Krstarica online bend

• Začetnik teme Začetnik teme Sid*
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sid*

Aktivan član
Poruka
1.643
Evo ovako, nadam se da na ovom forumu ima muzicara koji su zainteresovani da zajedno napravimo i snimimo nekoliko (a mozda i vise?) pesama.
Cilj je dobro zezanje i razmenjivanje iskustava. Mozemo postaviti backing track na odredjenu temu i zajedno improvizovati na svojim instrumentima (ne ogranicavati se na gitare!). Snimke kaciti na ovu temu i ostavljati ih na milost i nemilost slusaocima :)
Ne oduzima puno vremena, produkcijski nije zahtevno i zanimljivo je. Mozemo cak i zajedno da snimamo na jednom backingu.

Program koji preporucujem za snimanje je Audacity. Besplatan je za download, mozete skinuti backing i direktno na njega snimati.

Evo, da ostavim prvu temu, lagani bluz iz A.

Ima li zainteresovanih?

Nadam se da sam dobro objasnio svoju ideju, ako nisam, pitajte slobodno.

Ajde nasnimicu ja bass za ovu stvar gore koju si postavio, samo pomozi i daj link za skidanje programa, i neki kratki tutorijal, jer nisam nikada koristio te programe. Uvek kada sam snimao u studiju, drugi su radili na programima.

Ajde nasnimicu ja bass za ovu stvar gore koju si postavio, samo pomozi i daj link za skidanje programa, i neki kratki tutorijal, jer nisam nikada koristio te programe. Uvek kada sam snimao u studiju, drugi su radili na programima.

Evo link programa
http://audacity.sourceforge.net/download/windows
Besplatan je i veoma praktican.
Dakle, uzmes bili koji mp3 fajl (u ovom slucaju ovaj na kom radimo) i ubacis ga u program. Turis mikrofon ispred pojacala, record i cepas.
Pesma ce ti direktno ici dok sviras a u isto vreme ce ti i snimati.
Nadam se da kontas, ako ne, pitaj :)
Aj uzecu ja danas pa cu snimiti neku deonicu i okaciti, ostavicu prostora i za druge koji zele da rade.

Evo link programa
http://audacity.sourceforge.net/download/windows
Besplatan je i veoma praktican.
Dakle, uzmes bili koji mp3 fajl (u ovom slucaju ovaj na kom radimo) i ubacis ga u program. Turis mikrofon ispred pojacala, record i cepas.
Pesma ce ti direktno ici dok sviras a u isto vreme ce ti i snimati.
Nadam se da kontas, ako ne, pitaj :)
Aj uzecu ja danas pa cu snimiti neku deonicu i okaciti, ostavicu prostora i za druge koji zele da rade.

Odradim sve to, ali nigde mi ne pokazuje da sviram. Kada pustim play posle snimanja, on daje samo pesmu, bez mog sviranja. Isto se desava i kada ubodem bass u komp direktno.

Back