Krvava noć u Bečeju!

1363824080_big.jpg

Jbte koliki covek treba da bude krvnik pa da ovako nekoga batina. Ovo je definitivno za dozivnotu robiju ili smrtnu kaznu.

У затвор и да им се суди за убиство.

Ти си инсистирао да је починиоц(и) Србин, чак си помињао да то тврди мађарска штампа.

Ne nisam, Vec sam samo pitao zasto se odma ne objave imena ako se vec znaju i time se resi ta dilema. U ovakvim slucajevima je to najvaznije, i da jeste prema pisanju "Blica" neki madjarski mediji su vec isvestili da se radi o etnicki motivisanom zlocinu. Zasto bi tu mogucnos odmah unapred iskljucili? samo zato sto je zrtva Madjar? kao da nikada ranije nije bilo slicnih problema.

Madjarski mediji su vec objavili da se radi o etnichki motivisaonom zlocinu, nasi mediji su pisali da se zna ko su ubice ili ko su osumljiceni ali niko jos ne objavljuje imena.
Bez obzira, da je u pitanju Srbin ubijen u Madjarskoj sredini ovaj forum bi bio vec zagusen postovima o ugrozenosti Srba, zlim madjarima itd.... ali ovako nema veze , nemojte misliti da ovo ima nekih veze sa nacionalnom mrznjom, u Vojvodini nikada nije bilo problema....

I sve to uz poruku iz Beceja.....

ova_krecenje.JPG

Ne nisam, Vec sam samo pitao zasto se odma ne objave imena ako se vec znaju i time se resi ta dilema. U ovakvim slucajevima je to najvaznije, i da jeste prema pisanju "Blica" neki madjarski mediji su vec isvestili da se radi o etnicki motivisanom zlocinu. Zasto bi tu mogucnos odmah unapred iskljucili? samo zato sto je zrtva Madjar? kao da nikada ranije nije bilo slicnih problema.
Čak si bio toliko neutralan da si postavio sliku s grafitima koji nemaju nikakve veze s događajem(ispisani su 2004. zbog pogroma Srba na Kosmetu i stava nekih čelnika mađarskih stranaka).

kako te nije sramota....

Čak si bio toliko neutralan da si postavio sliku s grafitima koji nemaju nikakve veze s događajem(ispisani su 2004. zbog pogroma Srba na Kosmetu i stava nekih čelnika mađarskih stranaka).

Postavio sam sliku zato sto ovde neki tvrde kako NIKADA u Vojvodini nije bilo problema izmedju Madjara i Srba, nikada nije bio nijedan incident (u kome je Madjar zrtva), kako je to nemoguce, zasto bi neko uopste pomislio na tako nesto? itd...

Moja poenta je jedino bila da je zrtva Srpska u Madjarskoj/Hrvatskoj/Albanskoj sredini onda bi svi kmecali u glas "ubjen je zato sto je Srbin!" kao sto je bio slucaj x puta, kao naprimer slucaj iz Temerina sa onim Narkomanom. Ovako posto zrtva nije Srbin "Pa zasto bi niko uopste pomislio na tako nesto" ?

Postavio sam sliku zato sto ovde neki tvrde kako NIKADA u Vojvodini nije bilo problema izmedju Madjara i Srba, nikada nije bio nijedan incident (u kome je Madjar zrtva), kako je to nemoguce, zasto bi neko uopste pomislio na tako nesto? itd...

Moja poenta je jedino bila da je zrtva Srpska u Madjarskoj/Hrvatskoj/Albanskoj sredini onda bi svi kmecali u glas "ubjen je zato sto je Srbin!" kao sto je bio slucaj x puta, kao naprimer slucaj iz Temerina sa onim Narkomanom. Ovako posto zrtva nije Srbin "Pa zasto bi niko uopste pomislio na tako nesto" ?
Наравно јер јесу убијани због тога што су Срби и то у много случајева.
Е сад што си ти из чистог реваншизма пожурио да тврдиш супротно па си протрчао на празно твој је проблем.

Наравно јер јесу убијани због тога што су Срби и то у много случајева.
Е сад што си ти из чистог реваншизма пожурио да тврдиш супротно па си протрчао на празно твој је проблем.

Nikada to nisam tvrdio samo sam reko da ne treba odmah iskljuciti i takvu mogucnost.

Pitanje za pojedince na temi - da li ste, bre, vi uopšte normalni???
Ubijeno je dete, a vi tu nagadjate o Srbima, Madjarima, etnički motivisanom zločinu i slično :dash: Ebe se vama za bol te porodice, ebe se vama za to šta je taj mali pretrpeo i kako je, siroto dete, umro, ebe se vama za sve - bitno je naglasiti da je žrtva Madjar i da postoji mogućnost da je ubica Srbin :dash: Fuj! Kakvi ste ljudi, gde vam je komadić duše bar???

Ubijen je čovek, dete, na žalost. Da stvar bude gora, strašnija i bolnija - i ubica je dete, još mladje. Dva mlada života su uništena, jedan ode pod zemlju, a drugi je sam zapečatio svoju sudbinu, ako imalo savesti ima....
A vi tupite o nacionalnosti, o Vojvodini, o politici... Breeeeeee, pa kakvi ste ljudi? Jel imate vi decu, jel imate nekoga koga volite, brata, sestru, rodjaka, majku, oca...? Da se vama ovako nešto, nedaodragibog nikad nikome, pupupu, desi, da li biste i onda tupili o nacionalnosti, i to na prvu???
Strašno! Jadno dete, pokoj mu duši... jadno i ovo drugo, zapečatio je budućnost... ebo ga alkohol...
Deca su to, deca... a ne Madjari, Srbi, Kongoanci, Afrikanci....

Decko nije Madjar,vec je Rom. Postoji mogucnost da su ga ubili skinhedsi,zato prestani pricati gluposti.
U Srbiji svaka nacionalana manjina moze slobodno da kaze ko je i sta je i da slobodno ispoveda svoju veroispovest i da prica na svom jeziku,cak i da uci skolu na svom jeziku,dok cik probaj da kazes da si iz Srbije u Albaniji,Hrvatskoj i drugim okolnim zemljama.
Koliko su Srbi veliki narod i koliko prastaju vidi se jer smo cak dva puta pravili zajednicku drzavu i oprostili smo krvnicima koji su nas ubijali.
Znaci nemoj da nas prikazujes da smo isti kao vi,jer nismo.

Decko nije Madjar,vec je Rom. Postoji mogucnost da su ga ubili skinhedsi,zato prestani pricati gluposti.
U Srbiji svaka nacionalana manjina moze slobodno da kaze ko je i sta je i da slobodno ispoveda svoju veroispovest i da prica na svom jeziku,cak i da uci skolu na svom jeziku,dok cik probaj da kazes da si iz Srbije u Albaniji,Hrvatskoj i drugim okolnim zemljama.
Koliko su Srbi veliki narod i koliko prastaju vidi se jer smo cak dva puta pravili zajednicku drzavu i oprostili smo krvnicima koji su nas ubijali.
Znaci nemoj da nas prikazujes da smo isti kao vi,jer nismo.

Znači ako je Rom onda je sve u redu?

Zabrinjava me sve ovo, otkako su se vratile snage devedesetih etnički zločini su postali uobičajena praksa. Čim se grobar dočepao parčeta vlasti, opet se grobovi pune decom.

A ove konjine iz Blica nebi smele da stavljaju ovakvu sliku na naslovnu stranu, pošto se njihove novine kače na trafike pored kojih prolaze mala deca i stariji ljudi sa srčanim tegobama. Posebno za decu nije lepo da od malih nogu stiču traume i da gledaju ovakve slike na trafici pored škole gde su došli da kupe limenku soka ili kesu smokija.

Sutra ce neko opet pitati ovde "A zasto se Madjari izdvajaju nacionalno?"

Zasto?
Tako slicno kazu i Siptari kada neko od njih ubije nekog Srbina na Kosovu.....

Shiptari lazu.

Ne,niko to nije tvrdio a sliku si postavio posle teksta na osnovu kojeg sugerises da je ubistvo na nacionalnoj osnovi.

Back