Krstarica žurka?

Krstarica Zurka u Beogradu?

• Da

glasova: 7 77,8%
  • Ne

glasova: 2 22,2%

• Ukupno glasova
    9
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
10.909
Je l hoce neko da organizujemo zurku u Beogradu za par mjeseci? Dolazim iz CG ... donijecu nam sve sto treba... opijate od skaljaraca ko hoce, prsuta i sira...
Ne, sad ozbiljno... jeste li da se napravi neka zurka, neko upoznavanje?
Napisite koga bi zeljeli da vidite na zurci?
Pozvani bi bili svi sa svih poTforuma?
Politika, Seks i erotika, Knjizevnost, Muzika... i svi bi nosili maske ((mislim maske kao na maskenbal a ne maske protiv kovida jer smo svi vakcinisani naravno)) :D

Sta mislite o predlogu?
Unajmili bi nekog DJ-a dobrog?

e sad ja nisam iz BG neko bi morao da kaze neko dobro mjesto za meeting

Na koju tipuješ?
Salim se. Mislim da bih prvo neprilagodjenu hteo da upoznam. Da vidim jer imam mnogo predrasuda o njoj i tom njenom kvrcu u glavi. I tako osamucena i obicna vrlo je verovatno najbolji lik da visis pijes kafu i pricas o random glipostima.

Paulu volim. I ladu, nju obozavam ❤. A macku zagrebacku vodim kuci da mi sprema klopu.

Ne bih muvao nista. Sa svima imam drugarski odnos. 🙂

A ti

Salim se. Mislim da bih prvo neprilagodjenu hteo da upoznam. Da vidim jer imam mnogo predrasuda o njoj i tom njenom kvrcu u glavi. I tako osamucena i obicna vrlo je verovatno najbolji lik da visis pijes kafu i pricas o random glipostima.

Paulu volim. I ladu, nju obozavam ❤. A macku zagrebacku vodim kuci da mi sprema klopu.

Ne bih muvao nista. Sa svima imam drugarski odnos. 🙂

A ti
Misliš, ne bih muvao nijednu (ako kažeš ništa, kao da su objekti) z:mrgreen:

Lada, svakako. Za ostale, šta znam. Može Nina pošto ona ume da sprema hranu i voli da uživa u životu. Sa njom sam uvek na hejt/friend odnos. z:mrgreen:

Misliš, ne bih muvao nijednu (ako kažeš ništa, kao da su objekti) z:mrgreen:

Lada, svakako. Za ostale, šta znam. Može Nina pošto ona ume da sprema hranu i voli da uživa u životu. Sa njom sam uvek na hejt/friend odnos. z:mrgreen:
A ja joj se obracam sa postovana nina 😂
To mi je neka tradicija jer od pocetka komunicira sa mnom strogo poslovno kao da poduzem kredit u banci. 😂

Je l hoce neko da organizujemo zurku u Beogradu za par mjeseci? Dolazim iz CG ... donijecu nam sve sto treba... opijate od skaljaraca ko hoce, prsuta i sira...
Ne, sad ozbiljno... jeste li da se napravi neka zurka, neko upoznavanje?
Napisite koga bi zeljeli da vidite na zurci?
Pozvani bi bili svi sa svih poTforuma?
Politika, Seks i erotika, Knjizevnost, Muzika... i svi bi nosili maske ((mislim maske kao na maskenbal a ne maske protiv kovida jer smo svi vakcinisani naravno)) :D

Sta mislite o predlogu?
Unajmili bi nekog DJ-a dobrog?

e sad ja nisam iz BG neko bi morao da kaze neko dobro mjesto za meeting
Mogli bi da se nadjemo na nekom predizbornom mitingu i onda svi zajedno negde na gozbu u Skadarliju.

i svi bi nosili maske
а шта ће нам маске, нисмо валда секта??
donijecu nam sve sto treba... opijate od skaljaraca ko hoce
могли би и здраву журку да направимо - само добро био вино/пиво и био дуван на мотање?
organizovanje posetilaca Krstarice na bilo koji način
то важи за оне који су писали правилник, ја/и ми остали нити смо га писали нити потписали, дакле журка?
... остави приватан мејл па нек ти се јави ко хоће на журку.. могли би се и сви видети комплетно?
Samo prvo da popusti ovo korona inače ja sam potpuno za to.
ццц.. па ако рачунаш на ово онда нећемо имати журке 20-30 наредних година
A ja joj se obracam sa postovana nina 😂
није @Nina лоша, ја имам добре утиске

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back