sokvisnja
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo tebi jedno![]()
Sindrom emanacipacije na socijalnim mrezama, kao zamena za otudjenost i zatvorenost u stvarnom zivotu, polako ali sigurno metastazira.
Kada zapitate sami sebe "da li sam opsednuta/opsednut sa publiciranjem vlastitog i seciranjem tuđih zivota na netu?" kakav bi bio odgovor?
Dobar dio ljudi ovde se opire tome, ozbiljno ili kroz salu ugl je prisutna klasicna prica o životnim problemima, i povremeno slikanje su zapravo ok, neko povrsno intimisanje sa ljudima koji su virtuelni prijatelji, bez obzira sto nemaju svi dobre namere. Čak su i gori oni voajeri koji imaju misljenje o svakom, dok sebe vide "iznad" situacije, jer je to next level sraanja socijalne disfunkcije.
Da li vidite sebe kao osobu kojoj su npr. FB i Instagram premalen okvir za isticanje umnih i fizickih kvaliteta?
Ja se ne secam
Jel se moze jos uvek ta prepiska pazariti ili kupovina moze samo iz inostranstva?
Od: Za: Poslato:
Naslov: Ah, da...
...znam ovu sliku.
Naslov: Re: Ah, da... Citirajte privatnu poruku
::
...znam ovu sliku.
Da, ona mi je posebno draga. Pala si na tu sliku
po drugi put
Poslato: Poruka
Naslov: Slicica za padanje
Pa kad je smešna...
Sanduce: Poruka
Naslov: Re: Slicica za padanje Citirajte privatnu poruku
::
Pa kad je smešna...
jeste
Sve su bile smesne, znam da su se svi kidali od smeha one noci dok sam ih postovao, cak i onaj koji ih je kasnije obrisao
Volim tvoj smeh,
Ne znam, ja nisam imo tijeh para. Besplatno se u arhivama može pronaći samo korespodencija zaverenika i jedan odlomak pomenute prepiske.
Inkriminišući odlomak, tek da zagolica maštu:
Ne znam brate, meni je sve to hot.
Ma samo se kliberi, ali celu gungulu na temi si ti započela jer nisi zvala Sarvaša na pitu.srce moje ludo
![]()
zena oce nesto drugo, a ti nudis srce.
- - - - - - - - - -
trosno srce![]()
- - - - - - - - - -
Pa to jeste, trosno je, u raspadu a i trokira![]()
Sindrom emanacipacije na socijalnim mrezama, kao zamena za otudjenost i zatvorenost u stvarnom zivotu, polako ali sigurno metastazira.
Kada zapitate sami sebe "da li sam opsednuta/opsednut sa publiciranjem vlastitog i seciranjem tuđih zivota na netu?" kakav bi bio odgovor?
Dobar dio ljudi ovde se opire tome, ozbiljno ili kroz salu ugl je prisutna klasicna prica o životnim problemima, i povremeno slikanje su zapravo ok, neko povrsno intimisanje sa ljudima koji su virtuelni prijatelji, bez obzira sto nemaju svi dobre namere. Čak su i gori oni voajeri koji imaju misljenje o svakom, dok sebe vide "iznad" situacije, jer je to next level sraanja socijalne disfunkcije.
Da li vidite sebe kao osobu kojoj su npr. FB i Instagram premalen okvir za isticanje umnih i fizickih kvaliteta?
ti ponudi najbolji deo sebe, samo nemoj da kazes da je to dusa.![]()
Ma samo se kliberi, ali celu gungulu na temi si ti započela jer nisi zvala Sarvaša na pitu.