Redmond
Elita
- Poruka
- 18.486
Znate li neke dobre relacije i aranzmane za krstarenje? Kako se krecu cene, koliko je udoban smestaj i sl? Kakva su iskustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su manje više realne cene.https://www.supernovatravel.rs/krst...ERRgjZSGmYinnaN7WS88cnYtVZyC6BKRoC7Z0QAvD_BwE
videh ovaj aranzman, samo mi nesto jeftino deluje, mozda zato sto je zima sad a?
Će ga vodiš?ne znam, ima ono da su kabine bez prozora jeftinije od ovih sa, i to nezanemarljivo
bilo je pre istočni mediteran i zapadni; ako misliš Dunav, ne znam šta se nudi osim ovo 2h vožnje dunavom i savom... išlo se od viminacijuma do golupca
ima i ovo što se voze dunavom iz nemačke, ovi što svraćaju kod nas, ako je sad sezona, možda je to od proleća ...
privlaci me i jedno i drugo, budzet ajd pretpostavi da sam otvoreno moreTo su manje više realne cene.
Ali budi spreman barem još toliko..
Da, zima je van sezone iako, se cene drže.
Nisam trgovac, hvala Bogu, kruzevima ali znam ponešto. Posada sam. Tehničar.
Šta te privlači, krstarica ili destinacija, budžet imaš ili si otvoreno more?
Onda ti neće biti skupo..privlaci me i jedno i drugo, budzet ajd pretpostavi da sam otvoreno more
Belu lađu.može
na koje bi ti krstarenje
Belu lađu.
Ups, od 2008. sam na krstarici i krstarenjima...
Ti krstarila?

Šta čekaš?ovo oko beograda sava-dunav
i jednom viminacijum-golubac
možda još nešto, ali morsko veliko nisam
mislim da ne bih mogla da spavam na brodu, jedino krstarenje od 2 ili 3 sata..
Ispod vode?i još ako rešiš da uštediš pa uzmeš kabinu bez prozoramada ne znam ni one sa prozorom, je l gledaš ispod vode ... valjda ne
@4thman bila sam na toj kod Rama isto : )
Ispod vode?
Nisi u podmornici.
Iako većina posade spava sa ribama.
I ja sam u početku karijere, bio ribica...

Na Čardaku haha...radiš na kruzeru ili si neka druga vrsta mornara? šleper?![]()
Tom Kruz... Lolda nisi ti brodovlasnik neke jahtice mm kako si![]()
Na Čardaku haha...
Od Golden Princess, do danas, u martu 16 godina kako kruziram kao crew...
Razmišljam na leto i da krstarim.
Lamanš.a jeste imaš palubu u avataru?
gde si sad otprilike![]()