Krv u mokraci, pomozite molim vas..

Mohombi

Obećava
Poruka
64
Sad sam dosao iz skole, pesacio sam nekih pola sata i zurio jer mi se bas mokrilo. Znaci uleteo sam u kupatilo i primetio da mi je mokrenje malo "otezano", znaci kao da mi se sporije prazni besika, a pri zavrsetku (bukvalno zadnjih par kapi) sam primetio da su dosta tamnije, mislim da je krv i osetio sam bol u dnu stomaka kada sam zavrsio... Ne znam sta da radim, tresem se sav, bojim se da imam rak... Juce sam dugo vremena pesacio bez vode i bas sam sehidrirao, a uz to sam i prehladjen.

Molim vas recite mi nesto, ne mogu da jedem od brige. Strasne stvari mi se desavaju poslednjih meseci, samo se pitam sta je slesece.

Znaci molim vas recite mi jel trebam da budem zabrinut, strah me je a i blam da odem kod lekara zato sto svi doktori poznaju moje roditelje.. :((

Nemas cega da se plasis i sto pre kod lekara.
Moguce je da imas infekciju, neke probleme sa bubrezima.
To ce pre biti nego kancer, a narocito u slucaju kancera moras otici sto pre i da se to sto pre sanira sa sto manjim posledicama.

- - - - - - - - - -

bez vode i bas sam sehidrirao, a uz to sam i prehladjen.
Prehladjen si, pa to su ti bakterije. Idi kod doktora, dace ti neke lekove da pijes 10 dana i sve je super.

Sad sam dosao iz skole, pesacio sam nekih pola sata i zurio jer mi se bas mokrilo. Znaci uleteo sam u kupatilo i primetio da mi je mokrenje malo "otezano", znaci kao da mi se sporije prazni besika, a pri zavrsetku (bukvalno zadnjih par kapi) sam primetio da su dosta tamnije, mislim da je krv i osetio sam bol u dnu stomaka kada sam zavrsio... Ne znam sta da radim, tresem se sav, bojim se da imam rak... Juce sam dugo vremena pesacio bez vode i bas sam sehidrirao, a uz to sam i prehladjen.

Molim vas recite mi nesto, ne mogu da jedem od brige. Strasne stvari mi se desavaju poslednjih meseci, samo se pitam sta je slesece.

Znaci molim vas recite mi jel trebam da budem zabrinut, strah me je a i blam da odem kod lekara zato sto svi doktori poznaju moje roditelje.. :((

budalo jedna, brze kod doktora!!!

Hvala vam. Sad pocinje da mi bude lose, izgleda da imam groznicu, utoplio sam se ali drhtim, toplomer sam sagubio, nigde ga nema. Sad citam na googlu cak i groznica, temperatura i sve sto sam nabrojao su simptomi raka. Ne znam sta da raddim...

Kiki_GNR. Sve je to proslo, manje vise, ali to je samo deo "stresova" u zadnje vreme koji me psihicki izjedaju.... Samo mi jos ovo fali, joj ne znam gde se nalazim, ne zelim da umrem, znam jednog decka koji ima rak prostate i prognoze su lose, ali nije imao nikakve simptome, samo odjednom kao i meni.. :(
@rendane jabke i mrsavica, mislis da je stvarno ozbiljno? :(

Hvala vam. Sad pocinje da mi bude lose, izgleda da imam groznicu, utoplio sam se ali drhtim, toplomer sam sagubio, nigde ga nema. Sad citam na googlu cak i groznica, temperatura i sve sto sam nabrojao su simptomi raka. Ne znam sta da raddim...

Kiki_GNR. Sve je to proslo, manje vise, ali to je samo deo "stresova" u zadnje vreme koji me psihicki izjedaju.... Samo mi jos ovo fali, joj ne znam gde se nalazim, ne zelim da umrem, znam jednog decka koji ima rak prostate i prognoze su lose, ali nije imao nikakve simptome, samo odjednom kao i meni.. :(
@rendane jabke i mrsavica, mislis da je stvarno ozbiljno? :(

Мани се интернет дијагноза, ја сам тако себи већ 10 пута дијагностификовао рак. :hahaha:
Иди код доктора уколико не прође до сутра. Људи на форуму могу да искажу само своје мишљење, што не мора неминовно да значи да су у праву.

dokne otrcis kod doktora, skuvaj litar caja, ili brzo unesi najobicniju vodu
najverovatnije imas upalu besike i moguce da imas i da ti se pokrenuo pesak iz bubrega

odnesi ujutru urin na analizu u laboratoriju i idi kod dr

Evo lep ti je savet Dive dala, skuvaj slobodno litar čaja po mogućstvu od peršuna. Može da bude pesak u bubregu ili mokraćnim putevima ili mokraćni kamenac, ali može da ukaže i na preležanu infekciju bubrega, zato što pre kod lekara da ne pređe u nešto ozbiljnije ili neku hroničnu infekciju.
Nemoj da paničiš, nije sigurno strašno, ako nisi imao ranije neke tegobe.
Lekar će ti sigurno između ostalog napisati uput za laboratoriju i objasniti sve.
Idi što pre da preduprediš neke ozbiljnije tegobe.

Strah od čega? Blam od koga?
Kao što ti je napisala većina forumaša, verovatno je najobičniji cistitis.
Da bi to potrvrdio, idi kod svog lekara, dobićeš uput za laboratorijske analize krvi i urina. obavezan je pregled mokraće na urinokulturu.
Do tada, kao prvu pomoć, što više tečnosti, čaj od uve ili brusnice ( brusnica je vrlo prijatnog ukusa).
To što ti se događa nije ništa strašno, osim što je pomalo bolno i neprijatno.

Hajde da ti i ja odgovorim.....Nisam strucan za ovu oblast medicine, ali cu dati svoje misljenje......Naravno najveci akcenat cu baciti na tvoj stvarno realni problem a on nije ni crvenilo u licu ni kamen u bubregu ni tumor ni bol u ledjima.......Nego psihicke stvari...Hipohondrija....

Da li primecujes povezanost? Ne bih ni provalio da si to ti, da nije jedan korisnik zalepio ovde sve tvoje teme na kojima si pisao LOL. Pogledaj racionalno druze - ISPADA DA TI IMAS RAK SVIH MOGUCIH ORGANA.

Ne verujes doktorima jer mislis da ce lekovi da ti pogorsaju sva stanja.....

Iako to tebi licno zvuci 100% TACNO I UVERLJIVO, veruj mi nisi u pravu, sve su to iracionalne misli.......

Ja znam 100 lika koji su uzimali doping i steroide i pricali mi da su imali krv u mokraci, I NIKO NIJE UMRO OD RAKA......Znas li da se krv moze javiti i u stolici i kada istreses nos i kad se zakasljes....Po tvojoj logici svi ti ljudi imaju rak.

I sam kazes da decko koji ima rak prostate niej ni znao, niej ni mogao da primeti.....Pa vidis da onda on niej ni imao krvarenje, sto si to povezao sa tobom kada nema dodirnih tacaka.....Cak i kada su vam identicni 100% simptomi, 99% su sanse da imate razlicite stvari....Npr jedan moze da umire a drugi moze da ima obicnu prehladu.....

Sramota od lekara je samo jos 1 simptom tvoje problematike, i zato moras kod psihologa....neko mora da ti pomogne tj da te posavetuje kao jednu normalnu zdravu mladu osobu da manje malo brines i sebi stvaras stres......Inace ces prepuniti Krstaricu jaooo ljudi danas imam rak ovoga i onoga....

Poslusaj me i bices mi puno zahvalan, i vodices mnogo kvalitetniji zivot......Nista nije sramota, svi smo mi ljudi, ti nisi nepokvarljivi robot, nisi ti kriv nista niti je to sramota ako ti trenutno nesto lepo ne funkcionise u telu.....Pogledaj javne zvezde i uticajne ljude - Svako ima neku "muku" i nikom ne cvetaju ruze..... nemoj tako da razmisljas, nisi ti Bog....Prema tome nije sramota otici kod bilo kog doktora.....Sramota je sramotiti se i ne otici i imati neke iracionalne misli i otezavati sebi zivot i muciti se.....To je prava sramota i steta...

Kao sto su ljudi rekli, najverovatniej se radi o nekoj slabijoj infekciji, krv u mokraci iako deluej strasno kada vidimo, ne mora da znaci da je nesto opasno, obicno i nije.... I ja skoro kinuo pa je bilo krvi na papirnatoj maramici, pukao kapilar od silnog kijanja....Zamisli mene da napravim od toga rak pluca :DDDDDDDD

Kada zelimo da napravimo bolest i da je vidimo, mi je i vidimo i u skladu sa svojom ubedjenoscu tako se i osecamo.....

Mozda je pesak u pitanju, mozda neka infekcija neke bakterije, to sto se ne osecas dobro mozda je od prehlade od pada imuniteta, znaci nema tu mnogo razmisljanja sta mi je i opredeljenje za najgori moguci scenario, jer je to samo presipanje iz supljeg u prazno, nego bez razmisljanja ikakvog i guglanja trk kod doktora koji ce naucno dokazima da utvrdi o cemu se tacno radi i da te lako izleci ako je lecenje uopste i potrebno.....

Sto pre odes brze ces se izleciti.....Znas izreku - Bolje spreciti nego leciti......A kada sredis ovo trenutno, molim te poseti nekog psi strucnjaka da ti da neke opste savete, i ispricaj mu da ti se u zadnje vreme "svasta cudno desava". Zapravo tebi se ne desava nista cudno, nego si sve to spojio u celinu i od toga napravio BOOM..... Meni u zadnjih par meseci se desilo i da me bole ledja, i vrat i glava i lakat, i bolelo me grlo i svasta nesto i kada bih ja to pamtio i trazio u tome neki zajednicki cinilac ispalo bi da imam sve najgore bolesti sveta.

Znam tako neke ljude koji su mi se zalili jaoooo gotov sam jao sve me napada, i kod svih na kraju ispade da im nije bilo nista......

Veruj mi kada ti kazem, ovo ti ne pricam onako....

Slican fora kada se ljudi tripuju da imaju karcinom debelog creva jer video krv prilikom velike nuzde a zapravo jeo ljutu pljeskavicu i crvstu hranu nekoliko dana, pa se malo jace natezao prilikom nuzde i krvario mu hemoroid a on od toga napravio jaoooo umirem...Smesno....

Nakrpio si neku bakteriju. Moje dete je mokrilo krv i boleo ga stomak, reseno hloramfenikol. E, da, nijesam poznavala nikog pa sam cekala po bolnickim cekaonicama, a ti sa tim silnim poznanicima tvojih roditelja ne moras ni da cekas :)))

Hvala svima na odgovorima. Iako nisam spavao nocas, jutros je sve OK, nema krvi, bola, nicega. Ali opet je ostala temperatura, nije toliko strasno kao sinoc ali imam 37.5, a nocas sam imao 39 sigurno, drhtao sam sto od groznice sto od straha. :)

@bRu zLi. Shvatam (delimicno) sta hoces da kazes i svestan sam da imam "psiholoski" problem, ali ne verujem (znam vec si mi rekao da nisam u pravu) da mi psiholog moze nesto mnogo pomoci, po prirodi sam previse plasljiv, sto se tice zdravlja.

Lekar(ka) opste prakse mi je rodjaka zato mi je malo glupo zbog ovakvih stvari, inace svi ti moji problemi (kicma, seb. Dermatits..) sam manje vise sredio (uz pomoc lekara naravno). A to da mise desava "svasta cudno" nisam mislio konkretno na zdravlje vec uopste, svakakve gluposti mi se desavaju zbog kojih se iscimam, necu i vas da zamaram svojim problemima, bitno je da je sa ovim sve ok. :)

Poslednja izmena:

Besika bila prepunjena i misic istegnut pa je zato i bilo malo sporije praznjenje a kako je doslo do brzog praznjena na kraju se javilo krvarenje ex vacuo i bol. Isto moze da se desi i sa naglim praznjenjem debelog creva posle nekog perioda zadrzavanja stolice. Nije nista strasno i nema posledice.
A moze da bude i posledica te prehlade sto kazes da si imao.

I ja sam jednom kao klinac od 7 godina mokrio krv,jedan put i nikad više.Ništa strašno
Šta nas boli dupe,mi smo jedni od rijetkih muškaraca što su imali menstruaciju,valja sve proći...:malav:

uuu jeee ovo je zaista blam:lol:

Back