Kroz istu vodu?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Делим мишљење са том пријатељицом. Никада се не враћам на старо.
Постоје људи са којима сам у супер односима, попијемо кафу некад али више не могу да их замислим голе :lol: ма колико ме некада узбуђивали. Просто је то прошло и нема назад.
Код мене је пријатељски однос много јачи и трајнији од љубавничког. Зато ми буде чудно оно "само" пријатељи. Како само, побогу!?

Jeste imali iskustva da se ponovo spojite sa nekim sa kim ste ranije bili intimni? Sex, veza, brak.

Kakva su iskustva? Da li sex može biti kao pre? Bolji? Da li vredi ponovo ući u istu reku? Imam jednu prijateljicu koja tvrdi da svaka tačka treba da ostane tačka. Da li je u pravu?
Ја сам табуре ј*бо више пута, као мали додуше😆😆😆

Делим мишљење са том пријатељицом. Никада се не враћам на старо.
Постоје људи са којима сам у супер односима, попијемо кафу некад али више не могу да их замислим голе :lol: ма колико ме некада узбуђивали.
Zaista, I meni se čini da bi to bilo nešto sasvim novo, kao da nikad nismo bili.
Просто је то прошло и нема назад.
Код мене је пријатељски однос много јачи и трајнији од љубавничког. Зато ми буде чудно оно "само" пријатељи. Како само, побогу!?
Ima nekih muških koji su najbolji za sex, za druge stvari su prosečni. Prijateljstvo sa njima je mlaka stvar. Takvi ako nema sexa odlaze u fade out.?

Jeste imali iskustva da se ponovo spojite sa nekim sa kim ste ranije bili intimni? Sex, veza, brak.

Kakva su iskustva? Da li sex može biti kao pre? Bolji? Da li vredi ponovo ući u istu reku? Imam jednu prijateljicu koja tvrdi da svaka tačka treba da ostane tačka. Da li je u pravu?
Principi su tu da se krse, pa tako i te "fiksne" tacke :)
Posto je Heraklit svojedobno rekao "Panta rei" ocigledno je nemoguce stati u istu vodu, jer sve tece, pa tako se i licnosti menjaju.Veza iz srednje skole , deset godina posle moze postati daleko kvalitetnija, i dublja, jer su osobe zrelije, i razlog za prekid onda, u pubertetskoj vrucici, i neiskustvu u interakciji, u zrelijim godinama postaje smesan, i nevazan
Ako je seks bio dobar snekim, a veza bila bazirana na seksu, uvek ce biti recidiva.Ljubav je ponekad kao sarma, podgrejano je bolje :)

Zaista, I meni se čini da bi to bilo nešto sasvim novo, kao da nikad nismo bili.

Ima nekih muških koji su najbolji za sex, za druge stvari su prosečni. Prijateljstvo sa njima je mlaka stvar. Takvi ako nema sexa odlaze u fade out.?
samo si ti ta koja je prosečna...jer si ti ta koja vadi prosek svemu.

kad ti shvatiš da ste jednako prosečni možda i zaradiš svoj prosek.

za svakog važi isto...bio muško ili nemuško.

Нема та твоја појма!

Ништа боље од распламсавања старе ватре која тиња.

Ni krtolu ne podgrijavam a kamoli vezu/brak

Zavisi od toga kakva je prošlost bila i kako je izgledao rastanak. Uglavnom se ne isplati obnavljati neke stvari jer većina ljudi ne ume dobro da hendluje takve situacije. Primera radi loš rastanak ume da rezultira ego tripovima i da se jedan partner sveti drugom ako bi nastavili ponovo.
Sa druge strane zavisi i da li su neke spoljne okolnosti imale uticaja na rastanak tj. ako je nešto kočilo stvari za dalje. Ako se ta prepreka uklonila, stvari mogu biti pozitivne, naravno ako je više vremena prošlo možda su i obe osobe sazrele tako da i to može biti plus.
Dok god se nešto prekine pre nego što ode u neki ekstrem/negativitet ima osnova za neku obnovu ili bar odžavanje nečeg što je bilo.

Pa uvek uletim u drugu vezu nekako pa mi trulo da se vracam u staru :>P
Prva je htela da se uda za mene, a ova tekuca se uzvrpoljila da joj se ne vratim :>P
🤣🤣🤣
Ne znam. Ja ne gledam to tako kruto i kroz neke principe. Posle nekog vremena mi nismo više iste osobe više pa to ne bih nazvao "vraćanjem na staro".
A sa druge strane, ako je samo zbog seksa, što da ne? Možda bude još bolji nego pre. 🙂

Back