krug

ne bre june.........a u djavola i lekovi ne mogu da se odrazim kako valja :lol:
svi su odgovori u stvari tu vec na pocetku..mi tragamo...a onda ipak opet ponovo dolazimo do istih odgovora
a ne bi li to bio trip

ma da ali ako posmatramo sve procese oko sebe pocev od onog od praha prahu (necemo dublje u to to je samo pr) sve je krug
i sad..sace mislim da mi nikada nista nismo naucili vec da smo morali to proci samo da bi videli ono sto smo vec znali...mislim da smo upravo sve znali jos na pocetku
ali zasto e to meni nema logike

ma da ali ako posmatramo sve procese oko sebe pocev od onog od praha prahu (necemo dublje u to to je samo pr) sve je krug
i sad..sace mislim da mi nikada nista nismo naucili vec da smo morali to proci samo da bi videli ono sto smo vec znali...mislim da smo upravo sve znali jos na pocetku
ali zasto e to meni nema logike

hmmm... znali
kad bismo umeli da vidimo, taj težak put saznavanja i učenja ne bi bio potreban

Procesi postoje da bi čovek išao negde, prošao nešto, i vratio se na početak, usput ne naučivši išta.
I zatim obrne još jedan krug, čisto da ponovi nenaučeno.
To vezano za ljis.

ne.ja sam ubedjena da ti krenes sa izvora...sa izvora dvaaaa putica :lol: elem...i onda prepesacis sedam gora i sedam mora..i kazes u hebote gde ja zivim...jok kazes koji ****** cemu toliko pesacenje bolu me noge :lol: ..i opet si na izvoru

Back