Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Вечерас у квизу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Između ovakvih ponuđenih odgovora, znala bih i ja tačan odgovor.ono sta je najvaznije je da je znao tacan odgovor![]()
a plavi ladovina sa 219 poena
Dobro pa nisu pitali: "Ko stoji iza Džegi, poznatije od same Krstarice?"ono sta je najvaznije je da je znao tacan odgovor![]()
Zguza....Dobro pa nisu pitali: "Ko stoji iza Džegi, poznatije od same Krstarice?"
To, da neko zaobidje sve softverske robote koje Krstarica gaji unapredjuje i umnožava još od početka "delovanja", kao da smo na Dark web-u, i da ta osoba odmah krene sa svim odobrenim prvim komentarima samo debilu ne može biti jasno da zapravo iza te osobe stoji u stvari niko drugi nego ...
Taда је био популаран serbiancafe.
Slagalica je za penzionere, da ih uspava... mislim da je pitanje tesko biloTaда је био популаран serbiancafe.
Mladi gledaju Zadrugu, dokumentarac u nastavcimaSlagalica je za penzionere, da ih uspava... mislim da je pitanje tesko bilo![]()
Tako je, zato ja vaspitavam deteMladi gledaju Zadrugu, dokumentarac u nastavcima
Uče kako se priča sa okolinom i ko je najvažniji u čoporu uličara
I kad se skidaju gaće pred svetom.
Daješ mu instrukcije iz 70-ih i 80-ih...Tako je, zato ja vaspitavam dete![]()
Ne uci ona sama, nego je majka uci...Daješ mu instrukcije iz 70-ih i 80-ih...
Više ni devojčice ne padaju na ono: "ako ne naučiš da kuvaš i peglaš neće te ni jedan uzeti"
Otac kolac ahahahahahaNe uci ona sama, nego je majka uci...
Nije istina, Vucic nije Dzegi.Dobro pa nisu pitali: "Ko stoji iza Džegi, poznatije od same Krstarice?"
To, da neko zaobidje sve softverske robote koje Krstarica gaji unapredjuje i umnožava još od početka "delovanja", kao da smo na Dark web-u, i da ta osoba odmah krene sa svim odobrenim prvim komentarima samo debilu ne može biti jasno da zapravo iza te osobe stoji u stvari niko drugi nego ...
Cvijeće cvijeće kupite cvijećeI ja gledam slagalicu i a i svugdje promovisem Krstu......![]()
Televizija je prilagodjena jezička kovanica originala - TELL A VISION, agenti CIA-e su smislili tu reč i uopšte ih načelno briga za istinu već za interes.dokaz da se na TV laze nasiroko![]()