Krstarica Forum Personalni free trener!!!!!

Molim te za pomoc. Imam kukove ko Jlo, nasledno. Stomak mi je totalno ravan i imam uzak struk, ali mi jake noge i zadnjica kvare liniju. Isla sam u teretanu gde mi trener rekao da bih zategla noge i zadnjicu moram da radim vezbe koje nisu za te predele, sto je meni bas nelogicno,a i nije dalo rezultate pa sam odustala. Stalno treniram odbojku, ali to ne pomaze za moju gradju. Ishranu ni jednom nisam redukovala. Mislim da trcanje moze da mi pomogne, jer sam jednom probala i mislim da sam se malo utegla, al mozda ja prividjam. Ako moze neki savet. Hvala unapred. :D

NEsto si radil apogresno. Ishrana mora da se redukuje obavezno odn prilagodi....Bez nje neces nsita uraditi jer je mnogo lakse nesto uneti u organizam nego to posle potrositi kroz trening.

Moras da pocnes da citas teme sta jesti, i da imas anaerobi i aeroribni (kardio trening). Znaci mora oba + ishrana i mora da bude rezultata.

Sto se tice nogu one ti nisu jake nego se na tim mestima genetski kod tebe najvise skuplja masnog tkiva.

Back