljubim. Ruke ispod majice, skidam joj brus. Skidam joj majicu. Jezik preko bradavica. Stiskam ih nežno. Mazim ih. Ne gledam te u grudi, da se ne bi osetila neprijatno zbog njenih malih veličina. Skidam i ja majicu. Spojili smo polugola tela. Na kožnom trosedu samo nas dvoje. Kilometrima niko osim nas. Konačno je moja. Konačno.
Svaki korak mi je sada lakši. Spuštam ruku dole, otkopčavam joj pantalone. Ruka u gaćice. Osećam malo dlačica. Crtica. Kao da je znala šta volim. Nežno joj trljam, a jako i grubo je ljubim. Ne mogu da se obuzdam. Ljubim je otvorenih očiju, da bih je u oči gledao. Njene oči su i zatvorene lepe. Prelepe. Prestajem da je ljudim.Otvara oči. Gledam je. Milujem je. Jedan kratak poljubac, i krećem da je ližem po vratu i idem na dole. Ližem joj sise.Ližem po stomaku.Guram jezik u njen pupak. Nervira me njen pirsing, ali nema veze. Polako joj skidam pantalone. Ona podiže malo guzu,dozvoljavajući mi da ih skinem.Lepe, crvene, čipkaste tangice, kroz kojih se vidi crtica. Jezik preko tangica. Osećam miris njene. Crven sam. Gorim. Skidam joj tangice. Guram prst u njenu. Vruće. Vlažno. Vadim prst, dižem se gore, gledam je u oči i ližem svoj prst. Ona uzima prst i stavlja ga u usta . Ližemo ga zajedno. Vraćam se dole. Moram. Želim. Počinjem da je ližem od crtice na dole. Guram joj nežno dva prsta. Počinjem da ližem još dole, gurajući jezik u njenu. Osećam vlažno. Osecam vruće. Vrelo. Obožavam je. Guram jezik što dublje, što više. Ona me drži za glavu, podignutih kolena. Gura mi glavu ka njenoj. Dižem se. Gledam je. Opet te oči. Oči zbog kojih smo ovde. Skidam pantalone. Hvata ga rukom i par puta povlači gore-dole. Ležem preko nje. Ne mogu da dočekam da udjem u nju. Nežno joj ga guram. Oči joj se same zatvaraju od uživanja. Par puta nežno. Zatim jako, sve jače i jače. Ljubim je. Ližem je. Rukama za guzu. Rukama za sise. Prst u usta. Rukom joj trljam dok joj guram do kraja. Okrećem se. Ja na ledjima, ona na meni. Nežno i učestalo naseda. Rukama joj milujem sise. Ona uzima moju ruku, i stavlja je na njenu i trlja je preko moje ruke. Suzdržavam se da ne svršim. Spora je. Bacam je sa sebe i postavljam je kako meni odgovara. S’ guza . Guram ga jako. Boli je, ali trpi. Vrišti. Vučem je za kosu. Kad-kad je udarim po guzi, ne baš nežno. Nakrećem se ka njoj i ljubim je po vratu. Okrećem je opet ka sebi. Spuštam se dole, jezik u njenu. Kratko lizanje. Dižem se gore. Ustajem. Uzimam konopac. Nasmejala se. Vezujem je. Dominiram. Dok sam je vezivao, malo mi se spustio. Sedam na njene grudi. Guram joj ga u usta. Nežno ga lize, dok joj je više od pola u ustima. Vadim ga i udaram joj jezik njime. Diže noge, stavlja ih meni na ramena. Guram ga, ne više nežno kao na početku. Jako, črvsto je jeбем. Vrišti. Grebe me. Privlači me sebi. Šapnula mi je. Poslušao sam je. Otvorila je usta. Pljunuo sam joj u usta. Zgrabila me sebi. Nabila jezik u usta. Sve više i više vristi. Sve više i više se uvija. Konstantno je gledam u oči. Kreće da svršava. Grči se. Konačno. Zbog toga smo ovde. Zatvorene oči , svršava.

Vadim nož. Dok svršava, ubadam je u stomak. Gotovo da nije ni primetila šta se desilo. Diže glavu. Gleda me. Gleda njen stomak. Ugleda nož. Savršene korice. Sečivo od legiranog čelika. Sjaji. Ogleda se u nožu koji vidi iz njene utrobe. Suzavih očiju me gleda. Hvata se za nož. Uplašeno pokušava da ga izvadi. Meni idu suze. Konačno je saznala ko sam ja. Šta sam ja. Konačno joj mogu reći šta se nalazi sa moje leve strane, u mojoj sobi. Tu se nalazi moja mračna strana. Moja opsesija. Set raznih noževa i kutija. U kutiji je ono zbog čega sam došao. Oči. Očaravajuće. Došao sam i po tvoje. Od teškog disanja oštrica je maglila. Svakom sekundom dalje, sve slabiji i slabiji uzdisaji su stvarali sve manje i manje magle na nožu. Gadim ti se. Vidim ti u očima . Zato ih i zaklapam dok te ljubim nežno, da me ne gledaš. Još sam u tebi. Svršila si. Svršio sam. Umrla si. Kao da si me pogledom molila da to ne radim. Moram. Zbog toga sam došao. Zbog toga živim. Zbog toga sam i postao hirurg. Radio sam pre, radiću i dalje.

Ustajem. Zašivam ti ranu na stomaku. Nosim te do kupatila. Puštam toplu vodu. Kao da me gledaš. Volim te. Shvati me. Oprao sam svu krv. Oprao i osušio ti kosu. Oblačim te. Čipkaste crvene bokserice. Čipkasti crveni brus. Crvena haljina. Postavljam te na krevet. Mirna si kao i kad si bila živa. Uzimam alat svoje izrade. Stavljam ti ga oko glave. On ti drži kapke otvorene. Gledaš me kao da si živa. Uzimam nož. Ubadam te pored samog oka. Kreće krv. Radio sam to puno puta. Polako i nežno ti kopam pored oka. Poznajem anatomiju. Dok ti vadim oko, pričam ti. Pričam ti kako si lepa. Predivna. Kako nisi ti kriva. Kako ćeš živeti sa mnom zauvek. Volećemo se zauvek. Završio sam s jednim okom. Krećem na drugo. Nežno, polako, kao da se plašiš. Kao da te boli. Kao da si živa. Ubrzo vadim i drugo. Uzimam iz torbe pribor za čišćenje. Čistim tvoje ocne duplje. Čistim oči. Ubacujem ih u teglicu. Tebe, prelepu, i dalje meni privlačnu, podižem. Nosim u obližnji bunar. Stavljam te na ivicu. Odozgo gledaš gde ćeš pasti. U mračnu rupu, punu kostiju i prelepih haljina i donjeg veša, od lepih devojaka, lepih očiju. Svaka je bila u crvenoj haljini. Svaka u crvenom donjem vešu.

Poslednji poljubac. Ljubim je kao u prazno. Samo moj jezik se kreće. Bacam te. Padaš. Suze mi teku, ali ipak srećan. Zauvek ćemo biti zajedno. Zauvek ćeš biti na mojoj levoj strani, u kutiji.

Odlazim kući. Pravim sendvič. Umoran sedam za kompjuter. Dvoklik na Operu. http//forum.krstarica.com. LjiS. ‘’Slike forumašica i forumaša’’. Listam par stranica unazad. Stajem . Ostajem bez daha. Ona. Njene oči. Prelepo. Šaljem privatnu poruku niku‘’ Girlicious’’…

The_Philosopher;bt108267:
Lelemude, kad će novi tekst?

Molim te uključi saint u njega.

Možda

The_Philosopher;bt108272:
Čitam opet ovaj tekst i mogu zaključiti Lelemude da nije trebalo da je zakolješ.

Mislim, sve je to tvoje, ali ebeš klanje devojke koja daje na prvom sastanku (izvinite na izrazu)

Nikad nisi spavao sa devojkom na prvom sastanku?

The_Philosopher;bt108273:
Žudno očekujem nastavak u kom ćeš (nadam se) Girli nasaditi na nož i penis.

Srdačno, tvoj verni čitalac

Girli poznajem lično i teže mi je drugaricu da ''nasadim na nož i penis''.

Iduća priča ovih dana, kad me prodje lenjost. Imam je u glavi.

Nisam to rekao. Hteo sam da kažem da su retke one koje to rade.

Pa dobro, ne moraš baš Girli - bitno da si imao tendenciju da je raspomamiš pa izrendaš. Mislim, zaključujem po kraju. Kraj je ekstra.

Sjajno, čekam to.

E, da - što ne staviš muškarca u priču? Tranvestita kog pokupiš u noći, i onda mu guraš izuzetno dug dildo sa zašiljenim vrhom u utrobu dok mu ne izadje kroz usta.

Pozdrav

Vidi ti se mrznja prema zenskom rodu.

Je l' si gej? Je l' tvoja devojka uradila geng sa tvojim ortacima i izbacima na xxx sajt? Ne znam sta te muci. Necu ubaciti Saint.

Likovi iz prica su meni poznati, ali ne i radnje.

Dosta komentarisanja.

Ti si mrzitelj u perfidnom smislu.

Ne mrzim ženski rod. I fore ti ne valjaju, u mom svetu nema devojaka koja rade geng beng sa ortacima, to su već ekstremi.

Gej svakako, obožavam trandžose, femini femini i ostala čudovišta

P.S. I Saint je perfidno zlobna

Back