Krupan plan guzce

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
Evo sad nešto gledam neke slike na fejsbuku i shvatim da svaka žena ima na profilu bar jednu sliku:

1. u kolozetu ispred kazančeta
2. guzice; ne mora da bude njena, može da bude ****** njene drugarice kojoj se ova šatro neizmerno divi jer se redovno stavljaju skini guzice a one velike, masne (koje bi možda bilo i zanimljivo pogledati) ne.

Aj da je bar u gaćama, pa pošto su je toliko primakle da vidim ima li kakvih bubuljica i čireva, nego uvek u farmerkama.

Je l imate vi ove slike na fejsbuku i ako ih imate molim vas recite mi koji je razlog da ih stavite. Nešto sad baš razmišljam možda sam i ja to trebala al' mi niko nije na vreme rekao da to mora i zašto.

Evo sad nešto gledam neke slike na fejsbuku i shvatim da svaka žena ima na profilu bar jednu sliku:

2. guzice; ne mora da bude njena, može da bude ****** njene drugarice kojoj se ova šatro neizmerno divi jer se redovno stavljaju skini guzice a one velike, masne (koje bi možda bilo i zanimljivo pogledati) ne.

Aj da je bar u gaćama, pa pošto su je toliko primakle da vidim ima li kakvih bubuljica i čireva, nego uvek u farmerkama.

Je l imate vi ove slike na fejsbuku i ako ih imate molim vas recite mi koji je razlog da ih stavite. Nešto sad baš razmišljam možda sam i ja to trebala al' mi niko nije na vreme rekao da to mora i zašto.

Ja brate nemam ni jednu ni drugu.

Moju pozadinu sme da vidi jedino muskarac kojeg volim.
Imam fejs stranu, ali nemam okacenu sliku a kamoli slike, imam samo slike kuceta :)
Ne razumem zene koje kace svoje ili tudje guz`ce, verovatno lece svoje komplekse, valjda idu po onoj logici da ``svaka krpa nadje svoju zakrpu``.

Poslednja izmena:
Moju pozadinu sme da vidi jedino muskarac kojeg volim.
Imam fejs stranu, ali nemam okacenu sliku a kamoli slike, imam samo slike kuceta :)
Ne razumem zene koje kace svoje ili tudje guz`ce, verovatno lece neke svoje komplekse, valjda idu po onoj logici da ``svaka krpa nadje svoju zakrpu``.
mozes li da predlozis komplekse koji se postavljanjem fotke gluteusa mogu izleciti,cisto da budem obavestena? :D
ps moje doope moze da vidi ko je malo vise motivisan,a covek kojeg volim ima ekskluzivitet samo na moje srce :zaljubljena: ne dajem dupetu toliku vaznos' :malav:

Evo akačiću ti ja svoju. Moš sama da odabereš boju gaća. :lol: Presešće ti slike s guzicama posle :hahaha: Naravno čim otvorim FB... a to se očekuje krajem ovog ili početkom narednog veka.

imam profil na FB ali ga ne koristim:mrgreen:
i nemam slike, tj samo slike mojih pasa i jedna moja slika samo lice
em sto mi ideja FB nije bliska, em sto nemam vremena i za to

i kad na forumu postavljam slike nisu slike doopeta, a jos manje tudjeg

To se sreco zove zenstvenos..a ne kolko si piva popila

Moj odgovor zavisi od toga da li si musko ili zensko, to prvo.
Drugo, ne mogu Ti dati virtuelni odgovor, jer moras da dodjes kod mene u ordinaciju.
Tu sve pocinje...

P.S. Ni ja mojoj guzi ne dajem veliku vaznost, ali kada je vec guza tema, onda sam tako i odgovorila postavljacici, a da ona/j ko postavlja slike dupeta na FB ima komplekse, ima, veruj mi.

Poslednja izmena:
imam profil na FB ali ga ne koristim:mrgreen:
i nemam slike, tj samo slike mojih pasa i jedna moja slika samo lice
em sto mi ideja FB nije bliska, em sto nemam vremena i za to

i kad na forumu postavljam slike nisu slike doopeta, a jos manje tudjeg

pa sad sestro,ja imam bolje pamcenje,bila jedna slika u prodavnici,musavo ogledalo,al dope bilo dobro,zato i pamtim:)

Nemam iz toaleta, ali imam guzu :)
Nisam znala da me fotkaju.. a i nije preterano vulgarna.. :)
PS. Nije bas skini guza.. :D

Ma nije bre uopšte fora da je vulgarna :lol: da je bar vulgarna pa aj i da razumem. Je l to "drugarice" kače? Ozb obično i nije guica one osobe čiji je profil, aj što mi nije jasno što kače svoje dupe nego što kače dupe od svoje drugarice? Da pokažu kako nisu ljubomorne qčke (što tera na zaključak da jesu al' bi da sakriju)?

Back