KRSNI HOD ZA ISCELJENJE I OPSTANAK SRPSKOG NARODA (VIDEO)

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
1607866938395.png

GLAS JAVNOSTI UŽIVO: KRSNI HOD ZA ISCELJENJE I OPSTANAK SRPSKOG NARODA (VIDEO)

Foto: Glas javnosti

Autor: Glas javnosti 2020-12-13 14:01:59

U toku je krsni hod za isceljenje srpskog naroda koji se odvija ulicama beograda

link

Литије су почеле и у Београду! Снс-ботови који су се радовали литијама у Црној Гори, овима се неће обрадовати. Напротив, хвата их језа јер се скупило људи МНОГО.

Видим овде једну "верницу", држи ову дугачку заставу, са осталим учесницима (на слици друга с лева, ова плава). Привукла ми је пажњу док сам пратила овај снимак уживо, јер сам ту фацу уочила на неким ранијим протестима. Има жена свој "бренд" (рукавице, оне без врхова прстију и неки качкет, али сада није ставила њега, пошто ипак не иде уз ову манифестацију). Тако, да сам је по томе препознала и на овом "Крсном ходу":mrgreen:

Krsni hod danas.jpg

Иначе, ова "верница" волЕде да иде по свим протестима, нарочито и на "ОВЕ" (слике испод ) :zcepanje::rotf:

Lutkarka Mira  2016. 1. - gej parada.jpg

Lutkarka Mira  2017. 2.jpg

Lutkarka Mira  2018.  - gej parada.jpg

Има је још на неким протестима,...интересантно, увек се гура да буде у "првим" редовима, и да предводи колону:hehe:

МЕНИ сада није јасно, чему ова Литија данас, названа "Крсни ход", када се сваке суботе, Београдом већ скоро пет година организују Литије.
Управо сам пре неколико сати објавила снимак 240. Литије.

https://forum.krstarica.com/threads...potopom-pomozimo.751379/page-65#post-41454222

Ово данас је заиста неко НАМЕРНО организовао да би се спрдао са народом, који се ипак одазвао и дошао. То је мој утисак. Ко је ово организовао, зна ли неко?
А можда неко жели да обесмисли оне Литије које предводи народ са монахом Антонијем:think:

МЕНИ сада није јасно, чему ова Литија данас, названа "Крсни ход", када се сваке суботе, Београдом већ скоро пет година организују Литије.
Управо сам пре неколико сати објавила снимак 240. Литије.

https://forum.krstarica.com/threads...potopom-pomozimo.751379/page-65#post-41454222

Ово данас је заиста неко НАМЕРНО организовао да би се спрдао са народом, који се ипак одазвао и дошао. То је мој утисак. Ко је ово организовао, зна ли неко?
А можда неко жели да обесмисли оне Литије које предводи народ са монахом Антонијем:think:
sve je to neka obmana, i ove litije i one, samo razliciti ( poneki i isti) ucesnici

a ona plavusa je neko kome je dosadno , mozda ima i neki problem

Pogledajte prilog 816455
GLAS JAVNOSTI UŽIVO: KRSNI HOD ZA ISCELJENJE I OPSTANAK SRPSKOG NARODA (VIDEO)
link
Литије су почеле и у Београду! Снс-ботови који су се радовали литијама у Црној Гори, овима се неће обрадовати. Напротив, хвата их језа јер се скупило људи МНОГО.

Е, баш си се :bljak: ти У РОЗЕ ХЕЛАНКАМА обрадовао крсном ходу у Београду!?
:hahaha: :hahaha: :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :zcepanje:

Ono kada zakleti komunista i mrzitelj crkve i pravoslavlja @комшија priča o litijama.
Нису то никакве литије - То онај ОДБЕГЛИ ЛУДАК, РАШЧИЊЕНИ поп Антоније,
протува која се представља као монах, има редовне шетње са групом ЛУДАКА
од цркве Светог Марка до зграде Владе.

Нису то никакве литије - То онај ОДБЕГЛИ ЛУДАК, РАШЧИЊЕНИ поп Антоније,
протува која се представља као монах, има редовне шетње са групом ЛУДАКА
од цркве Светог Марка до зграде Владе.
Dobro te služi internet literatura. Samo napred, batice.

Nista ,u borbi sa koronom nece pomoci.Ni vakcine,ni svi doktori celoga sveta,u borbi sa kovid virusom.Postoji samo JEDAN nacin,da pandemiju pobedimo.
Taj nacin ce nam pomoci sigurno.Potrebno je organizovati LITIJE.Ucesce na litijama ,mora biti obavezno,i trajati sve dok se pandemmija ne povuce.
Sve drugo smo pokusali.Maske,rukavice,kondomi pa....nista.Jedini spas,za sve nas,su litije !!!

1607889085521.png

КРСНИ ХОД за спас Србије и српског народа (ВИДЕО)

У Београду је одржан Крсни ход православних верника од Сабортне цркве и Патријаршије до Храма Светог Саве. Србин.инфо је преносио уживо, а на нашем порталу ћемо благовремено да најавимо када је наредни Крсни ход у Београду.

18:49 13.12.2020.

Београдским улицама је одржана литија која се завршила пред Храмом Светог Саве. Народ је певао православне песме, а застао је и код споменика цару Николају Другом Романову да ода почаст.

Почетак је био испред Саборне цркве и Патријаршије, а Крсни ход је организовало неколико покрета православних жена, а међу окупљенима су били и припадници Народних патрола на челу са Дамњаном Кнежевићем.

– Баш сада када нам сви бране да се окупљамо, треба да се окупимо око Часног крста. Овде нема политике и идеологије. Доста сте људи седели кући, време је за спасење своје душе, душа својих предака и душа својих потомака – поручио је Дамњан Кнежевић.

Пре почетка литије, окупљени су се помолили уз молитву „Оче наш“.

Ниси разумио Босанац, ово је политићка ствар болан.
Da mi ti komunisto ne reče ne bih znao da su politički. Blago rečeno smiješno je da ti kao dokazani komunista, srbomrzac i mrzitelj SPC i pravoslavlja podržavaš bilo kakve litije. Dvolično je da podržavaš litije u Srbiji a da ti iste smetaju u CG. Dvolično je da ti smetaju Dodik ili Vučić jer su po tvome predugo na vlasti a da ti ne smeta Milo koji je na vlasti 30 godina. No dobro od tebe to nije nikakvo čudo.

Da mi ti komunisto ne reče ne bih znao da su politički. Blago rečeno smiješno je da ti kao dokazani komunista, srbomrzac i mrzitelj SPC i pravoslavlja podržavaš bilo kakve litije. Dvolično je da podržavaš litije u Srbiji a da ti iste smetaju u CG. Dvolično je da ti smetaju Dodik ili Vučić jer su po tvome predugo na vlasti a da ti ne smeta Milo koji je na vlasti 30 godina. No dobro od tebe to nije nikakvo čudo.
:mazipsa:

Back