Ivan xcv
Aktivan član
- Poruka
- 1.028
Imam 16 godina i ovaj takoreći problem. To mi se desava nekoliko puta godisnje, po nedelju dana mi nekoliko puta nedeljno (4-5) krvari nos...Čitao sam da ima mnogo uzroka tome (a da je u 95% slučajeva bezopasno), i ja sam se navikao na to, ali ove nedelje me je to 2 puta budilo u sred noći i stvarno mi je dojadilo više...

Neki put mi se dešava da kada malo jače krenem da duvam nos krene i krv...a nekad samo krene u sred noći i probudi me onaj osećaj gutanja krvi...moguće je da se to meni dešava zbog prevelike fizičke aktivnosti, bez koje ja ne mogu
, ili su mi jednostavno kapilari mnogo osetljivi...
Moje pitanje je vezano za spaljivanje kapilara o kojem ne znam mnogo, pa bih vas zamolio da ako je neko to radio da mi malo pojasni i da li je korisno, tj. da li trajno nestaju takva iznenadna krvarenja...
Hvala unapred...

Neki put mi se dešava da kada malo jače krenem da duvam nos krene i krv...a nekad samo krene u sred noći i probudi me onaj osećaj gutanja krvi...moguće je da se to meni dešava zbog prevelike fizičke aktivnosti, bez koje ja ne mogu

Moje pitanje je vezano za spaljivanje kapilara o kojem ne znam mnogo, pa bih vas zamolio da ako je neko to radio da mi malo pojasni i da li je korisno, tj. da li trajno nestaju takva iznenadna krvarenja...
Hvala unapred...