Krugovi

Kako se vama čini trenutno ovaj vaš život.
Osećate li da se vrtite u krugu, stalno sa istim ljudima, istim situacijama, istim problemima.
Zatvarate li vaše krugove polako?
..
Jeste li umorni ili imate još snage za to?

Traziti ekipe gde ima puno smeha, humora i spontanosti ... Ko kada smo bili deca pa smishljali razne kerefeke

ne znam Boljarine, ja sam primetila da se stvari nekako ciklično ponavljaju, ali kao što vidim kod tebe pozitivne odnose prevagu..mora da si za negativne našao rešenje

isti ljudi, isti događaji i situacije...kao da ti ih život stalno servira iznova....to razbijanje paterna je jako bitno...ali vidim da neke rituale ljudi ostavljaju jer ih energetski hrane...poput nekih aktivnosti koje prijaju i u kojima uživaju
..
neki ljudi kao da su umorni ili nemaju volje za razbijanje ovih negativnih krugova, čini mi se

This is a world where nothing is solved. Someone once told me, Time is a flat circle. Everything we've ever done or will do, we're gonna do over and over and over again...
Zatvoriti makar jedan krug u kojem sam degradirala na neki način, za mene je uspeh već sam po sebi...Da li ću ponoviti iste greške...da li će ishod biti opet nepovoljan videćemo..do tada, ne volim da mi iko nepozvan i nedobronameran dira u moje krugove:lol:

Back