Kršomi Mi 4C ruter

@zx16

Nemam cime da uporedim, nema smisla sa starijim roterom koji sam imao. Moguce ja da je i tako kao sto kazes.
Ja sam zadovoljan , pokriva celu povrsinu i ne gubi kontakt, bar za sada radi dobro.
Мени се исто допао. За те паре такав уређајје стварно врх. Једино ми је та покривеност мало "спорна" али тамо где покрива тамо је стабилна веза.

Zx kaže da je ok treba mi za stan 940n ću da uzem za kuću da se kači na isti takav valjda će da radi dobro?
Pogledaj koju brzinu postizes sa wifi. Ja sam morao da menjam muter kad su mi brzinu digli iznad 40mbps.
Onda sam uzeo neko ax56u za 12000 ali ni taj nije zadovoljavao potrebe pa sam na kraju uzeo
ovaj ax86u koji ima domet u proseku 100 metara i postize gigabitne brzine... ovaj sam platio
250 evra.

Pogledaj koju brzinu postizes sa wifi. Ja sam morao da menjam muter kad su mi brzinu digli iznad 40mbps.
Onda sam uzeo neko ax56u za 12000 ali ni taj nije zadovoljavao potrebe pa sam na kraju uzeo
ovaj ax86u koji ima domet u proseku 100 metara i postize gigabitne brzine... ovaj sam platio
250 evra.
Без проблема иде преко 100mbps. Само што он није за меш мрежу. Направио сам му листу рутера али он је стипса.

Back