Što, sudeći po linku, zapravo znači da greške nije ni bilo. još samo da nisu bacili tog krpelja.... uuuuh, samo da čovek nije miran
Hvala svima na odgovorima
Sledećih možda nedelju dana neću biti u mogućnosti da se konektujem na internet, ali čim sredimo taj problemčić, javiću kako je mališa
Još jednom - hvala svima i držite nam palčeve![]()
![]()
Eto, da se javim, red je.
Dakle, posle dve kutije sinacilina, crvenilo je počelo da prolazi. Medjutim, pre neki dan se vratilo, možda i izraženije i intenzivnije nego što je bilo. Uz to, mališa je počeo da se žali da ga bole zglobovi, pa sve češće na glavobolju i bol u mišićima ruku i nogu.
I da nije tih simptoma, svakako bi išao na infektivnu da vadi krv. Eto, to smo uradili danas, rezultati će biti za 8 dana, zakazana kontrola. Dr kaže da, najverovatnije, krpelj jeste bio zaražen, ali zvanično će moći da potvrdi tek kada vidi rezultate krvi. Kaže da je dobro što je dobio taj sinacilin i da treba da se vidi šta je lek uradio, i kakva će terapija posle biti potrebna. Na naše pitanje šta da očekujemo, rekao je - u najgorem slučaju 20-tak injekcija i biće sve ok.
Taman sam se, kao i svi mi, ponadala da je sve ok i da je džabe dignuta panika, kad ono ipak ima nešto. Srećom nije uzelo maha, na vreme smo reagovali. Vidjala sam ja ljude sa komplikacijama od te lajmske bolesti, godinama se leče i nikada se ne vrate na staro, pa sam se prilično uplašila. Uh, biće sve u redu, mlad je, dete, jak organizam, a na vreme je odveden lekaru... mora da bude u redu