Krstarenje beogradskim rekama

pele27

Primećen član
Poruka
959
Da li je neko od vas sebe castio jednim krstarenjem uz veceru Savom i Dunavom? Evo planiram da dragoj to priredim za rodjendan ali sam neodlucan preko koga ici, kojim brodom, nisam pametan.. SIRONA izgleda ne funkcionise, na mailove niko ne odgovara, na telefone se niko ne javlja..Ne znam kakv je brod Trajan, deluje mi nekako kao neka kafancina..ne znam...

To kod hotela Jugoslavija je Jahting klub Kej
isli smo dragi i ja dva puta
jednom odes,oni ti posle stalno salju smsove "dobili ste 4 karte za krstarenje":D
pice i klopa nisu ukljuceni u cenu, al ti mozes ako hoces. Mi klopali nismo a pice im nije preskupo
I nisu losi uopste
oko sat i po traje krstarenje

Ja sam isto išla na to krstarenje pre par godina, sestra dobila karte preko radija i nikad više.
Bilo ladno, nešto kraj oktobra-početak novembra, večernja vožnja...prvih pola sata nije delovalo loše, naprotiv, jedino što je za zimski period to plovilo "zastakljeno" onim najlonima, pa ništa ne možeš lepo da vidiš, a mi se baš primili na pogled sa reka noću...Al' posle tih nekih pola sata, otprilike prošli ušće, sine, kad su grunuli narodnjake, i to one teške, najgore, splavarske :eek: Pa još zadrigli "kapetan" počeo da loži na igranje po stolovima, neke ribice poskakale... Sunactiebem, a nemaš gde, temperatura vode 6 stepeni :lol:
Ne znam da li je još uvek takva seljana, al' kad god čujem reklamu, pomislim "daleko im lepa kuća".

edit: koliko se sećam nekih članaka po novinama, Sirona je bila u nekom problemu sa lukom, ne znam šta je bilo sa tim.

Back