Krvava noć u Bečeju!

Ovo je vrlo zabrinjavajuće.

Želim da uputim izvinjenje mađarskoj državi i mađarskom narodu ukoliko se uspostavi da je ubistvo bilo inspirisano nacionalnim ili verskim motivima.

ala kenjaš kao trudna foka....dečko je Madjar nacionalano ali je njegov gubitak veliki i za Srbe i za Madjare jer svim normalnim ljudima je gubitak ljudskog života nemereljiv i nema veze sa nacijom....

A sto svi odmah pomisle da je ovo motivisano nekom medjunacionalnom mrznjom???
Mislim, realno, tesko ce neko nekog ubiti u mirnodopskim uslovima zato sto je doticni pripadnik neke nacionalnosti, iako toga ima dosta u Hrvatskoj, u Srbiji nije tako.

Tako slicno kazu i Siptari kada neko od njih ubije nekog Srbina na Kosovu.....

A jel to mogu da kazu i oni koji su prognani i ubijeni nesrecnog 17.marta?? Strasno je sta ti pises, samo sto nema ONOG "pametnog" kamija83 da prica kako si ti gotivan lik ... :roll:
Nista ne govori da je ovo zlocin zbog medjunacionalne mrznje, takvi zlocini nisu ucestali u Srbiji, Madjari su sigurni u Srbiji.

Pune ti usi govana a ? Njego ime je odmah objavljeno i to da su ga ubila cetvorica ...pitao sam zasto se ne objave imena te cetvorice.

verovatno hoćeš da kažeš da se kriju imena jer su počinioci Srbi,i da se imena kriju jer je žrtva Madjar.....nisu meni govna u ušima jer i da sam konzument tvog artikla ne bih mogao od tebe stići na red....polaziš prvo od sebe i svog iskrivljenog pogleda na svet kad komentarišeš nešto......

verovatno hoćeš da kažeš da se kriju imena jer su počinioci Srbi,i da se imena kriju jer je žrtva Madjar.....nisu meni govna u ušima jer i da sam konzument tvog artikla ne bih mogao od tebe stići na red....polaziš prvo od sebe i svog iskrivljenog pogleda na svet kad komentarišeš nešto......

Madjarski mediji su vec objavili da se radi o etnichki motivisaonom zlocinu, nasi mediji su pisali da se zna ko su ubice ili ko su osumljiceni ali niko jos ne objavljuje imena.
Bez obzira, da je u pitanju Srbin ubijen u Madjarskoj sredini ovaj forum bi bio vec zagusen postovima o ugrozenosti Srba, zlim madjarima itd.... ali ovako nema veze , nemojte misliti da ovo ima nekih veze sa nacionalnom mrznjom, u Vojvodini nikada nije bilo problema....

I sve to uz poruku iz Beceja.....

ova_krecenje.JPG

Madjarski mediji su vec objavili da se radi o etnichki motivisaonom zlocinu, nasi mediji su pisali da se zna ko su ubice ili ko su osumljiceni ali niko jos ne objavljuje imena.
Bez obzira, da je u pitanju Srbin ubijen u Madjarskoj sredini ovaj forum bi bio vec zagusen postovima o ugrozenosti Srba, zlim madjarima itd.... ali ovako nema veze , nemojte misliti da ovo ima nekih veze sa nacionalnom mrznjom, u Vojvodini nikada nije bilo problema....

ova_krecenje.JPG

to nisma napisao ja iz uže Srbije nego neko tamošnji....zbog čega kako tamo treba tražiti odgovore a ne u nekom sa strane...daj link iz tih madjaerskih novina,nema veze što ga ne znam,probaću na google translate...:rtfm:

ova_krecenje.JPG
Ма то је шала, обични графити, играла се деца....

ova_krecenje.JPG

Ово мора да су Хрвати писали, да су Срби било би на ћирилици. Иначе, жалосно је што се ствара непијатељака амтосфера између Срба и Мађара.
Постоје чак и индиција да су тог несрећника убили мађарски провокатори или чакнове усташе.

ova_krecenje.JPG

Кад си ти видео да Срби шовинисти пишу на латиници...

Back