Крваве очи

12345ar.95

Početnik
Poruka
36
Пре некик годину дана ме је док сам косио погодио камичак у око. Колико се сећам, тај део беоњаче где је ударио камен је био крвав пар дана и то се повукло. Сада сам приметио да када дуже читам или радим неке за очи напорне ствари, тај део поново црвени, а да при том видим нормално. Могуће да је то и раније било али нисам примећивао. Може ли то бити опасно и којим случајем поправити?

Samo da znas oko cesto skuplja povrede...i tako ostaje do kraja zivota...imas puno ogrebotina po povrsini oka i to ostaje...a i krvni sudovi u oku...sve to pamti, pa ne bi dzabe secerasi i visok pritisak i glaukom bili pod udarom erozije krvnih sudova u oku...

Пре некик годину дана ме је док сам косио погодио камичак у око. Колико се сећам, тај део беоњаче где је ударио камен је био крвав пар дана и то се повукло. Сада сам приметио да када дуже читам или радим неке за очи напорне ствари, тај део поново црвени, а да при том видим нормално. Могуће да је то и раније било али нисам примећивао. Може ли то бити опасно и којим случајем поправити?

idi prijatelju kod ochnog , ako zaista imash problem
mene je chvoknula ptica za levo oko , onako iz ljubavi , bolelo pa proshlo
sprzila sam trepavice svojevremeno upaljachem i oko bilo crveno , pa i to proshlo ..
ljupko me poljubilo dete laktom , pa i to proshlo .

opasno je da trazish savet takve vrste ovde

Мораш да контролишеш крвни притисак.

Ако је он добар, могуће је да си у скорије време покупио неки коњуктивитис.

Можда ти није добра диоптрија и требају ти наочаре, па се напрежеш док читаш.

Можда проводиш превише времена на компу.

У сваком случају, ја бих отишао код лекара опште праксе да те прегледа, ваљало би да урадиш велику листу (Крвна слика, трансаминазе, уреа, креатинин, шећер, триглицериди, холестероли) и измериш притисак, а онда да продужиш код очног да ти провери вид и очно дно.

Back